Pestisorii - cei care aduc mereu primavara!!! (58)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

neata pestisoare solidare
Mi a fost rau azi noapte tensiune dureri de cap si alte cele dar acum sunt mai bine....tot astept niste hirtii de la francezi...poate dau coltu
In fine aici e soare caldura si un vint...detesc vintul acesta cald am multi copaci in floare infloriti beauvillier,glicina, forsithia au cazut toate floricelele.... numai cele de la leandru se mai tin agatate
Am pus sa fac niste sos pt paste pt omu meu eu sa vad ce pap fara sare.Aici nu lucru desi am practicat acest sport deci am timp sa va urmaresc....na ca trece vinzatorul ambulant de legume si l opresc pa pa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Buna dimineatza!
Super ploaia azi. Inseamna ca e zi plina de lucru.
Cuscra cucuiu ca sa treaca repede.
Ginerele a auzit ca e rost de intarcare si profita la greu toata noaptea asa ca sunt .
Ai dreptate. Nu exita babute pe aici ci doar niste sirene , frumoase si inimoase pe toate.
Ninia multumim de cafea ,sarim peste tigara( sa nu zica lumea ca nu facem sport)
Dany.
Carmaw super cu vazatorul ala ambulant de legume. Trimite-l o tura si pe la noi ( mai ales daca e unul tanar si frumos)
Cryna , Da nu e vreme de plimbare. Ne-am plimbat putin pe ploaie ieri dar ploua putin . Azi nu mai e de plimbare.
toate sirenele , sa aveti o zi superba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Carma , multa sanatate!Ai grija de tine si rabdare ca or veni ele si hartiile .Ce frumos trebuie sa fie akolo in gradina .Nu pui niste poze sa vedem si noi in ce paradis stai Super faza cu vanzatorul ambulant ...Numai bine !

Baby, spor la treaba!

Mergi la inceput

despre pus foto e tragedie....am incercat pe culi n a mers am renuntat la intentiile mele de ale ajuta, cu pestisorii cu tot
Aici daca ma ajuta omu meu pun ....ca el scrie mereu pe situl lui cretan
Cum ati ghicit ca grecii sunt super frumosi ? Si culmea nu sunt deloc macho......ouff iar am dat o -n .....balta...

Mergi la inceput

Carma , ia intreaba-ti omul daca cumva numele de " IONICHE " are cumva origini grecesti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Ce faceti dragutelor? Vorbarete tare azi! Asa va vreau!
Eu am o stare...de as bate pe cineva!M-au luat si cadurile si starile de nervi...vreau acasa!!!!!

Visul nostru

Mergi la inceput

relax ... calm.. rabdare ... baga o cafea si un tutun si trece

Citat:
citat din mesajul lui Ninia81
Eu am o stare...de as bate pe cineva!M-au luat si cadurile si starile de nervi...vreau acasa!!!!!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Mersi de sfat, Daniela! cred ca o tigara ar fi tocmai buna.

Visul nostru

Mergi la inceput

hi hi am iutat sa spun omu meu este belgian in fine dantr o viata anterioara a trait aici
IL intreb sa urce din gradina
pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

`neatza!
Nico, io m-am uitat de ele da` credeam ca te-ai razgnadit,
Cryna,, chef poate as avea, timpul ma omoara
Carmaw, sa nu te superi ca te intreb dar am o curiozitate, de cat timp esti plecata din Ro? Ca eu sunt mai blonda de fel si trebuie sa citesc de cateva ori ca sa-nteleg ce vrei sa spui.
Danezo, asa deci, eu o caut si tu o gasesti si nici nu spui nimic
Ninia, zici ca ti-a placut ce-ai vazut pe acolopai esti printre putinii care au zis asta
Naty, pai eu am cam luat-o si pe Baby, dar ce-are sula cu prefectura, ca eu am ramas undeva in ura pe la 33 de ani

No ziua buna da` sa stiti ca era dimineata cand am inceput mesajul

I miss u, sis!

Before you judge me, try hard to love me. MJ

am si eu...tralalalaa

Mergi la inceput