Pufuleti (24) HRISTOS A INVIAT!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Citat:
citat din mesajul lui plateea

catalutza... ei, io intrebam fetele care dau cu bibe... treaba cu proba suptului e... asa, un moft. plus ca daca reusesti cu irina sa pape titi, nu ii da bibe de fel. eu, din cauza DL. BIBE am ajuns la pompa. deeeci! NU biberoanelor! of, offff... 500 ml? bravoooo... io cred ca depasesc 1 l, daca adun tot cat am. tre sa mai fac loc in congelator . oricum, trebuie sa recunosti ca e linistitoare senzatia ca in caz de forta majora, bb papa tot LM, in loc de altceva, nu???

Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!

www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Ideea e ca nu scot niciodata mai mult decat sa imi dau drumul la san, ca imi e frica de mastita. Daca scot mult, produc mult, iar Irina nu poate manca atata. Nu mai zic ca am limitat consumul de lichide la 1 pahar apa pe zi ca altfel e jaleeee. Moasa care m-a vazut a zis sa iau in serios problema cu canalele de la sanul cu probleme pt ca pe tot parcursul alaptatului pot face mastita. Am niste canale semiinfundate si trebuie sa o pun pe Irina numai cu barbia pe ele (asa mi-a zis ca se desfunda un canal, cu barbia puiului pe ele ca sa le maseze), si sa nu ratez ora de masa la care era programat sanul respectiv.

SI ce mi-a mai zis, acum poate te ajuta si pe tine. Sa ma mulg, dar sa nu amestec laptele cu altul pt ca da colici. Adik daca ajung sa ii dau LM din bibe sa ii dau ca si cum as da san, unul pe rand. Asa ca am ajuns sa insir cate 50-60 ml in pungi de 150 ml da asta e. Tot pungi folosesti? Sunt super folositoare ca se pliaza fff bine si nu ocupa mult in conge. Iti pot trimite daca vrei. Am o prietena din IAsi si iti pot trimite cu ea. Am luat mai mult si iti pot da si tie din ele. Sunt ff practice. Daca iti plac, apoi se pot comanda pe net.

Catalutza mami de Irina

fetele, cum faceti cu pungile? ca am zis ca fac si eu rezerva pentru perioada in care voi incepe diversificarea, dar si pentru cand voi incepe sa fiu mai activa profesional ... deci se mulge tzatza, cantitatea rezultata se baga intr-o punga pentru ghiata si se baga la conge (chiar daca nu umplu punga nu se adauga peste altul de la alta mulsoare..?) apoi cand am nevoie de laptic il decongelez si-l adaug la cereala, supa de legume (pe asta o voi face neaparat), s.a. Conditii speciale, alte precautii?

Caius (21.01.2010)
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete

Eu folosesc pungi speciale pt depozitat laptele matern de la Lansinosh. Le gasesti de cumparat pe wwwpunctbebelusultapunctro (daca scriu altfel e reclama...). Nu amestec laptele de la un muls cu altul. Tine intre 3 si 6 luni. Cand il folosesti trebuie sa il scoti cu 24 ore inainte din conge si sa il lasi sa se dezghete in frigider. De incalzit se incalzeste la bain-marie, niciodata fiert sau la cuptorul cu microunde. Asa am citit in cartea lui Culcer. Sper sa te ajute.

Catalutza mami de Irina

Mergi la inceput

Cristies!!!!!!!!!! m-a impresionat la lacrimi!!!! Si e si broscutza mea acolo, multumesc muuult de tot!!!!!!!!!!!!!!
Poti sa imi spui si mie ce melodie e cea pe care defileaza piticii? Multumesc!!!!!!!!!

Catalutza mami de Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Citat:

Citat:

catalutza... ei, io intrebam fetele care dau cu bibe... treaba cu proba suptului e... asa, un moft. plus ca daca reusesti cu irina sa pape titi, nu ii da bibe de fel. eu, din cauza DL. BIBE am ajuns la pompa. deeeci! NU biberoanelor! of, offff... 500 ml? bravoooo... io cred ca depasesc 1 l, daca adun tot cat am. tre sa mai fac loc in congelator . oricum, trebuie sa recunosti ca e linistitoare senzatia ca in caz de forta majora, bb papa tot LM, in loc de altceva, nu???

Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!

Ideea e ca nu scot niciodata mai mult decat sa imi dau drumul la san, ca imi e frica de mastita. Daca scot mult, produc mult, iar Irina nu poate manca atata. Nu mai zic ca am limitat consumul de lichide la 1 pahar apa pe zi ca altfel e jaleeee. Moasa care m-a vazut a zis sa iau in serios problema cu canalele de la sanul cu probleme pt ca pe tot parcursul alaptatului pot face mastita. Am niste canale semiinfundate si trebuie sa o pun pe Irina numai cu barbia pe ele (asa mi-a zis ca se desfunda un canal, cu barbia puiului pe ele ca sa le maseze), si sa nu ratez ora de masa la care era programat sanul respectiv.

