Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *126*
Raspunsuri - Pagina 19
NelaM spune:
Sabina, ce tratament medicamentos v-au recomandat voua pentru Lisa?
Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
NelaM spune:
Mamideandrei, multumesc.
La multi anisori puiului tau! A trecut timpul, da, parca mai ieri asteptam nerabdatoare sa ne tinem puiutii in brate!
Sunt tare trista, va puteti inchipui...
O astept sa se trezeasca si sa o mai ducem la un doctor renumit de aici di localitate.
Nu stiu cu ce am gresit de trecem prin asa ceva...
Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
hepilica spune:
Vai de mine, Nela prin ce puteti trece. Doamne ajuta sa treaca odata. Incredibil. Si eu zic sa mergi undeva la o clinica sa mai ceri si alte pareri. Daca erai in Buc iti recomandam cu caldura sa mergi la Medlife sau la Grigore Alexandrescu unde sunt medici excelenti (riscul la GA este sa contactezi vreo boala). La Medlife insa au spital si medici competenti. Daca te hotarasti sa veniti in Buc, iti dau contactul medicului meu. Neaparat trebuie sa ajungeti undeva. Cred ca au trecut vreo 2 saptamani de cand Ana e asa, nu?
Te imbratisez cu toata dragostea si ma rog la DD sa treceti peste asta. Doamne ajuta ca Ana sa fie puternica si sa invinga nenorocirea asta de virus cat mai repede.
La TM e si Medlife si au pediatrie. Nu stiu insa ce medici au acolo. Poate alte fete te pot ajuta cu o recomandare.
Multi pupici pentru Ana si fii puternica si increzatoare. Trebuie sa o scoateti la capat.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
x_ggg spune:
Neata!
Hristos a inviat! Sunt partial recuperata cu scrisul, cu pozele insa stau mult mai bine , vazut, placut, comentat!
Apropo de ce trece timpul..o prietena tocmai a nascut, are mai putin de 2 saptamani fetita...ce bucurie pentru ea, ce melancolie pe capul meu..ma uit la pozele feciorasului si nu imi vine sa cred ca era cat mana..acu are arcuri la picioare, sare, zici ca a inghitit baterii...
Copilul meu..uneori e greu de procesat ca eu am un copil, ca nu mai sunt eu copilul (desi ma port mai rau ca un bebe )
Avem copii mari..dupa ce trecem de inceputul diversificarii si de primii dintisori(suntem cam restanti la capitolul asta ) vor fi si mai mari...o prietena cu o fetita de 2 sapt..alta cu o fetita de 2 ani.... acolo, abia astept sa ajung .
Va pup
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
cristina_ana spune:
Buna fetelor si Hristos a inviat!
Nela, am citit mesajul tau si am intrat special sa te imbratisez tare de tot si sa o pup pe Ana cea scumpa. Mi-au dat lacrimile cand am citit prin ce treceti. Eu cred ca ar fi bine sa mergeti la un doctor mai bun (daca exista) sa isi dea cu parerea, eventual sa o interneze in spital sa-i faca analize mai amanuntite si eventual perfuzii ca isi mai revina. Offf, sper sa nu te superi pe mine, dar mi s-a facut rau cand am citit prin ce trece mititica. Ce rau imi pare ca nu va puteti bucura de vacanta, stiu cat de mult ai asteptat-o. Dar lasa, Ana sa fie bine, ca vacante or sa mai fie.
Ii pup si pe ceilalti bebelusi care au fost bolnaviori sau au facut buf-buf.
Mihaela, bine ca nu are nimic mititelul, am patit-o si eu cu ambii copii, e groaznic.
Eu ma pregatesc de iesit in parc. Iar nu am timp de scris mai mult.
Sunt cam suparata ca de vreo doua zile am niste mici sangerari, cred ca de la sterilet si ma doar burta destul de tare. Maine ma duc la o ecografie, sper sa fie de la sterilet si nu de la altceva.
Am reusit sa-mi fac si eu cont pe picasa, dar inca nu am incarcat poze, poate diseara. Sa vedeti si voi poze cu tortul meu cu capsuni si migdale caramelizate, a fost o nebunie si l-am mancat cam singura pe tot in doua zile. Noroc ca mi s-a terminat bateria la cantar si nu stiu cate kile am pus de la el.
