Bucurii de sept - oct 2006 editia pascala (179)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Lexi mergem amandoua la operatie?

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Si daca rezolvam problema asta mai ajustam si pe ici pe colo

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Cris, de acord!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mey, fetili, eu chiar nu va inteleg. Altele "baga" mii de euro ca sa fie mai "dotate" si voi vreti sa mai reduceti!

usor si vise placute!

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Gety, crede-ma ca si alea care baga mii de euro sa fie mai dotate, s-ar lua cu mainile de cap daca le-ar atarna dotarile pana la buric si ar vrea sa le micsoreze la loc.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Hai, Lexi, ei sunt mai mari si din cauza kg. in plus, si cu putin exercitiu, cred ca ar mai urca un "etaj"-doua.
Asa zic eu.

usor, pentru cei care se pregatesc de somnul de pranz. Ca noi.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Da, si eu cred ca exercitile fizice sunt eficiente pt tonifierea sanilor daca ne tinem de ele si sunt facute zilnic; si eu mi-as face niste mici schimbari..imi mai trebuie putin curaj
Apropo de slabit, a folosit cineva ceai sau capsule Zein?

Mergi la inceput

Martha78, eu prefer sa nu iau nimic cand ma apuc de slabit. Doar renunt la dulciuri, paine si-asa nu prea mananc, schimb alimentatia si incep sa merg mai mult pe jos.

De luat nu iau nimic. Nici de operat nu m-as opera. De frica, pe bune.

La Iasi e o vreme splendida.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Gety, nici eu nu m-as opera pt a da jos din celulita, as face doar mici interventii pt infrumusetare , mi-as face nasul ceva mai mic si mi-as mari buzele poate..nu stiu
De slabit am de dat jos vreo 5 kg si nu prea reusesc, dau jos 1-2 kg, apoi le pun repede la loc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

buna fetelor!

tare simpatice suetele voastre , mi-a facut placere sa va citesc. Eu intru mai rar ca ma enerveaza babyphone-ul care baraie ingrozitor cand deschid laptop-ul, deci probleme tehnice .

Apropos de aranjat si imbracat frumos, azi am fost la cumnata mea sa-mi stramteze niste pantaloni asa mai smecheri , elegantzi, si la un moment dat ma intreaba Alex, care era de fatza: "mami, dar pantalonii astia is normali?" I-am explicat ca sunt pt cheful de saptamana viitoare, si la plecare ma tot intreba daca mi-am pus in plasa pantalonii aia pt party .

Si eu cad pe spate cand ma complimenteaza sau cand imi aduna floricele de pe camp, din proprie initziativa, sunt adevaratzi cavaleri. Cred ca unii dintre sotzii nostri ar putea sa ia exemplul .

Inca mai au probleme de socializare cu altzi copii, parca incep sa regret ca i-am pus in aceeasi grupa la gradi, mi se pare ca efectiv n-au interes in a lega noi prietenii, plus ca imi par cam salbaticutzi cand intra in contact cu altzii - la scoala sunt aproape sigura ca o sa-i inscriu in clase diferite.

Voi cum vedetzi viatza "sociala" a Bucuriilor voastre?

Si alta intrebare, voi la ce varsta o sa-i inscrietzi la scoala, la 6 sau 7 ani? Stiu ca e inca devreme sa-mi pun intrebarea asta, dar as fi totusi curioasa sa stiu parerea voastra.

martha, eu sincer cu buzele nu m-as risca, daca dai gres poate arata foarte foarte nashpa, mai bine foloseste niste trucuri cu contur deasupra buzei si apoi rujat de exemplu.
Nasul si eu mi l-am corectat la 18 ani, si desi n-a iesit perfect operatzia am fost multzumita tocmai fiindca nu arata artificial de perfect ca sa zic asa.

Cu sanii am si eu aceeasi problema ca Roxana, traiasca push-up-ul!
In rest, sanatosi sa fim!

Va pup, o seara frumoasa!

Mergi la inceput