America (198)
Raspunsuri - Pagina 16
miereamara spune:
Da, am si eu o alta intrebare despre colargol, transportul...cat rezista sticluta la temp normale dc nu a fost deschisa niciodata. tb sa stea la rece neaparat?
Adriana, Aidan a facut otita de vreo 5 ori in trei luni, de cate ori il duc la medic si se uita in urechile lui imi spune ca are infectie.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Ramona J spune:
Oana, ce descrii tu seamana tare mult a alergie. De ce nu mergeti la medic, poate va da ceva potrivit?
Miere, ma bucur ca Aidan e mai bine. Mai bine stati mai mult in interior pina cind e atit de nasol cu polenul. Eventual iesiti cu masin in weekend mai la sud si mai aproape de ocean, acolo sigur este mai bine.
La noi tot pe la 11 se invirte polenul, cred ca sint aproape doua luni de cind e atit de sus. Nebunie!
Eu iau Claritin, nu stiu cit de mult ajuta ca eu tot nasol ma simt. Altii zic ca Zyrtec ar fi mai bun.
Benadryl-D are compozitie asemanatoare cu prescription medicine pe care-l dau eu la copii pentru alergii. Probabil ca-i mai watered down.
Imi zice Ana: I fought (thought, dar asa pronunta ea) that tulips have two lips!
Edit sa adaug ca otitele repetate sint tot semne de alergii.
miereamara spune:
Haha, ce simpatica e copila ta!
Cred ca am scapat definitiv de matza:), persoana respectiva vrea sa o pastreze.
Am vazut si eu primele doua episoade din Food Revolution...scary...si trist in acelasi timp.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
philip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramona J Imi zice Ana: I fought (thought, dar asa pronunta ea) that tulips have two lips! Lume multa, oameni putini |
super!
blackpanterro spune:
Ramona, super Anuta!
Miere, farmacista i-a spus mamei sa il tina la intuneric, nu neaparat frig.Io am imbatat-o de cap cu tinutul in gheata cand vine cu ea pe drum(autocar) dar farmacista i-a spus ca nu e o problema cu recele numai cu intunericul.
Adriana 19+ si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
polux spune:
Bilica nu stau foarte departe de Evanston. Stau pe langa lac, cam la 5200N. Da, mi-ar place sa ne intalnim sincer. Iti scriu un PM ca sa nu deranjem fetele.
AB_AC sarut mana de raspunsul cu crema gel, am sa caut.
Ruxij nu-i nimic ca nu-i stii, ca doar e mare universitatea. Ma gandeam doar ca nu sunt asa de multi romani, sau sunt si acolo? Nu m-ar mira ca avem reputatie buna pe aici.
Okay Oana am inteles...asteptam pana joi cand iti ei in primire jobul de "babysitter la soacra",nu?
Ramona simpatica pustoaica ta...si tare smart...auzi 2 lips...imi aminteste de Adeluta acum cateva luni....eu ii ceream sa inchida geamul ca intra nins-soarea...la care ea ma intreaba...aha nins vine de la a ninge dar de ce soare ca nu e nici un soare cand ninge.
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4
AB_AC spune:
Adriana da numele poate fi diferit e aceeasi substanta activa.
Miere brava imi pare tare bine. E asa dulce Aidan cu ochisorii lui intrebatori.
Mey eu stiu ca trebuie tinut la rece in principiu. Si intuneric absolut (il acopar cu folie peste sticla inchisa). Daca-l aduce cineva la cala avionului si pune la posta rapida rezista ok. Daca sta cateva zile la cald, nu stiu ce sa zic. Da eu si farmacologia suntem cunostinte de dictionar.
Ramona ce fain.. da mi-a trebuit nitel pana pricepui. Is lenta.
Eu la alergii nu ma pricep, dar parca nasul cand curge de la alergie incepe lichid incolor, apoi se poate infecta si colora. Si isi freaca si ochii prichindeii. De buze nu stiam ...
Azi cica lucrai cu spor si evident ca dinner_ul nu fu gata si-mi zisei sa fac copiilor niste sandwichuri si mi-am taiat bunatate de deget deschizand pachetul de somon. Horror! Am consumat jumatate din gelatina hemostatica din casa si patat masina ca nu-mi tinea garoul. Am ajuns la ER. Oameni cu necazuri serioase si eu cu degetul. Si m-au luat repede si m-au cusut rapid. Record de lipsa asteptare. Am un deget ca o ciuperca si antibiotic.
Pe Marc l-o apucat plansul acasa pentru ca .... sandwichul acela bun n-o sa-l mai fie manancat niciodata
Polux cu placere.
Hilde spune:
Scuze, AB.Nu stiu ce s-o intamplat cu albumul.
http://s176.photobucket.com/albums/w199/holman2007_2007/Nicole/
(nepotul meu a venit pe lume zambind)
E asa de simpatic, adoarme imediat cand simte pielea sora-mii. Si sa-l auziti ce zgomote de placere scoate.
Primul ei baiat este tare mamos...dar cred ca al doilea il va depasi pe primul. : )
Fetelor, eu o sa-mi pierd capul intr-o zi...o fi si asta o faza in sarcina?
Vineri seara am iesit la restaurant, mi-am lasat geanta acolo. Am descoperit asta sambata dupa amiaza cand ne pregateam sa plecam la o petrecere. La petrecere trebuia sa duc 4 scaune pliante.
Am plecat fara ele de acasa, ne-am amintit pe la jum drumului. Ne intoarcem dar zicem hai sa sunam sa le spunem oamenilor ca o sa intarziem o alta ora. Cauta telefonul...nu e. L-am pierdut....stiu ca l-am pus undeva dar nu mai stiu unde. Am cumparat altul.
Ahhh...dimineata am un cod cu sotul: cine ajunge primul la lucru, suna. De obicei ajung eu. Ghiciti? Am uitat, firesc. Am intrat intr-un meeting si am iesit la 12.00. Sotul imi lasase zeci de mesaje...in fine...a trebuit sa sune la secretara departamentului ca s-o intrebe daca am sosit. Noroc ca am terminat cu examenele, ca sigur nu mai luam nici unul.
ruxij spune:
Polux, in departamentul de matematica e un singur Roman dar nu il cheama Nicu, ci Marius, iar sotia lui nu e profa de mate. Poate confunzi universitatea sau poate nu sunt profesori, ori fi graduate students. Sau poate sunt la Calumet, sau la IUPUI sau la IU Bloomington.
ruxij spune:
I-am gasit. Sunt la Purdue University Calumet, nu la noi. Aia e o bransa a noastra, dar e doar undergraduate institution.