Maple-syrup babies (8)
Raspunsuri - Pagina 20
Diana2007 spune:
Hop si eu !
Sonia e tot fara dinti, dar a inceput sa druluiasca (mi-a placut cum a scris MQQM
), o fi semn de ceva. Lui Victor asa i-au aparut primii doi, la opt luni, dar ne-a chinuit muuuult mai mult, si asta de pe la trei luni.
MQQM, asteptam sa ia si alte initiative fata in afara de intins mainile catre noi. Deja in cateva zile s-a mai perfectionat, a inteles ca trebuie sa stea mai fandata ca sa aiba echilibru, daca o lasi doar cu o manuta iar se echilibreaza, si si-a gasit walker, poarta de hochei a lui Victor 
Maya, noi am primit certtificatul inapoi dupa vreo sase saptamani.
Magdone, waw ce baietzoi ai tu acolo ! Important e sa fie sanatos, fiecare creste in ritmul lui.
Happy mother`s Day !
Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain
Llaura spune:
Happy Mother's Day!
In caz ca ati uitat, www.youtube.com/watch?v=Dggt7PuoG00&feature=player_embedded" target="_blank">iata cum ati nascut copiii ![]()
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Llaura Happy Mother's Day! In caz ca ati uitat, www.youtube.com/watch?v=Dggt7PuoG00&feature=player_embedded" target="_blank">iata cum ati nascut copiii |

Happy Mother's Day!
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
25+ de
Tudor Sebastian si
Felix Alexandru
CriPOD spune:
Happy mother's day!!!
Llaura, :)))
Tu vrei sa ascunzi trotineta sau pe ham-ham?
Diana, oh, pai daca se ridica singurica si ii trebuie deja walker stati bine. Ardeleanu meu sta si studiaza si abia cand e deja emerit in teorie incepe cu practica. Deja incep sa ma prind pana si eu :D cum functioneaza el...
pepit
Simonna spune:
Neata cu noaptea in cap!
Ca-s treaza de la sase jumate' cind s-a trezit Infanta dupa 10 ore si jumatate de somn continuu (la noapte o sa se trezeasca de o mie de ori, ca asa face de cite ori ma laud eu pe-aici, tot pe dos urmeaza!) asa ca uploadez poze 
Si tin sa va spun ca pe la noi aventurile-s in floare, ieri a cazut cu mergatorul peste jumparoo: asa de bine s-a prins de scaunelul de la jumparoo si a tras ca, pe cind scaunelul de la jumparoo n-a mai venit spre ea s-a dus ea spre scaunel. Si cum jumparoo al nostru sta pe un cadru de metal cu o bara jos, pai cind rotile de la mergator s-au intilnit cu bara aia si ea tragea in continuare, a basculat pur si simplu! S-a oprit in scaunelul de la jumaroo, nu s-a dus pina jos, a tras o sperietura buna, noi am mutat jumparoo unde ea nu poate ajunge cu mergatorul si asteptam sa vedem altele...
Martea trecuta? Cam asa:
Dimineata, pus copil in patut, mami plecat pipi. Gasit copil in picioare, pe jumatate afara din patut, foarte interesat de sforile de la jaluzele. Strigat "nu-nu-nu", copil intors, cazut, poc, dat cu capul in barele de la patut! Plins si protestat ca n-are voie in picioare. Consecinta? Coborit salteluta la patut, copil suparat ca nu mai poate sa se ridice decit in patru labe!
La prinz, copil in carut in fata casei, frina pusa (pe bune), vecin taivanez si engleza lui scuipata printre dinti, mami apropiat de vecin - ce drac' mai zice si-asta! - carut basculat pe spate, copil zduncinat si protestac: Mami, nu-mi place in montagne russe!!!!! Consecinta? Carucior pus de-acum paralel cu casa, ca ui' ca pragul ala lat de beton e-n panta si noi n-am stiut!
Copil calmat, luat in casa, jucat cu coolest big brother, fericit nevoie mare se arunca ca-n piscina pe spate din popou. Thud! Urlete si suparare maxima, consolat la titi. De-atunci n-a mai incercat!
Seara, la culcare, copil mic si dragut se smulge de la sin si, in loc sa adoarma, decide s-o ia tiris prin pat. Trece pe noptiera si, bad decision again!, se intoarce brusc de pe burta pe spate! Treosc a facut capul de noptiera...
A mai fost una, c-au fost cinci in ziua aia, nu-mi amintesc, da' acu's cu urechile cit casa, ca e-n patul mare si o spionez, la cel mai mic zgomot am taiat-o pe scari in sus ca poate-o paleste f'o discretie si-o ia hai-hui printre perne!
Asa-i la noi, doamnelor, plus ca aseara a infundat o portocala intreaga!
Simonna
Dragaica spune:
Simonna au inceput aventurile, tre sa fii cu ochii pe ea ca pe butelie.
Ma imaginez pe mine alergand ca disperata dupa ei prin casa.......auzi da metode din alea comuniste cu legat copilu de patut nu merge 

