Bucurii de sept - oct 2006 editia pascala (179)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata, mamici!

Vine cineva la cafea?

Crisnemes, masina e oarecum aleasa, acum mai trebuie sa adunam banutii sa o platim.

Maria inca nu s-a trezit. Merg sa o trezesc eu.

Lexi, mie mi se pare destul ca sta 10-12 minute. Cand o sa-i fac Mariei aerosoli diseara, o sa vad cat dureaza la ea repriza de aerosoli.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata!
Gety- eu tocmai imi savurez cafeluta si am dat un ochi pe aici..

Oare unde sunt restul fetelor- Roxana oare ce face nu a mai dat demult nici un semnde viata?
Ramomar, Xandrutza,Youannamarie,Beatrix,Mirabelac,Elenia,Adriana mica,Eunice,Cristina Goji,Festina ,Tanima si toate fetele , era sa uit de Itzy?

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Salutare!

Lexi, multa bafta la analize!
Noi o sa ne ducem la Eforie anul acesta, anul trecut am fost la cap Aurora, dar nu prea mi-a placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Cris, bravo ca ai strigat catalogul, poate se urnesc fetele, ca in ultimul timp vad ca doar noi 3 ne mai conversam.
Aseara am reusit sa-i fac o sedinta de 14 minute de aerosoli. Farmacistul mi-a spus ca ideal e sa stea 15 minute, si intr-adevar cam atat tine si cantitatea de solutie pe care o bag.
Edit: Gety, succes la cumparat masina si sa fie intr-un ceas bun!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

fetelor, scuze de lipsa atata timp. viata mea este ... PLINA!!!! abia am timp sa respir. nu ca m-as plange, dar este dificil sa-mi manager-uiesc timpul si de aceea dau mai rar pe forum.

pe scurt, am fost de paste in bulgaria. am fost dezamagita, nu m-as mai duce a doua oara de paste. dar copiii s-au simtit bine, a fost chiar o vacanta pentru ei. seara, daria era printesa hotelului, dansa, se simtea extraordinar (a dansat dansul pinguinului, sarea si dadea si ea din piciaore cu toti adultii, s-a bagat singura in lant, eu nu am participat). toata lumea ma lauda ce fata extraordinara am. iar victor a facut si el furori si s-a indragostit de cantareata de la bar (statea numai in fata ei, cu gura cascata si ii mai zambea din cand in cand).

normal, cand ne-am intors, daria a facut pneumonie, dupa care victor a facut bronsita. abia acum i-am pus pe piciaore cat de cat pe amandoi. cand spun pneumonie va dati seama ca spun nopti nedormite, voma, tuse cat cuprinde, atibiotice... tot tacamul. dar a trecut.

acum daria are o bicicleta noua mai maricica, de care este foarte mandra si cu care merge foarte bine. victoras e un smecheras, cu asta ne-am obisnuit. cu el nimic nu e simplu, intotdeauna se loveste, intotdeauna face vreo boacana, niciodata nu stii unde este, caci mereu fuge.

ieri seara m-am harjonit cu ei o gramada, ne-am alergat, ne-am pupat, ne-am gadilat, dupa care am pus cutiutza muzicala si am dansat. si i-am anuntat la un moment dat ca urmeaza "alunelul", moment in care victor a zbughit-o la bucatarie unde manca tudor si tragea de el" aide, tudo, aide!!!" si l-a luat sa dansam in cerc alunelul. la sfarsit ne-am trantit pe covor si tudor nu s-a ridicat, iar daria l-a luat de mana si-i zicea: "haide, baiete, ridica-te, haide baiete odata!"
sunt absolut deliciosi, nu mai pot dupa ei. viata este incredibil de frumoasa cand ai copii.

in acelasi timp am avut si certurile de rigoare cu parintii nostri, care nu inteleg ca noi nu mergem la serviciu pentru ca trebuie si au impresia ca stam la serviciu ca sa scapam de copii. ne reproseaza ca copiii astia traiesc cu bunicii si ar trebui sa traiasca cu parintii, ca ar trebui sa-i vedem mai mult... bla bla... este incredibil cum ajung parintii sa... nu-si mai iubeasca copiii, de fapt! caci, din pacate asta se intampla. daca ne-ar iubi ne-ar intelege si ar face totul sa ne ajute, neconditionat! cel putin asa gandesc eu... eu ajung pe la 6.30-7 acasa, iar tudor ajunge dupa 8 seara... iar parintii ne reproseaza lucrul acesta. ca si cum noi ne dorim sa stam departe de copii si daca nu ne-am dori am putea ajunge la 4-5 acasa!!!
iar voi stiti ca serviciul in ziua de azi nu mai este pana la 4!!!!

cam asta este viata mea... ma bucur foarte mult de copii... ma cert destul de des cu bunicii... care ne ajuta din ce in ce mai putin si cu oftaturile si comentariile de rigoare.

va pupam, scuze ca n-am mai citit din urma.

