Pufuleti (23) HRISTOS A INVIAT!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmita_baby

Hristos a inviat!

Eu nu am mai intrat deloc pe forum, asa ca am ratat pozele cu fete dragi Lorex si Plateea, fie-va mila de o biata dezertoare si dati-i un link

Mariucasara, Andrelina multumesc pentrui info despre pata mongolida, e grele ingnorantele astea, uite asa innebunesti ca nu stii ce are kupilu. Imi smulgeam parul din cap(la figurat) ca am uitat sa-l intreb pe nenea pediatru de pata asta.

Eu am scris in postarea mea anterioara ca Lorena este sanatoasa si chiar asa este, insa.... este mai mereu infundata, si scoatem mucisori la greu.. E normal asa ceva? V-ati confruntat si voi cu asta? Si eu sunt de ceva timp racita si mi-e tare teama sa nu o fi luat-o de la mine.. aaa si mai e ceva, am revenit in forta cu multe '?' are limbuta alba si acum ma intreb eu e oare o ciuperca cum a zis prima pediatra sau doar de la lapte si prin urmare ceva normal, cum a zis al doilea pediatru. Pediatra mi-a dat tratament cu Nistatine, pediatrul mi-a zis ca nu e cazul si dupa 4 zile din 7, cat ar fi trebuit sa dureze tratamentul, am renuntat, ca sa nu dau motatei chestii inutile, insa acum sa zic adevarul nu-s convinsa ca pediatrul are dreptate. Voi ce sfat imi dati?

Va doresc sa aveti parte de o duminica de Paste minunata! Spor la papat drob de miel, ousoare rosioare, friptrurica de miel, cozonacei nu mai zic ca imi ploua in gura...

de Lorena 03.03.2010

Mello motanelul iubit

Adevarat A Inviat!

Daca albeata de pe limba este de la lapte, trece la o ora dupa masa, adica nu are rost se evaluaezi situatia imediat dupa ce a mancat, ca intr-adevar atunci e albeata de la lapte, insa la o ora dupa si mai mult, daca e tot alba limba, nu mai este de la lapte. Asa ne-a spus pediatrul nostru

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

buna seara fetele

noi am fost in perindari toooata ziua, ne-am intors acasa la 6...i-am dat sa pape lui bebe, a tras vreo 200 ml, ca niciodata si apoi ca era marait si nu dormise deloc peste zi am zis sa il culc si sa dorm si eu cu el vreo ora asa...acum m-am trezit, eu...ca el inca doarme...deci azi sarim baita de seara cred ca ma dcu sa ma bag inapoi in pat langa el...asta dupa ce mananc binenteles ca imi era foame de cand m-am culcat

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.02.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_iulia spune:

Hristos a inviat !!!

Sarbatori pline de lumina alaturi de cei dragi.

In ultimul timp nici nu mai apuc sa va citesc, bebic doarme din ce in ce mai putin ziua si vrea toata atentia si cum conducerea trebuie ascultata nu mai e timp de altceva.

Elena de printisor Iustin Gabriel pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmita_baby

Hristos a inviat!

Eu nu am mai intrat deloc pe forum, asa ca am ratat pozele cu fete dragi Lorex si Plateea, fie-va mila de o biata dezertoare si dati-i un link

Mariucasara, Andrelina multumesc pentrui info despre pata mongolida, e grele ingnorantele astea, uite asa innebunesti ca nu stii ce are kupilu. Imi smulgeam parul din cap(la figurat) ca am uitat sa-l intreb pe nenea pediatru de pata asta.

Eu am scris in postarea mea anterioara ca Lorena este sanatoasa si chiar asa este, insa.... este mai mereu infundata, si scoatem mucisori la greu.. E normal asa ceva? V-ati confruntat si voi cu asta? Si eu sunt de ceva timp racita si mi-e tare teama sa nu o fi luat-o de la mine.. aaa si mai e ceva, am revenit in forta cu multe '?' are limbuta alba si acum ma intreb eu e oare o ciuperca cum a zis prima pediatra sau doar de la lapte si prin urmare ceva normal, cum a zis al doilea pediatru. Pediatra mi-a dat tratament cu Nistatine, pediatrul mi-a zis ca nu e cazul si dupa 4 zile din 7, cat ar fi trebuit sa dureze tratamentul, am renuntat, ca sa nu dau motatei chestii inutile, insa acum sa zic adevarul nu-s convinsa ca pediatrul are dreptate. Voi ce sfat imi dati?

Va doresc sa aveti parte de o duminica de Paste minunata! Spor la papat drob de miel, ousoare rosioare, friptrurica de miel, cozonacei nu mai zic ca imi ploua in gura...

de Lorena 03.03.2010

Mello motanelul iubit

Si bebe al meu a avut asa ceva si l-am chinuit bietul de el cu o chestie care nu ajuta la nimik ca pana la urma sa dispara de la sine.

Elena de printisor Iustin Gabriel pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

mariucasara pai dupa contrrolul de 6 sapt, mi-a dat dr cerazette, si dupa o saptamana de cerazette mi-a venit, si apoi nu am mai avut de unde lua pastile, ca nu era la farmacie, si le-am intrerupet
am sunat ginecologul si a zis ca sa nu iau iar pana nu vine menstruatia, si ca in luna asta sa ne protejam, si inca de atunci nu a venit......................]

jeeeeezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ar fi una sa fi ramas iara....................
mama miaaaaa...........................
oooooof of
cum o vrea domnul...................

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Lorexule vizionat poze cu Iuria e super dragutaaaaaaaaaa cu suzeta ei... iti vine sa o papi, sunteti o familie foarte frumoasa

Ratusca pai noi avem albeata pe limbuta neincetat, nu dispare, poate ca ar fi trebuit sa urmez tratamentul cu Nistatine in cazul asta.

Mariucasara ce mai face Sebi? Cum a mai evoluat ginericul meu frumos?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Lorexule am uitat sa iti spun ca am pus pozele pe contul comun. Vreau sa-mi fac un cont pe picasa. Ma gandeam sa te sun azi, insa nu stiu ce program ai si nu am vrut sa te deranjez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

NU VI SE PARE CA BeBEII DE AZI PREA REPEDE STIU SA ISI INCRUNTE FRUNTILE?????????????????????

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Adevarat a inviat!!!!!!!!!!!!

va mai intreb odata.,...plsss help........................

daca am intrerupt cerazette-ul in data de 25 martie, si inca nu mi-a venit..ar fi cazul sa imi fac test de sarcina?????????????????????????????????

Poze noi de aici:

http://good-times.webshots.com/photo/2647575530105915686bzfaPd

Poze

parerea mea e sa citesti cu atentie prospectul uite-l aici
http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=3236

din cate stiu, se iau 3 luni neincetat.
Citeste in prospect si daca nu te lamuresti, suna la dr ginecolog.
pup

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

bine ai revenit carmita, iudita, dandana!

carmita, pozele le gasesti la semnatura Plateei si respectiv a mea
limbuta alba o are si iuria si am uitat sa intreb pediatra daca e cazul de tratat, in mama si copilul scrie ca se cheama muget!

FETELOR, DASTEFA ARE NEVOIE DE VOI!
VA ROAGA SA-I RECOMANDATI DACA STITI,SAU POATE CUNOASTETI PE CINEVA CARE VA POATE RECOMANDA! UN CHIRURG PEDIATRU BUN DIN BUCURESTI SAU TARGU MURES! ORICE INFORMATIE E BINEVENITA!

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

maine pot recomanda un medic recunoscut in buc, am un lapsus, dar am o prietena care stie bine.

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

Mergi la inceput