Nu ma luati in seama, hormonii sunt de vina
.
Eu si sotu traim senzatii tari, pentru 2 saptamani o sa experimentam ce inseamna sa fii parintele unui teenager de 15 ani. Fata vecinilor va sta cu noi cat sunt parintii plecati, provocare nu gluma.
Nu mananca ciorbe, tocanite, salate, friptura......ca sa fiu sincera nu vrea decat macaroane, paste cu branza, pizza si prostii de genul asta. Uite asa am sa gatesc cate 2 feluri de mancare pe zi pentru ea si pentru noi 
.
Aseara barbatamiu o astepta sa vina de afara, era la geam din 2 in 2 minute sa vada daca intra fata in bloc......m-a bufnit rasu.....nu stiu daca l-ar tine inima sa aiba fata. 

Dimineata i-a verificat ghiozdanul, a verificat daca si-a luat mobilu ca sa o poata suna, apoi inainte sa iasa pe usa cica: "Mai trage de fusta ca e cam scurta, ce fel de uniforma e asta" 

(e la un colegiu privat)
Saptamana asta are examen la mate, sotu o sa faca pregatire cu ea, miercuri are concert 3 ore (canta la flaut), o sa intepenesc acolo pe scaun da tre sa merg ![]()
Nu va spun ce program incarcat avem decand suntem "parinti" 

e greu domnule.
Dimineata intra barbatmiu sa o trezeacasca, ca eu sunt prea putoare, ca prin vis il aud :"Beatrice, trezirea, hai, la spalat, pana termina Andreea de pregatit masa sa fii gata..........si aduna te rog sutienele alea de pe jos 

". Va zic tre sa-l vedeti cat e de comic.......of Doamne bine ca am baieti, am scapat de sutiene, tampoane, tanga, pantofi cu toc, etc.....![]()
Graviduta fericita
25+ de
Tudor Sebastian si
Felix Alexandru
Llaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dragaica auzi da metode din alea comuniste cu legat copilu de patut nu merge |
Merge, merge, legat in toate scaunelele, mai ales de cand a zburat din bumbo parca era bebe ninja si-l si vedeam cu capu' de coltul peretelui.
Dragaico da' nu trebuie sa gatesti junk food, e impotriva definitiei junk food-ului. Un drum la supermarket si o rezolvi pe o luna
Dragaica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Llaura
Merge, merge, legat in toate scaunelele, mai ales de cand a zburat din bumbo parca era bebe ninja si-l si vedeam cu capu' de coltul peretelui. Dragaico da' nu trebuie sa gatesti junk food, e impotriva definitiei junk food-ului. Un drum la supermarket si o rezolvi pe o luna |
Are pizza din aia refrigerata si paste de la Kraft,da....parca nu ma lasa inima. Prefer sa pregatesc eu totu, sa stiu ce pun in farfurie (pe cat posibil), pastele i le fac eu cu sos in care mai pun ori ciupercute, ori un pic de carnita, iar pentru pizza cumpar blatu iar restu e in functie de ce vrea ea, legume, pui, carnaciori, etc. Citesc etichetele de pe produse si daca nu stiu sa pronunt 50% din ingrediente nu cumpar

Apropo, mi-e pofta de cremwursti, ce-mi recomandati, cei gasiti de mine la Maxi au carne 0
, sunt facuti pe baza de chicken fat 

Graviduta fericita
25+ de
Tudor Sebastian si
Felix Alexandru
Llaura spune:
Dragaica, habar n-am de cremvursti, drept sa zic nu mancam decat mai rar decat foarte rar si atunci nu ma mai obosesc sa aleg.
mQQm, nu te credem cu ardeleanu' pana nu vedem una bucata copil micut dragut vorbind ca Florin Piersic :p
Io l-am masurat pe musiulica la 8 luni, are 9 kile 73cm si cap mare 46.4cm. Capos ca ma-sa (nu in sensul bun; si io am probleme sa imi cumpar caciula, de aia nici nu mai port).
Pupam!