BravoSabina, Artu ! Flori liliac-mai-iun'10 (64)"
Raspunsuri - Pagina 5
pisi-pis spune:
Hristos a inviat!!!
Ce se intampla pe aici??? Lipsesc 4 zile de Paste si cand ma intorc gasesc numai surprize???? Nu imi vine sa cred, ce de fetitze avem deja aici!!!
FELICITARI SABINA
FELICITARI ARTURICII
Recuperare usoara, mamici!
Ekaterina,
Iustina si
Sabina, sa cresteti mari, sanatoase, frumoase, norocoase, destepte si iubite!!!

Am ramas impresionata de povestea nasterii Sabinei, si mai ales cum micutza Iustina s-a luptat pentru viata ei, bine ca s-a terminat totul cu bine!! Asteptam vesti de la Arturicii, a pastrat cineva legatura cu ea?
Ana 29+ cu 
aleesicoo spune:
Sabina ma bucur din suflet ca sunteti bine
ia spune mi si mie te rog ai avut sonda urinara cumva?
e chiar asa de infioratoare operatia?
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
cu printesa Karina Florentina in31 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:8 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!! 

bubu30 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana5255 dragele mele, azi suntem si mai bine. am primit atata mancare incat nu o pot mnca. fetele sunt bine. incercam la tata, speram sa vina laptele. important ca ele mananca bine. s-a reglat la mine si tranziul intestinal, am facut dus. mai nasol ca am dureri de coloana, isi revine la normal. de la atata stat pe spate m-am cam oparit l fund, inca nu pot dormi pe o parte. in rest am scapat de toate perfuziile, am ramas doar cu ketonal calmant Virgi te astept la mine, cand vrei tu. Va pup. Sabina 37+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica AlexandreiAMR - cateva zile Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase. |
Ce bine Sabina ca vii in fiecare zi cu vesti tot mai bune si cu tot mai mult optimism, care ne incurajeaza si pe noi cele de acasa.

Doamne-ajuta si tine-o tot asa !

Ruxi
32 + cu 

AMR ... cine stie ?

madutza09 spune:
ale eu am facut cezariana din cu totul alte motive decat cele medicale deci a mea printzesa era de mult intoarsa doar ca eu cu dr am hotarat sa recurgem la operatzie asa ca se poate fff bine...si am nascut-o cu 2 sapt. inainte(aveam dpn atunci 26 ianuarie la fel ca Ceausescu
) atunci m-a chemat dr la operatzie cand era de garda la spital ...de-asta nu stiu nimic cum e sa ai durerile de travaliu urmeaza acum cu bibiloi sa aflam ...doamne ajuta![]()
30+
Luca Octavian+
Cristina 12.01.1999
www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI
Aniska80 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Madamar
Ana draga...tu induci sperietzi pe aici! Nu mai gindi asa... pentru ca exact asa gindesc eu.. dar cred ca e infuzia asta de nasteri prremature si ni s-a facut si noua, pur si simplu... fara sa avem vreun motiv, vom naste la termen! Daaaa???:) ![]() Marlena (Mary) 32+cu minune de Tudor Mateo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AMR 7 saptamini ![]() ![]() Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel! |
SA SPERAM CA ASA V-A FII CUM SPUI TU!!!
Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&
33+cu
MELISSA
Aniska80 spune:
| citat din mesajul lui Ioana5255 dragele mele, azi suntem si mai bine. am primit atata mancare incat nu o pot mnca. fetele sunt bine. incercam la tata, speram sa vina laptele. important ca ele mananca bine. s-a reglat la mine si tranziul intestinal, am facut dus. mai nasol ca am dureri de coloana, isi revine la normal. de la atata stat pe spate m-am cam oparit l fund, inca nu pot dormi pe o parte. in rest am scapat de toate perfuziile, am ramas doar cu ketonal calmant Virgi te astept la mine, cand vrei tu. Va pup. Sabina 37+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica AlexandreiAMR - cateva zile Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase. |
MA BUCUR TARE MULT SA AFLU CA ESTI BINE,CA FACI PROGRESE,CA FETELE SUNT BINE!
AI GRIJA DE VOI IN CONTINUARE SI SA MAI INTRI SI MAINE SA NE SPUI CE PROGRESE ATI MAI FACUT!
Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&
33+cu
MELISSA
Reallaura spune:
SAbina faci totul sa para mai usor, asta ma incurajeaza si nu-mi mai e asa frica ia
de la mine ca stiu ca in realitate e mult mai greu! Da Domnul sa vina lapticul cat mai repede!
Taty -ana ma bucur ca ia fata in greutate, deja e maaare, la aproape 2 kg! 
Ale si la mine era Mirci intors si fata e intoarsa si facem tot ceza. Sa-yi fie de bine mancarica, si eu sunt la program de papa non stop! Dar nu am kg tale, din pacate...
![]()
Madalutza ce curajoasa esti sa nasti natural de data asta.
adevarul ca asta e si marele meu regret, dar la mine sarcinile sunt apropiate si medicul meu vrea tot ceza.
Si eu am dureri de picior care ma impiedica uneori sa merg, tot sciaticul probabil. De cateva zile imi simt burta in tensiune ff tare, a si coborat, da sa plezneasca. joi, pe 8 mergem sa stabilim data.
Artu vrem si noi un semn, ce faci, cum te simti, cum e Sabina?/
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
36+
Ilinca Sabina
AMR 20 de zile
Madamar spune:
Marlena (Mary)
32+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 7 saptamini 

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!
Madamar spune:
Ma bucur sa aud ca esti bine Sabina! Toate trec, asa e?
Azi discutam cu cineva ca cele mai grele sunt primele 8-10 zile; eu am trecut printr-o operatie la nivelul fetei si stiu ca la fel ... primele ziteva zile s-a dat lupta pentru viata; acum insa motivatia este majora, asa ca: Doamne Ajuta!

Marlena (Mary)
32+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 7 saptamini 

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!
Madamar spune:
| citat din mesajul lui pisi-pis Hristos a inviat!!! Ce se intampla pe aici??? Lipsesc 4 zile de Paste si cand ma intorc gasesc numai surprize???? Nu imi vine sa cred, ce de fetitze avem deja aici!!! FELICITARI SABINA![]() FELICITARI ARTURICII![]() Recuperare usoara, mamici! Ekaterina, Iustina si Sabina, sa cresteti mari, sanatoase, frumoase, norocoase, destepte si iubite!!!![]() ![]() Am ramas impresionata de povestea nasterii Sabinei, si mai ales cum micutza Iustina s-a luptat pentru viata ei, bine ca s-a terminat totul cu bine!! Asteptam vesti de la Arturicii, a pastrat cineva legatura cu ea? Ana 29+ cu ![]() |
Din pacate nu stim nimic decit ceea ce ai vz postat de sotz! Nimic mai mult! Ioana nu a lasat nr ei de tel pt un sms, ceva... asta e! Cind va putea, se va elibera, va intra ea probabil sa ne spuna! Sa speram ca nu a fost prea greu pt ea, desi nasterea s-a produs destul de repede fata de DPN sau de data stabilita pt cezariana - 24.04.2010.... Sa auzim de bine!
Marlena (Mary)
32+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 7 saptamini