Redoutistele sunt "back in bussines"(178)
Raspunsuri - Pagina 19
ralucis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anne16 Miki, frumosi balerini ralucis, frumoase botine. Nu le-am vazut pe okazii |
anne, eu am vrut sa iau altceva de la el, nu avea nr meu si a zis el ca-mi da share la pozele pe care le mai are cu pantofi si sa il mai intreb de acolo de masura mea, daca imi place altceva. Le-am vazut pe astea, am avut noroc sa le aiba si gata, sunt ale mele!
miki68 spune:
citat din mesajul lui vl-ad Miky , vezi ca joi 22 pe miniprix 30% reducere pentru cei din Iasi ------------------------ ADINA SI VLAD (17-11-2004) VLAD POZE CU PUIUTUL MEU www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad www.youtube.com/watch?v=0r5PlWtT6NE" target="_blank">colectie de trenuri |
Cum adica?
LE: Hai ca m-am edificat acu'
cristina d.
"Idealurile se aseamana cu stelele: nu poti ajunge la ele, in schimb te poti orienta"(Constantin Tanase)
Al_Ma spune:
citat din mesajul lui croco21 Mersi, am sa caut acolo. Uitasem sa mai zic de fragrancedirect.co.uk, am comandat si la ei si am fost multumita. Transportul e in functie de numarul de produse, parca 1 sau 2 lire pe produs |
Da, si eu sunt multumita de ei, dar si mai multumita sunt de Fragrancex.com. Aveau livrare gratuita saptamanile trecute. Singurul inconvenient este ca ajung in vama produsele, nu la oficiul postal de care tineti.
Alina si Mara (27 iunie 2007)
claujro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Al_Ma
Da, si eu sunt multumita de ei, dar si mai multumita sunt de Fragrancex.com. Aveau livrare gratuita saptamanile trecute. Singurul inconvenient este ca ajung in vama produsele, nu la oficiul postal de care tineti. Alina si Mara (27 iunie 2007) |
Si e cu plata vamii pt produse, nu?!
Mara si Matei
anne16 spune:
Comenzile de pe Fragrancex.com ajung la oficiul postal cu vama
Se plateste TVA si taxe vamale
Lilly79 spune:
Vineri am primi pachet de la next.Doar o saptamana i-a trebuit pachetului sa ajunga.Pantofiori pt cea mica si-un tricou pt mine.
Mai astept comanda LR (sper sa ajunga) si una mytoys.
Am cheltuit ceva bani luna asta
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)
claujro spune:
Au bagat noutati la colectia de vara. Sa ne uitam si noi , sa vedem ce vom comanda la vara la reduceri...
Mara si Matei
alinabojuc spune:
citat din mesajul lui claujro Au bagat noutati la colectia de vara. Sa ne uitam si noi , sa vedem ce vom comanda la vara la reduceri... Mara si Matei |
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
16.04.2010-68.4 kg