BravoSabina, Artu ! Flori liliac-mai-iun'10 (64)"
Raspunsuri - Pagina 14
Alinutzaa spune:
Hristos a inviat
Veronica tin pumnii sa fie totul bine in continuare si bebe sa stea cuminte acolo cat mai mult. Sa ne tii la curent.
Sabina ma bucur sa te citesc asa optimista si tonica. De-acum daca a venit si laptele, sper sa ia fetele rapid in greutate si sa va lase acasa cat mai repede. Alexandra a fost in vizita? Si-a vazut surioarele? Cum a reactionat?
Carla superbe mazarichile. Asa de duuuuuuulci!!!! Asteptam vesti bune in continuare.
Ioana (Arturicii) ne gandim la tine si asteptam vesti despre tine si Sabina. Sper din tot sufletul sa fie bine si lipsa ta de pe forum sa se datoreze doar faptului ca nu ai timp.
Noi suntem bine, am fost la socri de Pasti. A fost nitel cam obositor dar a fost bine. Soacra-mea mi-a zis ca sunt tare slaba si sa pun mana sa mananc mai mult.
Da' pe cuvant ca nu sunt tare slaba.
Am fost si noi sambata la o sedinta foto. Lumea facea cozonaci si eu ma pozam. Deocamdata am intrat doar in posesia a 4 fotografii, restul peste vreo 2 saptamani. Asa ca daca vreti sa ne vedeti, o puteti face www.raisphotography.com/ro/blog/mom-and-mom-to-be" target="_blank">aici
Fug sa mai citesc putin si dupa aia la 
toate fetele
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si
32+
Handmade by Alina
theophillina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maribell buna burtici.... ![]() teophilina merci de raspuns.....dar cum activez pm-ul? maria super fericita 32+ cu andreea antonia amr:sa ne ajute dumnezeu sa putem pana la capat ...![]() |
Mergi la contul meu/mesaje private/options si bifeaza optiunea "activeaza mesajele private", apoi click pe trimite modificarile si gata! Sper ca am fost explicita. Succes!

Theodora 28+
Stelios
Reallaura spune:
SAbina ce ma bucur ca a venit laptele
imi pare rau de dr ta, mare noroc ai avut!
Alinutzaa frumoase poze pe blog. Arati f bine!
Nati merci de vizionare! EU nu am mai gasit de la Mirci hainute de 1-3 l, le-am cam dat asa ca am mai luat azi si daca mai am timp o sa mai iau d-astea mai de iesit afara...
Moni_or si eu am simtit tot timpul ca nu duc sarcina asta la termen si uite ca am intrat in 38...e mult mai mult de munca cu copilul mic decat era la prima sarcina cand faceam ce voiam. Parfum! Dar e bine sa fim pregatite totusi. EU ieri mi-am fcut bagajul, in inconstienta mea 
S-a trezit mirci
Edit:
Andradap 
sa fii sanatoasa fericita, nastere usoara si bb cuminte!
Sorana ce bine ca ai prins o ultima excursie...
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
37+
Ilinca Sabina
AMR 15 de zile
corinasmile spune:
Neatza burtici!
Azi sunt mai voioasa si eu, ca ieri am fost zombi toata ziua, iar spre seara m-a luat si o durere de cap gen migrena 
Sabina, ce frumos scrii tu acolo!! Imi place ca ti-ai schimbat stilul un pic, parca esti mai calma, linistita, se vede ca ai scapat de grija si greutatea sarcinii deja
Cred ca iti vine foarte bine rolul de mamica a 3 fete frumoase
Vreau si eu sa stiu daca a fost Ale in vizita si cum si-a intalnit surioarele.
sa va refaceti toate cat mai repejor si sa ajungeti in cuibul vostru!
Ioana (Artu), tinem pumnii in continuare sa fiti bine si sa ne dati vesti minunate despre voi cat mai curand! 
Alinutzaaa, ce frumoase sunt pozele
de fapt familia voastra e foarte frumoasa, iar fotograful a surprins bine acest lucru! 
Si eu merg astazi la o sedinta foto, sper sa iasa bine.
Andradap, La multi ani!! Sanatate cat mai multa si griji cat mai putine!!!
Corina
28s+ cu Maria
![]()
discordia spune:
Neata, fetele!
Am mai incarcat si eu cateva poze, de data asta si cu mine. Adevarul e ca eu nu prea apar in poze deoarece eu fotografiez, iar sotul filmeaza. Asa ca eu apar mai mult in filmulete, iar el in fotografii.
Va multumesc pentru aprecierile la adresa burticii, iar tie Sabina pt ca ti-ai facut timp sa imi raspunzi.
Si eu ma gandeam la Ioana, dar avand in vedere ca a nascut la 35 de sapt ma gandesc ca o mai tin internata in spital, fiind nastere prematura. Sper totusi sa fie bine atat ea cat si micuta.
mamica de fetita si
33s+ cu 
AMR 7 saptamani
corinasmile spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabriela_s Mai naste cineva la Cantacuzino?Nu mai stiu ce tarife se practica.Oricum o sa dau cat imi permit,de la mine mai putin,de la D-zeu mai mult,dar sa stiui la ce sa ma astept. ![]() Mamica de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si 31+ cu nazdravana nr 2![]() Blog de mama si nu numai |
Gabriela, chiar ieri ma gandeam sa-ti dau PM ref la sp Cantacuzino. Mi-a recomandat si mie cineva maternitatea asta, si cum eu sunt inca nehotarata (
), m-am apucat sa ma documentez intai. Asa am descoperit ca tu ai nascut acolo si prima data. Vroiam sa te intreb cum ti s-a parut atunci maternitatea si personalul, si daca ai sesizat ceva schimbari intre timp. Esti multumita de medicul actual? Ce fel de om este? L-ai recomanda?M-ai ajuta f mult cu niste raspunsuri in PM, sau aici - daca sunt si alte fete interesate.

Din prima pagina vad ca si marylenac naste acolo - tu ai mai avut experiente la Cantacuzino? Cum te intelegi cu medicul actual?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri

Eu am o colega de serviciu mama careia lucreaza acolo, asa ca daca mai obtin informatii actualizate ref la conditii, preturi, etc, vi le impartasesc neaparat!
Corina
28s+ cu Maria
discordia spune:

si din partea mea pentru Andrada, sa fii sanatoasa si fericita, sa ai un bebe cuminte si impreuna cu Antonio sa iti umple viata numai de bucurii.
mamica de fetita si
33s+ cu 
AMR 7 saptamani
Reallaura spune:
DIscordia am vazut burtica. DAca ai primit felicitari pentru cea mica, ma alatur si eu fetelor. o dulceata!
Dana81 vazut si burtica ta si pe aia mica, seamana cu tine, e o frumoasa
M-am mai linistit. SI voi aveti burticute mari, nu ma mai stresez ca sunt cea mai mare! ![]()
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
37+
Ilinca Sabina
AMR 15 de zile
r_ocsy spune:
Neata fetelor ! Eu as iesi astazi la o plimbare daca am noroc de vreme buna
.
Sabina : micuta ta luptatoare Iustina are de recuperat fiind mai micuta , vrea sa o intreaca pe surioara ei ... deci stie ea ce face
.

32+
amr:sa ne ajute dumnezeu sa putem pana la capat ...

(11.01.2007) si