oligoastenoteratozoospermie 8

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

adi, te astept cu o parere ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evaioanna spune:

Buna seara,

Tannoo, daca la mine te referi, maine face sotul meu spermograma la Medlife, rezultatul probabil la inceputul saptamanii viitoare. Bineninteles ca intru si va zic ce a iesit.
In rest nu a mai scris nimeni nimic, nu mai sunt vesti (bune)?

Mergi la inceput

La Multi Ani tuturor care isi serbeaza onomastica astazi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Buna, felicitari gravidutelor, , Ianna si Liana

Vad ca vorbiti de spermograme la Medlife Grivita: eu nu am deloc o parere buna despre spermogramele facute la Medlife.... spun asta din proprie experienta cu sotul meu plus parerea unei prietene al carei sot a facut una din spermograme tot acolo si i-a iesit o spermograma foarte buna desi peste tot i-au iesit proaste, lucru imposibil in cazul lor si infirmat de-a lungul vremii. La noi la fel, la Medlife Grivita ne-a iesit oligospermie cu mari sanse la sarcina naturala, lucru infirmat de cei 5 ani de incercari si de alte spemograme proaste, si mai realiste, zic eu. Cred ca diferenta de la 10,4 milioane (cat ne-a iesit la Medlife) la 3,4 milioane cat ne-a iesit la ultima spermograma la dr Matei (facute la 4 luni distanta) e una de la cer la pamant.
Dar fireste, eu vorbesc in numele meu, din experienta noastra.

Tannoo, ce vesti ne mai dai? Ne pregatesti o srpriza, din cate inteleg?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

maya la medlife grivita sa ceri intotdeauna spermograma la Materno-fetala nu la laboratorul obisnuit.....difera foarte mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Mirela, , asta nu stiam. Si zici ca la materno'fetala se face spermograma de incredere? Poti sa'mi dai amanunte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maya_I

Mirela, , asta nu stiam. Si zici ca la materno'fetala se face spermograma de incredere? Poti sa'mi dai amanunte?

Optimista... pana la lacrimi

te duci la sectia de materno-fetala si ceri acolo sa ti se faca o spermograma si va fi facuta de geneticianul care face fiv, la laboratorul obisnuit e facata de laboranti nu de geneticieni.
costa 110 lei si e destul de detaliata.

Mergi la inceput

Citat:

Buna seara,
Daca vei observa pe site-ul lor, este o spermograma care costa 80 lei in lista generala de preturi ale analizelor (se face in spital si doar lunea, f greu se prinde loc), iar daca intri pe Proramari->Genetica->dr Andreea Mustata->Preturi o sa vezi ca pretul aici e 110 lei. Noi am platit insa 160 lei si pt spermograma si pt spermocultura si gasesti loc relativ repede, in 6 zile de cand am sunat puteam merge sa o facem.
Dr meu - dr Albu Dragos mi-a recomandat sa o facem acolo, asa ca poti sa te programezi si dand telefon si cerand sa ti se faca legatura cu receptia de la Materno-Fetala; acolo ceri programare la spermograma la dr Sandu (cred ca Lacramioara) sau dr Andreea Mustata; amandoua lucreaza la laboratorul de Genetica.
Rezultatul spermogramei e gata in 2 zile lucratoare dar trebuie ridicat de la ei, iar cel al spemoculturii e gata in 3 zile si il poti verifica si on line.
Multa bafta!
Noi marti/miercuri ne lamurim.

Mergi la inceput

Citat:
Tannoo, ce vesti ne mai dai? Ne pregatesti o srpriza, din cate inteleg?

nu, nu am surprize, Maya ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adipink2000

Buna seara,
Tannoo, daca la mine te referi, maine face sotul meu spermograma la Medlife, rezultatul probabil la inceputul saptamanii viitoare. Bineninteles ca intru si va zic ce a iesit.
In rest nu a mai scris nimeni nimic, nu mai sunt vesti (bune)?

da, la tine ma refeream

Mergi la inceput