SI ce mi-a mai zis, acum poate te ajuta si pe tine. Sa ma mulg, dar sa nu amestec laptele cu altul pt ca da colici. Adik daca ajung sa ii dau LM din bibe sa ii dau ca si cum as da san, unul pe rand. Asa ca am ajuns sa insir cate 50-60 ml in pungi de 150 ml da asta e. Tot pungi folosesti? Sunt super folositoare ca se pliaza fff bine si nu ocupa mult in conge. Iti pot trimite daca vrei. Am o prietena din IAsi si iti pot trimite cu ea. Am luat mai mult si iti pot da si tie din ele. Sunt ff practice. Daca iti plac, apoi se pot comanda pe net.

Catalutza mami de Irina

De unde pot comanda pungile? Ma intereseaza, pentru ca as vrea sa-mi fac si eu niste provizii, acum cat papa bebe mai putin decat are tzitzi

fericita de Sebastian Mihai
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Acum am vazut ca a raspuns intre timp catalutza de unde sa iau pungile.

Nu stiam ca nu trebuie amestecat laptele de la un san la altul... Eu asa faceam, il puneam pe tot in acelasi bibe

fericita de Sebastian Mihai
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

sunt imobilizata intre cei 2 jiji....care dorm...

vad discutii despre cant de lapte? oi fi mama denaturata? k io habar n-am. nici nu ma stresez. io am lapte si cand cere jiji mama da...cat vrea jiji....daca e fara numar,,..nu-i bai.daca la 3 luni avea 62 cm si 6100 gr....adik 3vkg luat e f bine, nu-i gras arata bine. de ce sa ma stresez si k treaba asta?

nici nu m-am muls pt surplus doar daca aveam nevoie pt congelator..rezerva de stat.

plateea io am luat pompa nuk de pe ocazii,ro cu 150 ron e f buna...n-o fol dar sunt linistita k o am..pe langa cele 2 manuale... inca o data tot respectul pt tine...mi se pare munk de chinez ce faci tu

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....,7, LA NAIBA, e de bine.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:

Citat:

Catalutza mami de Irina

fetele, cum faceti cu pungile? ca am zis ca fac si eu rezerva pentru perioada in care voi incepe diversificarea, dar si pentru cand voi incepe sa fiu mai activa profesional ... deci se mulge tzatza, cantitatea rezultata se baga intr-o punga pentru ghiata si se baga la conge (chiar daca nu umplu punga nu se adauga peste altul de la alta mulsoare..?) apoi cand am nevoie de laptic il decongelez si-l adaug la cereala, supa de legume (pe asta o voi face neaparat), s.a. Conditii speciale, alte precautii?

Caius (21.01.2010)
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete

io am din farmacie recipiente sterile pt urina 100 ml si incerc sa umplu una intr-o zi, sa nu fie amestecate

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....,7, LA NAIBA, e de bine.....

Mergi la inceput

Plateea uite idee daca nu ai apucat sa citesti ce i-am scris lui Cris.d - incearca sa ii dai cu protectii de silicon, poate il pacalesti ca e tetina de la biberon! Mie asa mi-a luat suzeta...dar asta e alta poveste. Poate reusesti, cine stie...

Catalutza mami de Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

eu nu am primit linkul filmuletului (i-am trimis adresa lui lorex)- postati-l undeva pe un site public ( de ex. one true media - dureaza f. putin sa-ti faci cont si sa incarci filmuletul) si puneti linkul pe prima pagina pentru a putea fi vizualizat de toata lumea.

Caius (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Buna ziua, dragele mele. De fapt, acum tot cu 'Hristos a Inviat' tre sa salutam, nu?

Eu n-am reusit sa intru deloc zilele astea, nici macar ca sa va citesc.
Am fost tot timpul in priza...ba am avut musafiri, ba am fost noi plecati in vizita pe la rude...seara de obicei eram franta, nu vroiam decat sa ma bag in pat sa dorm.
Gagalicea mea este in general destul de cuminte (mai ales cand doarme!), ii place numai cu tzitzi in gura, nici nu vrea sa adoarma altfel decat la san. Solicita permanent atentie, nu ii place sa stea singura daca e treaza...si mai nou experimentam nervi din partea ei...cand nu-i convine ceva, o doare burtica sau nu o bagam in seama scoate un tipat asa acut, nervos...pe noi ne amuza si cand vede ca nu intervenim tipa si mai tare...cu nervi, ca de plans nu plange.

In rest suntem bine...papa tzitzi destul de des, nu stiu cantitatea in ml ca nu-mi dau seama...de obicei suge cam 10 min asa la foc continuu dupa care mai mult se joaca...dar a luat bine in greutate, la 2 luni jumate avem 5,800...am venit din spital cu 3,100 si lungime avem 59 cm.
Noaptea doarme bine, cate 5-6 ore legat, dupa care papa tzitzi si iar somn inca 3-4 ore, asa ca la capitolul asta sunt o norocoasa. Ziua in schimb e foarte activa, doarme doar in reprize scurte de juma de ora - maxim 1h si atunci doar daca o tin la tzitzi, ca daca o pun in cosulet se trezeste. Procesul de kkceala e aproape intotdeauna cu scremete si reprize de plans sau tipete din alea nervoase, dar ne-am obisnuit.