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta_eu spune:

Hristos a inviat!

Am intrat si eu sa vad ce mai faceti! Se vede treaba ca pentru unii dintre noi, sarbatorile s-au cam intins ... pe mai multe zile

Noi am fost plecati la parintii mei pana acum o saptamana cand ne-am intors in Bucuresti si am ramas cu Ioana acasa (mi-am prelungit vacanta de Paste - mama, saraca, avea treaba prin gradina - legat via, pus cartofii, etc, etc - iar noi am dat bir cu fugitii in loc sa o ajutam ) E asa bine acasa, cu copilul

Acum din nou la munca, fara prea mare chef ... da' deocamdata asta este!

Multa sanatate tuturor bucuriilor si parintilor lor!

Gety bafta la cumparat masina! Ce model de masinuta v-ati ales?

Lexi multa sanatate Mariei, si sper din suflet sa reusesti sa-i faci aerosolii asa cum vrei!

Apropo' de statiunile de la Marea Neagra, noi am fost acum vreo 4 ani in Saturn impreuna cu finuta si ne-a placut si noua si ei si parintilor ei, iar nasii nostri merg in fiecare an in Eforie Nord. Cat despre noi cu Ioana am fost doar in 2 Mai.
Anul acest vom pleca in Turcia (de cand astept). Am platit deja biletele pe 14 iunie plecam

Sper sa reusesc sa intru mai des de acum inainte ...

pe toata lumea

http://picasaweb.google.com/ancuta2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Roxana, imi pare rau ca ai avut copilasii bolnavi si ca aveti neintelegeri cu parintii. De la o varsta cam asa e, e nasol insa ca depindeti de ei cu ajutorul. Dar bona aceea pe care o aveai la Victor, nu mai vine?

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Prezent, am revenit.

Sanatate tuturor bucuriilor bolnavioare!

Martha, am postat la topicul deschis de tine pt recomandare medic ORL-ist. Daca in afara de cele 2 recomandari, te mai pot ajuta cu ceva, nu ezita sa ma intrebi.

Roxana, of pacat ca nu aveti intelegere din partea parintilor. La noi este exact pe dos, parintii ar fi mai mult decat bucurosi sa ne ajute dar din pacate starea de sanatate si distanta nu le permite acest lucru. Eu mi-as dori sa putem petrece mai mult timp impreuna, dar din pacate in timpul saptamanii nu prea reusim. Dar macar recuperam in weekend.

Gety, bafta la cumparat masinuta! Cat despre recomandarea de statiune pe litoralul romanesc, si eu as paria tot pe Saturn.

Ancuta, bine ai revenit!

Noi suntem bine, de luni ne-am intors la gradi. De Paste am petrecut acasa, ne-am distrat www.totsites.com/tot/duduburlacu/photosS/g248065" target="_blank">cam asa (ultimele 3 poze) - ultima poza este cadoul pe care Dudu l-a primit de la Iepurash - este foarte incantat, chiar daca nu poate inca pedala singur decat pe distante mici.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Roxana, chiar ati avut o vacanta plina de evenimente..ma bucur ca v-ati distrat si ca va simtiti asa de bine cu copiii..eu din pacate nu am posibilitatea sa-l las cu bunicii

Adriana, merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata!

Ce bine ca am strigat catalogul!

Roxana bina ca acum sunt copilasii bine .Ma bucur ca Daria s-a simtit asa bine si ca a dansat cu toata lumea.Este o adevarata printesa.Victor - este si el un mare scump.

Cat despre parinti nu stiu ce sa zic - nu-si dau seama de schimbarile din ultimii ani.

Ancuta disractie placuta in vacanta - sunt sigura ca v-a fi o vacanta de vis.Cata mai multe clipe frumoase alaturi de Ioana.

Adriana- cum e dudu cu varicela - i-au ramas urme?
Au fost foarte frumoase ouale voastre, iar cadoul de la iepuras este foarte frumos.
Si Victor asteapta o bicicleta un pic mai mare cea de anul trecut e prea mica si nu poate pedala(Dragos a folosit-o pe a lui la maxim si acum e buna din pacate de aruncat la gunoi.). Dar mai trebuie sa astepte un pic deoarece si Dragos vrea bicicleta mai mare.

Oare Mexxa cu Sebicu ce mai fac?

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput