temperatura...help!!!
baietelul meu (5 luni) are de 2 zile temperatura (39 in fundulet). l-a vazut pediatra...nu are rosu in gat, nu se aude nimic la plamani, nu otita. nu tuseste, nu are secretii nazale, dintisorii nu se vad sa apara inca. doarme aproape tot timpul si cand este treaz rade si se joaca. nu are pofta de manacare. ii scade temperatura cu supozitor si nurofen dar dupa cateva ore creste iar... pediatra a spus ca daca nu ii trece in 3 zile trecem la antibiotic (ceea ce nu ma incanta) dar ce sa fac daca nu ii scade?
nu a facut niciodata febra, nici cand a avut rosu in gat.
ati patit asa ceva?
Raspunsuri
XIO spune:
In general infectiile urinare dau febra fara alte simptome.
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
Ennni spune:
Am patit la fel cu unul din baietii mei cand aveau vreo 10 luni. A durat 5 zile. Pe langa nurofen si paracetamol supozitoare i-am facut impachetari cu cearsaf ud. La fel nu avea absolut nici un fel de simptome doar febra 39. Dupa 5 zile a trecut fara sa ajungem la antibiotic sau alte medicamente.
Sanatate la puiut
Eni de Raymond si Roland (01.02.2009)
kita spune:
eu am patit cand avea vlad 5 luni asa, a tinut febra 4 zile si trebuia sa mergem la o nunta la 500 km distanta si a zis dr. ca daca nu ii trece si dupa ziua a 5 a sa il trec pentru siguranta pe antibiotic (ehei o intreaga poveste cu oprit pe drum si preparat entibioticul si cu termometrul la indemana); deci a facut febra de duminica seara dar nu am dat importanta, luni am luat in serios, joi la control si a zis ca nu are nimic, posibil o viroza (el oricum era moftangiu la baut laptele, deci nu puteam spune ca nu avea pofta de mancare), vineri am dat antibioticul si duminica tot avea febra, luni am fost la consult prin relatiile din orasul respectiv si iarasi a zis ca nu are nimic copilul si am facut drumul de intoarcere cu temperatura; marti dimineata nu mai avea nimic... I-am dat antibioticul de vineri dupa amiaza si pana luni dimineata, deci trei zile si acum imi pare rau; dr. e foarte restrictiva cu antibioticele si imi place de ea ca nu se panicheaza asa de repede si recomanda antibioticul;
flloryy spune:
multumesc pt raspunsuri
de ieri nu a mai facut febra, dar este putin ragusit...mai contiunui cu nurofenul...