De mancat eu mananc cam orice...bine, fara citrice, varza, fasole...dar in rest cam orice. Cafea inca n-am indraznit sa beau decat asa, pe furate, cate o gura din ceasca sotului, dar poftesc de mor, ca eu am fost cafengitza inraita la viata mea. Pe parcursul sarcinii mi-a fost simplu, ca nu simteam nevoia sa beau, acum insa cum simt mirosul cum salivez .

De vreo 2 zile experimentez o stare de ameteala...foarte subtila asa, dar o simt...mai ales cand ma ridic brusc sau daca citesc, ma uit la tv sau la calculator...nu iau vitamine, dar mananc bine si nu prea imi explic starile astea.

La capitolul kg, mai am de dat jos vreo 5 ca sa ajung la 55 cat aveam inainte de bb, dar targetul final e undeva la 48-50 pt ca io-s micuta de statura si acum arat cam indesata asa.
Barbat-meu zice ca-i plac asa, ca-s mai 'indemanoasa'

La capitolul sfaturi de la atotstiutori si soacre, sunt o norocoasa...noi locuim singuri (chiar daca suntem la 50 de m de mama mea), socrela mea e plecata in Italia...dar, chiar daca era acasa, nu cred ca aveam vreo problema cu ea pt ca este o femeie de nota 10 si nu s-a bagat niciodata in viata noastra.
Cu mama mea am un pic de furca, ca e vecina aici cu mine si ma viziteaza destul de des (de multe ori o chem eu ca am nevoie de ajutor , asa ca n-am voie sa ma plang)...si incearca sa ma invete si sa ma sfatuiasca cu obiceiuri din alea babesti, dar io sunt fire calma si oricat ma pistoneaza ea nu cedez.
De obicei spun ca ea si fac ca mine, asa ca nu iese niciodata scandal.
Am avantajul profesiei si a unor cursuri indelungate de dezvoltare personala e adevarat...
totusi simt si eu nevoia sa defulez cateodata, dar o fac destul de pasnic (refuz comunicarea in contradictoriu, ma apuc de shmotru prin casa si in juma' de ora m-am calmat!...si ma aleg si cu o casa luna!)...
Din fericire (sau nefericire!) nu am prea multe de defulat asa ca faza cu smotruiala prin casa nu se intampla chiar atat de des si, de obicei, casa mea arata cam ca dupa razboi, mai ales in ce priveste hainele lui barbat-meu care 'n-au niciodata loc in dulap' si stau aruncate pe toate scaunele din casa. Intr-o vreme le strangeam, iar a doua zi aratau la fel, pana am experimentat: le las asa aruncate si daca vede ca nu se 'strang singure' in doua zile si le strange el si le pune la locul lor si dupa aia de frica efortului pastreaza ordinea cam o saptamana, dupa care o luam de la capat. Dar uite asa imi educ sotul (a se citi 'copilul cel mare'!)

Cam atat despre noi...dupa ce citesc din urma, poate reusesc sa raspund si eu mai punctual...dar nu promit, ca nush ce ordine imi da bblina...

Am citit despre problemele Mirunei, bblina Dastefei...dragele de ele, prin cate emotii au trecut...ma bucur totusi ca ultimele mesaje de la ea au fost mai optimiste si exista deja semne de ameliorare. Doamne ajuta!

Am primit si colajul de la Cristies.
Superb!!!!!
si pentru inspiratie si efort...a iesit super!
E o amintire superba, care ne leaga... si peste ani o sa ne uitam cu mult drag la colaj si o sa ne amintim una de alta si de perioada odiseei noastre.
Cristies

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

my pictures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

uf ce-am mai bocit la filmuletz, SUPERB! multumim cristies, e f frumos!

La mine, una calda una rece... mi-a trecut cu mama, m-am suparat cu tata. face greva foamei ...ma doare capul...

Nu am citit decat 2 pagini din capitolul asta, am de recuperat si de dat cu parerea.
AM VANDUT INFACOLUL SI PAMPERSII RAMASI MICI AZI. hehe. ne plimbaram pe ploaie, si am fost la Hard rock cafe cu patriotul... di vis!
am baut un latte.. bag pozili sa vedeti ce smecher e... ma da pe spate gagiul.

Sunt cam posomorata, ca si vremea... nu imi sta parul de nici un fel, parca oricata ordine as face tot dezordine e... si simt ca tb sa fac ceva sa scot un ban ca asa nu se mai poate... "tati" o da una si buna sa imi fac un biznis sa fac bani, de parca ideile s-ar gasi in pom, iar eu nu ma pot concentra nici sa completez o cerere pt dosarul de indemnizatie.
I'm down today

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

Mergi la inceput