Pufuleti (23) HRISTOS A INVIAT!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Buna seara!

Vai ce aud de Miruna!!! Imi pare atat de rau, nici nu vreau sa ma gandesc ce-o fi pe bietii parinti si pe ea mititica... BRRR!!! Din pacate nu cunosc nici un chirurg pediatru, nu am avut nevoie si sper nici sa nu am! Dar bine ca fetele l-au identificat deja pe cel mai bun, poate poate!

In alta ordine de idei, mare intrebare mare: ce se ia nasilor de botez? Nu am absolit nici o idee de cadou si botezul este duminica!!!

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

si noi botez duminica... se ia cadou nasilor???

Caius
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">videos

Da, la biserica trebuie sa ne prezentam cu un cadou... dar cu ce???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Valeu!!! cadou la nasi?????????????habar nu aveam :(((((((((((( nu de bani ci de idei, ca parca am pierdut toti neuronii la nastere

Intrebare!!! Bebelusii vostri cat dorm ziua? Sau imi puteti da vreun sfat cat trebuie sa doarma un bebelus de 2 luni? Irina are cam urmatorul program: mananca cam la 2-3 ore ziua, intre ele doarme. Cand nu doarme, se cearta cu jucariile din carusel sau/si peretii patutului. Ideea e ca in 10-15 min ajunge sa urle de sperietura cred sau oboseala si nu mai adoarme neam si DEZVOLTA DRACI REGESTI .

Acum, cum sa fac ca nici sa o adorm dupa fiecare supt nu mi se pare normal, nu? Din 24h cat doarme un bb de 2 luni? Ai vostri?

Catalutza mami de Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Am citit despre Miruna de dastefa. Nu stiu niciun chirurg bun...din pacate. O sa ii dau un sms Adinei_bulina ca ea mai cauta poate e mai avansata cu cautarile si ne dai idei!

Doamne ajuta sa fie bine!!!!!

Catalutza mami de Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Valeu!!! cadou la nasi?????????????habar nu aveam :(((((((((((( nu de bani ci de idei, ca parca am pierdut toti neuronii la nastere

Intrebare!!! Bebelusii vostri cat dorm ziua? Sau imi puteti da vreun sfat cat trebuie sa doarma un bebelus de 2 luni? Irina are cam urmatorul program: mananca cam la 2-3 ore ziua, intre ele doarme. Cand nu doarme, se cearta cu jucariile din carusel sau/si peretii patutului. Ideea e ca in 10-15 min ajunge sa urle de sperietura cred sau oboseala si nu mai adoarme neam si DEZVOLTA DRACI REGESTI .

Acum, cum sa fac ca nici sa o adorm dupa fiecare supt nu mi se pare normal, nu? Din 24h cat doarme un bb de 2 luni? Ai vostri?

Catalutza mami de Irina

alex astazi de la 7.20 a.m. pana acum a dormit o ora in carucior afara in curte la tara[plimbat!] si inca vreo ora pe masina,cand am venit acasa,[din o ora jumate cat am facut pe drum,a stat treaz jumate de ora in masina,bine ca nu a plans] . atat.

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

cris d. , danyelana ,multumim de urari

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Ratusca mica eu la nas ii voi cumpara o icoana. Merg la magazinul specific pentru botez si alte cerimonii si o sa ii iau de acolo. Alte idei, ce au primit parintii mei care au botezat: covertura de pat din satin, set pahare cristal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Citat:

Catalutza mami de Irina

al meu nu a dormit ziua niciodata mai mult de o jumate de ora,maxim o ora cand doarme mai mult facem chefin carucior doarme afara Atat Si noaptea cam 6-7 ore legat si apoi iar vreo 2 ore In rest...rabdare ,rabdare si jocuri si povesti si brate si leagan si carusel De toate numai somn nu

Simina,mami de Andrei Sorin 26.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:

Catalutza mami de Irina

Andrei a stat treaz vreo 3 ore in total astazi (exceptand perioadele in care a mancat), de la 7 dimineata pana la ora asta. Acum doarme pe tati de vreo 2 ore. Noi dormim foarte mult, deh vrem sa crestem mari repede

Oricum, nu exista un timp standard de veghe, fiecare copil cu treaba lui. In Mama si Copilul zice ca la 3 luni doarme vreo 17-18 ore, dar nu e o regula, cateodata da, alteori nu.
Si eu nu reusesc sa ma pun contra dorintelor lui fi-miu. Daca vrea sa doarma, pot sa fac eu spagatul ca tot adoarme si invers, so...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Citat:

Catalutza mami de Irina

si al meu doarme de rupe. adoarme pe la 2, se trezeste la 8, mananca, apoi iar adoame pana pe la 11-12, iar mananca, apoi alterneaza perioadele de somn cu cele de veghe/agitatie/gangurit, spre seara iar il ia somnul...acum de exemplu doarme. am stat la san cu el de pe la 5 pana la 6 si ceva, a dormit un pic, apoi iar treaz, la 8 jumate a inceput sa-si manance pumnul de foame, dar a adormit imediat ce l-am pus la san. fain program, nu?....o sa faca show la noapte, sa manance ce nu a apucat peste zi.

mama lui STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

cadou la nasi?....nasii sunt fratele meu si cu sotia lui...asa ca nu tre sa ma stresez prea tare.

mama lui STEFAN

Mergi la inceput