cazatura grava
Buna seara si Paste Fericit!
Va citesc mesajele de mult timp dar este prima data cand scriu.O intamplare stupida si nefericita m-a determinat sa fac acest lucru. Nepotelul meu in varsta de 6 luni a cazut din pat pe covor prin rostogolire.Dupa 30 de minute in zona cefei a aparut un hematom mare.Au urmat reprize de voma si stari de somnolenta,a fost dus la spital si in urma tomografiei s-a constatat o fractura craniana si un hematom care apasa pe creier. A fost operat de urgenta este bine si cu ajutorul lui Dumnezeu acum urmeaza perioada de recuperare.
S-a mai aflat cineva intr-o situatie asemanatoare?
Raspunsuri
cosmintoni spune:
Hristos a inviat!
Rugati-va in aceste zile ,va rog, si pentru noi sa ne ajute Dumnezeu sa trecem de perioada asta cu bine!
Multumim din suflet!
Eseea spune:
Multa sanatate! Uite ce se poate intampla de la o cazatura....si cred ca fiecare bb a cazut macar o data...offff
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
ana_micu83 spune:
Doamne , cand ma gandesc unde poate duce o simpla cazatura...ma trec toti fiorii!
Capul sus, cu Dumnezeu inainte si o refacere rapida si fara urmari puiului mic!
Sa ne tii la curent!
Doamne ajuta!
Copilul meu vesel...Andrei~Ravan(poze) /Blogul meu cu hainute
iulia0807 spune:
Of ,Doamne ajuta! sa fie sanatos si voios cat mai repede copilasul! va pupam si tinem pumnii a evolueze cat mai bine!
Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
cosmintoni spune:
Multumim pentru gandurile bune, pentru sustinere, pentru rugaciuni.
Conteaza mult pentru noi, mai ales pentru Puiutul mic si pentru mamica lui.
Dumnezeu sa ne ajute!
kawaichan spune:
Doamne,mi s-a zbarlit parul pe mine...multa sanatate va dorim,sa dea Dzeu sa se recupereze usor si fara probleme !
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"Babies can't be spoiled...only nurtured."
danyelana spune:
Ma rog si eu pt bebe sa fie bine.
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
Asteptam primul Paste din viata printului
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Eseea spune:
ceva vesti?
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...