HIDRONEFROZA

HIDRONEFROZA | Autor: podarescu

Link direct la acest mesaj

HRISTOS A INVIAT .
As ruga din suflet pe mamicile care stiu despre acest diagnostic de hidronefroza sa-mi recomande altceva in afara de operatie. Ingerasul meu de 6 anisori a fost diagnosticat dupa ce i s-a facut ecografie si urografie la spit. Fundeni cu hidronefroza grad 1 la rinichiul stang si grad 3 la cel drept. Bineinteles, ca doctora ne recomanda interventie chirurgicala, dar poate cineva ma ajuta cu vreo reteta mai veche, ceva naturist sau medicina complementara, orice dar sa nu ajunga copilasul la operatie. Va rog sa-mi raspundeti daca stiti ceva, va rog. Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Nu te juca asa cu tratamentele , este o afectiune pe care nu o pti trata cu ceaiuri sau vitamine.
http://dictionar.romedic.ro/hidronefroza

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Eu inteleg ca esti speriata, dar de ce iti este atat de frica de operatie? Ii face bine, nu rau!
In anumite cazuri, si eu sunt pro medicina alternativa, dar aici e altceva, care nu are cum sa treaca cu ceaiuri.
Sanatate multa copilasului!



Mami si Sanziana


God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns podarescu spune:

E adevarat ca imi este frica de operatie, pentru ca daca nu incapi pe mana unui chirurg f.bun, aceasta boala poate reveni, se reface stenoza acolo unde a fost si copilul poate fi reoperat dupa 1 an sau 2. Exista persoane care s-au operat si de trei ori. Din cate am inteles, la Szeged in Ungaria operatiile se fac de catre specialisti f. buni, dar nu stiu ce sanse am sa ajung acolo. Nu cunosc pe nimeni. Stiti voi vreo clinica, vreun medic, ceva? Maine suntem programati la dl.dr. Basca de la Gr. Alexandrescu. Dupa ce voi afla parerea lui, va scriu si va anunt ce - mi spune. Va pup, pe toate. Sanatate tuturor .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Draga mea, gandeste pozitiv! E adevarat ca aveti nevoie de un medic bun. De aceea, du-te si vorbeste cu n medici inainte sa decizi ceva pentru copilul tau, dar nu mai pune raul in fata, nu te mai gandi ca poate sa iasa rau, ca sunt pacienti cu 3 operatii. Sigur sunt si multi pacienti cu operatii reusite care acum sunt bine mersi.
Sa ne tii la curent!
Sanatate multa!


Mami si Sanziana


God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

buna podarescu,

daca cauti subiecte vechi arhivate dupa userul meu vei mai gasi informatii despre medici si "tratamente". Eu si inca cateva mamici si-au operat copii la Debrecen la dr Csizy Istvan pe care il recomand cu caldura.Am sa iti trimit pe PM numarul unei mamici care poate sa iti mai explice despre doctori. Eu nu recomand interventia in tara la noi daca macar aveti un strop de bani .Dr-ului poti sa ii scrii pe mailul csizy@dote.hu in engleza.


Eu inteleg ca esti speriata, dar de ce iti este atat de frica de operatie? Ii face bine, nu rau!
In anumite cazuri, si eu sunt pro medicina alternativa, dar aici e altceva, care nu are cum sa treaca cu ceaiuri.
Sanatate multa copilasului!


kya sa stii ca daca chirurgul nu este experimentat in astfel de cazuri poate sa faca mai mult rau decat bine .Eu din pacate am vazut atat in Romania cat si in Debrecen in spital cazuri de copii operati gresit de chirurgi astfel ajungand sa isi piarda un rinichi . (cei din Debrecen erau veniti din Romania si dr a incercat sa corecteze operatia din Romania).

va dorim Sanatate
Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns podarescu spune:

Scuze, caci nu am mai reusit sa intru pe forum. Astazi am fost la Spit. Gr. Alexandrescu si am vb cu dr. Basca Ion, care mi-a mai dat un picut de speranta, in sensul ca nu e sfarsitul lumii si ca se poate rezolva, chiar daca rezolvarea consta totusi i operatie. Dupa ce a vazut CD ul cu urografia a spus ca intr-adevar este hidronefroza grad 3 la rinichi drept si la stangul 1 si mi-a spus ca nu trebuie sa fac nimic si sa vin in luna octombrie pt. o a doua urografie. Intrebarea este : eu ce fac pana atunci, stau si astept ? Voi ce ati face ?
Erika, multumesc pt. nr. tel., cred ca te sun maine, caci acum e destul de tarziu. Sanatate multa pt. toti copilasii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaristef spune:

Buna tuturor ! Problemele pe care le-am avut si inca le am cu baiatul meu de 7.6 ani m-au determinat sa va scriu.Ma intereseaza si pe mine tratamente de oricare ar fi aestea in legatura cu hidronefroza. Stefan a fost operat cand avea 1.1 luna (atunci cu hidronefroza de gr.2 )si acum se pare ca avem ceeasi problema , de fapt nu a fost niciodata rezolvata.Ma gandesc daca va fi vreodata rezolvata aceasta problema.Urmeaza sa mai mergem la inca o eco vineri pe 4 iunie si apoi pe 15 iunie la dr. Basca .Vom vedea ce este de facut dar ma gandesc ca daca se pune din nou problema operatiei .. cred ca nu in Romania.Daca ma puteti ajuta cumva cu orice fel de informatii va rog di tot sufletul s-o faceti.Orice fel de informatie despre aceasta boala mi-ar fi de ajutor!Clinici in strainatate , orice. Multumesc mult si multa sanatate tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaristef spune:

Hello tuturor .Avem si noi din pacate o astfel de problema cu baietelul nostru de 7.6 ani .Sunt noua pe aici si mai intai vreau sa vad daca am scris unde trebuia si daca da o sa va povestesc .Deocamdata atat.Spun asta pentru ca am mai trimis un mesaj si nu a fost postat. Poate am gresit eu undeva , mai incerc.Sanatate tuturor.




----------------

Edit: ca user nou, esti inca sub moderare, toate mesajele tale sunt filtrate. Dupa un anumit numar de mesaje, filtrul va fi ridicat. Bun venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

scumpa mea, eu pot sa iti recomand doar pe dr la care am fost noi la o clinica din Debrecen, mailul dr este csizy@dote.hu si poti sa ii scrii in engleza
poti sa ii scrii si mamicii pluminitap@yahoo.com si ea poate sa iti mai dea detalii

da o cautare dupa userul meu si mai citeste ce am mai postat despre doctor

mult succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencitac spune:

Buna,
Ma numesc Carmen si pot sa-ti spun ca si eu am trecut prin aceeasi problema ca si tine, doar ca la copilasul meu s-a descoperit hidronefroza in timpul sarcinii. Stiu ca este o decizie grea, dar sfatul meu este sa nu lasi copilul sa fie operat in tara. Al meu a fost operat la doar 2 luni in Germania, la Regensburg. Acum ii multumesc lui Dumnezeu ca am luat aceasta decizie, deoarece cunosc copil operat la noi in tara care acum a ajuns la transplant de rinichi. Daca te intereseaza poti sa-mi scri pe adresa carmencalugar78@yahoo.com si te ajut cu mai multe informatii.

Te pup.

Mergi la inceput