LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *190*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Valentin Cristian

Adela-Marisa

Andreea-Diana

Radu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Iar s-a culcat Piti la ore d-astea...inumane ca sa se trezeasca dimineata la unele la fel mai e vreun bb matinal ca al meu? unul care sa dea desteptarea la 6jum-7? cum fac eu sa-i schimb programul? vine vara, se mareste ziua si la ora asta as vrea sa fim la plimbare nu la somn...
Pisigri, si a mea gaseste orice alta modalitate de deplasare numai in 2 picioare nu. merge bine daca o tin de gluga, daca o astept sa vina si sa se arunce in bratele mele sau ale lui tati, daca o tin de o singura manuta-de fapta ma tine ea pe mine de un deget. nu are insa curaj sa plece singura. i-am promis ca dupa ce incepe sa mearga singurica, nu-i mai dau titi...oare a inteles si d-aia nu vrea sa mearga?

mami de Silvia Ioana

Dar stai linistita!

Baietii mei se trezesc cand se lumineaza. Pe Vladimir il mai pacalesc putin si mai sta. Oricum pe la 5 jumate e in fund si face ture si ne tot arata. Poate poate ne trezim si noi. Dar nu il bagam in seama si se culca la loc.

Mergi la inceput

Pisigri, ai dreptate!

Ca sa nu ma inteleaga lumea gresit revin cu adaugiri.
Partea cu Mos Craciun care aduce daruri la copii e suuuper. Si anul asta o sa incepem sa ne tinem de traditiile astea care ii bucura pe copii: cei doi Mosi, iepurasul si tot asa.

Partea cu imbuibarea insa nu o sa i-o arat. Pana se face el mare nnu mai face nimeni cozonaci in casa. Toata lumea cumpara. O sa vopsim oua impreuna poate, dar nu o sa ii zic ca de Paste de taie mielul sau de Craciun porcul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Am incercat eu sa n-o bag in seama dar n-am cum...vine, ma baleste, imi canta...nu e rost de adormit la loc. se trezeste la 7 si mai adoarme la 12-13. somn de pranz-2 ore. pana seara apoi ma tine intr-un dans si-o veselie sau intr-o maraiala...depinde de dispozitie. Ma gandesc sa-i mut somnul de pranz dupa 13...poate o doboara oboseala seara dupa 9...A, Ilinca, nu-s vopsita. de cand am aflat ca sunt insarcinata, nu m-am mai vopsit. e culoarea mea si firele mele albe in crestet. de stralucit, nu-i fac nimic special. doar head&shoulers mentholmami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

buna seara,

azi am terminat si noi injectiile, iar maine mergem la control. copiii sunt mai bine. la injectii mai plangacios a fost andrei decat ioana (asa sunt barbatii).
noi am sarbatorit ziua ioanei in familie, iar duminica ii rupem turta.

inca nu am intarcat-o pe ioana, ca a fost bolnava si nu am putut. chiar am lasat-o sa suga si peste zi, dupa care completam cu lapte praf, ca imi facea rani la sani.
cred ca saptamana viitoare voi pune punct alaptatului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Am trecut si eu sa va salut!
Sa urez La multi ani sarbatoritilor
Valentin Cristian
Adela-Marisa
Andreea-Diana
Radu Mihai

Noi suntem binisor, descoperim si redescoperim viata in fiecare zi. De Pasti am fost iar plecati in Germania, la Legoland. Luana va avea in curand si maselute, ceea ce o face foarte maraita si agitata, dar trecem si peste asta.

Happy Easter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Iar s-a culcat Piti la ore d-astea...inumane ca sa se trezeasca dimineata la unele la fel mai e vreun bb matinal ca al meu? unul care sa dea desteptarea la 6jum-7? cum fac eu sa-i schimb programul? vine vara, se mareste ziua si la ora asta as vrea sa fim la plimbare nu la somn...

O, da... noi. Ne culcam intre 8 si 10 (ea, ca eu abia atunci prind viteza la treaba) si ne trezim MAXIM la 6:30, de obicei mai devreme, Plus inca 1-2 treziri scurte intre timp... asa... de sete.

Fetelor, voi ce "fulgi" le dati? Eu ii dau tot cereale Nestle sau orez/gris cu lapte, dar fulgi... exista pt ei?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

buna seara,

azi am terminat si noi injectiile, iar maine mergem la control. copiii sunt mai bine. la injectii mai plangacios a fost andrei decat ioana (asa sunt barbatii).
noi am sarbatorit ziua ioanei in familie, iar duminica ii rupem turta.

inca nu am intarcat-o pe ioana, ca a fost bolnava si nu am putut. chiar am lasat-o sa suga si peste zi, dupa care completam cu lapte praf, ca imi facea rani la sani.
cred ca saptamana viitoare voi pune punct alaptatului.

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

Bine ca trece boala. Saracutii! Eu ma gandesc cum urla Vladimir la vaccin, dar sa aiba parte de intepaturi zilnic.

Spor cu intarcatul. La noi mai dureaza.

Sa ne spui cum faci!

Mergi la inceput

noi suntem aproape de intarcare. ioana mai suge dimineata si seara, iar dupa, primeste lapte praf. deja se bucura cand vede biberonul cu lapte.
acum, cand a fost bolnava, am lasat-o sa suga si peste zi, mai ales cand avea febra, si trebuia sa o hidratez. iar ioana a inceput sa ma caute sub tricou, sa vada unde e tzitzi si sa suga. asa ca acum, cand s-a facut bine, nu o mai las sa caute sub tricou. ii distrag atentia: cand incepe sa caute, o iau in brate si o dansez, sau o duc sa se uite pe geam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Ayla, ce frumos ati cautat voi ousoare prin gradina! si ce printesa frumoasa!M_monique, bine ca sunt puiutii mai bine! sa ne spui si noua cum faci cu intarcatul...Denisamada, si eu ii dau tot cereale pt bb pe care abia le mananca. oare o manca mai bine "fulgi"? Pisigri, spune-ne ce fulgi ii dai la Ilincuta, te rugam!mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput