*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (395)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Kya, pai eu am inceput serviciul de la 4 luni ale lui Sabin. Ideea era ca deja cand stau mai mult cu el acasa sunt terminata, parca e mai usor la servici, dar cum a zis Mimo, am marele noroc ca Sabin e acasa cu bunicii si stiu ca e bine ingrijit. Numai ca eu nu inteleg cum rezista ei, ca eu sunt rupta in 14 dupa cateva zile cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata!

Suntem "rupti", dar intregi! Gheeeu, desi nu chiar asa de gheu...

Una tare si ma duc! Ne-am luat dupa GPS si desi parea un drum de tara am zis ca hai, poate ne duce mai repede... si la finalul drumului (in HU) ne zice (in fata unei bariere de lemn!!): Si acum imbarcati-va pe feribot! Sa muuriiim! A trebuit sa ne intoarcem.

Ma duc la nani!

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

La multi ani Antuca! sa cresti mare!

Nico ce tare Cum am patit noi in Bulgaria, ne-a dus in capatul unui drum..in jos prapastie si se vedea autostrada in zare...si ne zicea "mergeti inainte"

Mimo, si la noi a inflorit zarzarul

A primit ieri Stef un tren cu sine din lemn, o minunatie, numai cu el se joaca , iar Vlad un set de pictat, cu patru tablouase cu mikey si pana acum le-am pictat impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianadana spune:

Multumim tuturor pentru frumoasele urari
Si puiutilor sarbatoriti in perioada asta, in special lui Andru - ochi frumosi
Din pacate nu am avut calculator timp de doua saptamani asa ca nu am putut nici macar sa dam de baut. Dar va servim cu ceva acum

Am fetita mare, frumoasa, cuminte si cu ochiul negru (in urma unei cazaturi pe scara cu mama denaturata alaturi)
Am petrecut a doua zi de Paste cu lume multe si harmalaie ceea ce printesei nu i-a prea convenit nefiind obisnuita nici cu copii si nici cu agitatia (dezavantajul de a sta la casa intr-o zona slab populata).
Incerc sa pun ceva poze (nu de la petrecere pt ca mami nu a avut timp sa faca) mai ales ca-i promitem lui ginerica de mult timp

Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

La multi ani, Antuca!!!

Parca Remaliss e din nou gravi? Sau am visat eu...

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianadana spune:

Sper sa mearga
http://family.webshots.com/album/577271357YoiOpi

Tinand cont ca am inceput serviciul sper sa am mai mult timp pentru a scrie pe forum. Oricum citesc tot, va indragesc foarte tare, sufar, ma bucur si ma sochez alaturi de voi(vezi Tuchi - felicitari pentru curaj) alaturi de voi. Sunteti niste dragute si fiecareia dintre voi i se simte lipsa cand intra mai rar ( Gecko, Zoze, Naty, Tuchi)

Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Salutareeeee!!!
Peste aproape 3 saptamani incep si eu serviciul
Nici nu vreau sa ma gandesc ca n-o sa mai fiu toata ziua acasa cu puiu meu, n-o s-o mai culc eu de amiaz, n-o s-o mai tin de mana pana adoarme, n-o sa fiu langa ea dimineata cand se trezeste oare numa eu is asa sau ati trecut si voi prin aceleasi momente?

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

neata! m-am intors si eu dimineata de la BT si sunt intr-o mare stare de "chef"-less, ma uit cu coada ochiului la bagajele care nu vor sa se desfaca singure, dar nu-mi mai plang de mila, caci ma gandesc la omu' meu care s-a dus direct la job.

deci, LA MULTI ANI, ANTUCA!!! sa fii fericita si sanatoasa!

stelutz, in homeopatie nu exista efecte secundare sau supradozaj, deoarece sunt niste substante ffffffff diluate. "concentratia" aia, mai exact 5ch, 15 ch etc reprezinta numarul de dilutii a substantei active.
cum a zis si andreea, in prima faza (2-3 zile) poate exista o exacerbare a simptomelor (fara a cauza probleme), ceea ce inseamna ca remediul este potrivit. cum povestea sovi de anuska care in primele zile s-a umplut de bubite, apoi i-au trecut sau eu care am luat pt tiroida si ma simteam sugrumata si sufocata primele zile...
deci, nici eu nu cred ca e de la bobite ce ai spus tu...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mamaaaa, ce m-am enervat!!! i-am sunat pe aia de la munca acum 3 saptamani sa le zic ca nu mai vreau sa vin, sa vedem cum facem si au zis ca vb cu directorul si ca e mult prea devreme, ca ma suna ei...si azi, am zis sa sun, ca 10 este sambata si nu am nicio veste de la ei...si ii sun si imi zice aia ca sa ma prezint maine sa-mi reiau activitatea?????? . eu i-am repetat ca nu vreau sa-mi reiau activitatea nici macar 1 secunda, ca vreau doar SA MA DEA AFARA!!! ea...ca nu stie ce sa zica, ca nu a mai avut precedent, sa ma duc maine sa vedem ce si cum???!!!!
asta dupa ce, acum 3 saptamani mi-a zis ca e muuuulttt prea devreme

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Arielu, naspa...si eu am fost la mine, am facut cerere, sefa mea nu era...o sun si nu raspunde...dar bine ca am vorbit cu sefi si mai mari asa ca...azi i-am trimis un mail, poate l-o citi...
Pe mine ma apuca plansu'...dar cred ca o sa fie buna schimbarea asta...ca azi am plans cand mi-a varsat Vlad mancarea pe covor...a mia oara...
Abia astept sa vina de luni Mari, "sa intre in paine" sa ma linistesc...

Puiul mic a adormit inainte de masa...nemancat...

Mergi la inceput