Burtici cu ursuleti de Nov-Dec 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 15
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui florina22 bravoo,, e bine si pt tine data asta, stiu ca noi suntem la fel cu saptamanile. by the way, nu ti-ai schimbat semnatura, ai tot 9 sapt nu? eu ajung pe 1 iulie si o sa iti zic cum a fost! [+9 sapt] |
Da Florina, tot 9 saptamani, nu schimbasem semnatura Mi se pare ca mai e asa mult pana atunci... mi se pare o eternitate si pana la ecografia de la sfarsitul lunii aprilie, ce sa mai zic de iulie.
Tu ecografia de 12 saptamani cu cine o faci? Pentru Herghelegiu trebuia sa ne prorgam inainte sa ramanem insarcinate. Eu chiar ma gandisem sa fac lucrul asta dar am abandonat ca nu a fost asa usor si chiar imi pierdusem speranta...
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 9+
anya2010 spune:
citat din mesajul lui ALEXA1985 Acum vreo 6 ani in urma mortii a 2 bunici ai mei m-am ingrasat intr-un an aproape 30 kg, dar am facut analize si nu iesea nimik. 8+ |
Alex iti recomanda sa mergi la un endocrinolog. TSH-ul marit e semn de hipotiroidie si trebuie sa iei tratament cat mai repede. Eu am tiroidie autoimuna cu hipotiroidie, iau Euthyrox si e ok, sa nu te gandesti ca afecteaza bebe sau ceva de genul, din contra e mai periculos sa se dezvolte bebe in hipotiroidie. Nu este nimic alarmant, cu tratament se rezolva, e posibil sa ti se fi declansat cu ocazia sarcinii. Multa sanatate!
Ana 9+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
beatrice75 spune:
Miruna, unde ai reusit sa te programezi?la ce doctor?Dar aceste teste(bi, tri), nu tre facute in anumite saptamani????
mirunam spune:
citat din mesajul lui beatrice75 acum am citit, dupa ce o comisei, ca vopseaua nu tre sa contina formaldehida |
Stai linistita, eu in prima sarcina m-am vopsit fara retinere si fara a citi ingredientele de pe cutie, oricum sunt toate chimicale.
Badea radea de mine cand l-am intrebat si mi-a spus ca nu au cum sa ajunga la copil chimicalele insa nu imi garanteaza ca imi iese culoarea , ca el asa a mai auzit de la alte mamici ca ziceau ca nu le iese frumoasa culoarea.
Sotia in schimb mi-a pus interdictie pana la 18 saptamani... ma simt vinovata sa ma vopsesc si mai rezist dar nu stiu cat. E asa stupid. Cand ai un medic linistit totul apre usor, cand dai de unul panicos parca iti e mult mai greu. Daca mergeam la el acum nu aveam radacina de 5 cm!
Btw nu am reusit sa ma programez la el si merg la ea miercurea viitoare, am doar de dus analizele.
Bitestul e in saptamana 12 ia tritestul in saptamana 16.
La cine mergi pentru ecografii? Eu am reusit azi sa prin un loc pentru morfologie la Herghlegiu
mirunam spune:
citat din mesajul lui beatrice75 Miruna, unde ai reusit sa te programezi?la ce doctor?Dar aceste teste(bi, tri), nu tre facute in anumite saptamani???? |
Mor de rusine. Ieri am sunat la cabinet la Badea si am cerut programare la el in ideea reintoarcerii la marile cozi dar la o sarcina mai "lejera". Nu putea decat in mai si eu vroiam cat mai repede sa ii duc analizele, asa ca la sugestia asistentei m-am programat la ea.
Acum am sunat iar sa ma programez, la el, in mai, ca sa ii duc rezultatele de la bitest . Cand m-a auzit asistenta "Pai bine d-na X dar nu v-ati programat ieri la d-na dr?"... radea de mine ca merg la ambii .
Acum merg si pe 6 mai...am agenda plina de programari . Tu cand te-ai programat pana la urma?
beatrice75 spune:
Eu ma duc azi la el, dupa program, ma infiintez acolo la usa si gata!Ca in functie de ce imi zice si pt ca sunt speriata ca iau pastile pe toata durata sarcinii, as vrea sa merg in Austria macar pt un test, bi, tri, sa vdm ce zice si el. Te tin la curent, chiar acum ma pregateam de plecare.
Tare chestia a aia cu culoarea parului...
mirunam spune:
citat din mesajul lui sunset_zuzi fetele o pararere despre Pop aveti? Doamne ai grija si de noi 7+ |
Azi sunt activa . Nu am fost personal la el insa medicul meu mi-a spus ca cei mai buni pe ecografii sunt Pop si Herghelegiu... asta in conditiile in care cel putin cu Herghelegiu nu prea se avea bine.