Am vazut si pozele noi, foarte frumoase toate, dar mi-au ramas in minte frumusetile Techilutei, cum se mai iubesc ei doi, super!
Acum fug in parc. Va pup pe toate!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
Ioanna81 spune:
Nela am citit cu ochii in lacrimi mesajul tau. Ma rog sa treceti mai repede peste incercarea asta si totul sa revina la normal. Iti doresc sa gasesti putere sa treci peste.
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
suede spune:
Nela imi pare rau!
Speram sa-si revina Anusca cat mai repede!
Si Mihnea a luat Debridat dupa evenimentul cu cereale 5 zile,de 3 ori pe zi cate 2 ml(el are 7 kg).El saracu a eliminat cerealele cum le-a inghitit,nedigerate deloc .
Si eu am un stres cu greutatea,ca la astfel de episoade pierd din greutate,dar deocamdata nu ma alarmez ca n-am de ce (nici nu l-am cantarit).
Luni implineste 6 luni si mergem la un control general,vedem atunci care-i treaba.
Noi acum am inceput incet cu suculet de morcovi si a fost ok ieri.Azi continuam .
Apoi trecem la piure de morcovi daca totu-i ok.
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NelaM Multa sanatate puiutilor bolnavoiri (Sabina, am vazut ca si voi va confruntati cu ceva similar cu ce avem noi). Va tin pumnii sa treaca repejor si sa nu fie ca ala Ana. Dovleceilor cu cazaturi, ma bucur ca sunteti ok. Atentie sporita. Elle, te pup. Cum se mai simte Annuta? Mi-ai zis ceva de borcanase cu orez, de cine sunt produse? Sa ma uit si aici, sa vad daca sunt. Am decis sa nu ii mai dau nimic pana la 7 luni, mi-e frica pur si simplu. Fram, mami, ma bucur ca se intrevad ameliorari cu dermatita Natalixului. Chiar ieri vazusem ceva reportaj despre subiectul asta si m-am gandit la voi. Da Doamne sa scapati de ea odata! Alex, multa bafta la vaccin si sa nu faceti febra! Hepi, eu nu stiu cu ouale astea, chiar n-am auzit ca nu sunt bune proaspete. Ce mai face Maia? Uka, mami, am vazut poze cu Carinuta. Este o frumusete de fetita! |
of draga de tine, in situatia in care esti, ai cate o vorba buna pentru fiecare. esti o persoana deosebita, draga mea nela. hai ca devin melancolica, dar nici nu ma pot gandi cum e sa fii in situatia ta, sa-ti stii puiul bolnavior si sa nu poti face nimic. ma buseste plansul cand ma gandesc.
uite, cand vei veni cu vesti bune despre ana, cand veti fi trecut peste asta, promit sa iti povestesc cate ceva si despre maia mea, ca tot intrebi tu de ea. sanatate multa din tot sufletul iti doresc.
daca te pot ajuta cu ceva, da-mi un semn. daca vrei, ma pot interesa la pediatra maiei de un doc bun la medlife TM...poate stie ceva.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
Ellenuta spune:
nela of mi se rupe sufletul cand citesc de anuta .. oare ce sa-i fi facut atata rau? eu ma rog sa se faca bine repede .. ai incercat sa-i dai lapte fara lactoza? borcanelele erau de la nestle, au si cu fructe si cu legume/carnita. poate in TM sa gasesti mai multe variante. poate totusi ar fi bine sa-i faci niste analize si sa stea o zi la perfuzie ptr deshidratare .. sanatate multa
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
alex25 spune:
Offfff, mi s-a facut pielea gaina si mi-au dat lacrimile instant. Nela draga mea, nu imi vine sa cred ca treceti prin asa ceva, ma doare sufletul pentru Anutza noastra draga. Va imbratisez cu mare, va tin pumnii sa treceti cu bine peste si ma rog la DD sa va inzdraveniti de tot.
Sigur fetele din TM iti pot recomanda un dr bun, poate Aida intra si vede.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!