Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *258*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Mihai Eminescu - Invierea

Prin ziduri innegrite, prin izul umezelii,
Al mortii rece spirit se strecura-n tacere;
Un singur glas ingana cuvintele de miere,
Inchise in tratajul stravechii evanghelii.

C-un muc in mani mosneagul cu barba ca zapada,
Din carti cu file unse norodul il invata,
Ca moartea e in lupta cu vecinica viata,
Ca de trei zile-nvinge, cumplit muncindu-si prada.

O muzica adanca si plina de blandete
Patrunde tanguioasa puternicile bolti:
"Pieirea, Doamne sfinte, cazu in orice colt,
Inveninand pre insusi izvorul de viete,

Nimica inainte-ti e omul ca un fulg,
S-acest nimic iti cere o raza mangaioasa,
In palcuri sunatoare de plansete duioase
A noastre rugi, Parinte, organelor se smulg".

Apoi din nou tacere, cutremur si sfiala
Si negrul intuneric se sperie de soapte...
Douasprezece pasuri rasuna... miez de noapte...
Deodata-n negre ziduri lumina da navala.

Un clocot lung de glasuri vui de bucurie...
Colo-n altar se uita si preoti si popor,
Cum din mormant rasare Christos invingator,
Iar inimile toate s-unesc in armonie:

"Cantari si laude-naltam
Noi, Tie unuia,
Primindu-l cu psalme si ramuri,
Plecati-va neamuri,
Cantand Aleluia!

Christos a inviat din morti,
Cu cetele sfinte,
Cu moartea pre moarte calcand-o,
Lumina ducand-o
Celor din morminte!"

PASTE FERICIT TUTUROR!

SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...

----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Zuzici,

Sa aveti un Paste Fericit, plin de lumina, credinta si intelegere!

Cati, La Multi Ani, draga noastra! Sa fii sanatoasa si fericita si sa ai un an minunat! Ce poezie frumoasa a lui Eminescu, nu o stiam!

Gatta, ma bucur ca Saratelul merge mai bine. Poti sa-i faci pilaf cu legume (morcov, putin dovlecel), dar fara ulei, carne la gratar, poti sa-i dai iaurt simplu - e chiar indicat. Ca sa stii ca s-a facut bine, asteapta 3 zile la rand cu scaune normale si atunci scapati de regim. Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Au venit la 6.30. Cica, au mancat sandvisul si fructe si s-au plimbat prin padure si nu si-a dat seama ca au trecut 3 ore jumate de cand mi-a zis la tel. ca mai stau putin.
Am trecut prin toate starile .
De dormit ioc, asa ca sa vedem cum va fi la Inviere...

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

ce emotii .. i se terminase bateria la telefon? poate dorm maine mai mult pustii ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

grati ce figura e ozi a ta .. m-a facut sa rad .. lasa ca va fi bine dudu cu bunica, sunt sigura. e bine ca ai cine sa ti le faca .. cand eram doar eu cu sotu', mi le facea mama .. acum ma impunge socrela de la spate sa fac .. adevarul e ca imi place sa bucataresc .. ce rasfat pe tine azi .. asa as fi vrut sa inchei eu ziua de azi insa .. nu s-a putut ..

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

HRISTOS A INVIAT!

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

Hristos a Inviat!

si singura pe canapea, ascultand zgomot de taste ma cuprinde o mare si binecuvantata liniste!

Nu suntem dusi la biserica, nu impartim religia pe sambete sau duminici, insa asa, udneva, in colt de suflet, ma bucur ca m-am putut totusi, cu ajutorul unui sot absolut nepretuit, achita de datoria de crestin: imi admir casa, imi adulmec bucataria si ma inchin! caci in credinta mea stirba, Cineva acolo Sus se ingrijeste sa-mi arate ca fara voia Sa nici apa nu e apa, nici sufletul suflet! si e si salata de boeuf, si drob-cum spuneti voi, si ciorbita si tortulet in frigider... si etajerele unde le-am cerut:)

asadar, multumesc in ceas de sarbatoare pentru toate cate le am, cate mi le doresc, cate mi se implinesc sau nu, fara sa uit de datoria mea de crestin!

fetelor, va doresc un Paste tihnit si Luminat! lasati relele deoparte, ganditi cu sufletul deschis, inchideti poarta gandurilor pizmase! sa fiti fericite!

Paste Fericit!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe j�r�my noah AMR 11 de zile
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miri_mik

Hristos a Inviat!

si singura pe canapea, ascultand zgomot de taste ma cuprinde o mare si binecuvantata liniste!

Nu suntem dusi la biserica, nu impartim religia pe sambete sau duminici, insa asa, udneva, in colt de suflet, ma bucur ca m-am putut totusi, cu ajutorul unui sot absolut nepretuit, achita de datoria de crestin: imi admir casa, imi adulmec bucataria si ma inchin! caci in credinta mea stirba, Cineva acolo Sus se ingrijeste sa-mi arate ca fara voia Sa nici apa nu e apa, nici sufletul suflet! si e si salata de boeuf, si drob-cum spuneti voi, si ciorbita si tortulet in frigider... si etajerele unde le-am cerut:)

asadar, multumesc in ceas de sarbatoare pentru toate cate le am, cate mi le doresc, cate mi se implinesc sau nu, fara sa uit de datoria mea de crestin!

fetelor, va doresc un Paste tihnit si Luminat! lasati relele deoparte, ganditi cu sufletul deschis, inchideti poarta gandurilor pizmase! sa fiti fericite!

Paste Fericit!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe j�r�my noah AMR 11 de zile
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Adevarat a inviat!

m-a emotionat tare, mirikule, mesajul tau .. ai asa un har de a scrie .. ma bucur ca v-ati aranjat si aveti si ai avut timp si de papica buna!

va imbratisez cu drag!

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

in loc de oua roshii

http://community.webshots.com/album/577225073UFxxOL

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Va doresc din tot sufletul unfericit alaturi de cei dragi.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

HRISTOS A INVIAT!!!!!
UN PASTE FERICIT, LINISTIT TUTUROR!!! PACE SI BUCURII!!!

Mirikule, wooooow,
de cand asteptam fotografiile... stiam ca voi vedea ceva frumnos, ceva deosebit, stiam ca te voi vedea "pe tine" in fiecare coltiosr de fotografie dar.... wooow... mi-ai dat peste cap asteptarile! ce imaginatie ai! ce gusturi!
cata veselie razbate din fotografiile astea.... cata bucurie!
imi place la nebunie casa ta !!!! imi place la nebunie de tine na' ca-m zis-o !!!
mi-a venit pofta de renovat casa... cand o sa o fac am sa-ti cer in genunchi sa-mi fii consultant .
astept sa creasca bebeloiul mai mare ca sa ai timp

roli, as! cum sa curete domnu' ??!! a curatat "maritza" ca tot era cu carpa-n mana
in fine, astazi este pastele, trebuie sa fim fericiti si impacati cu noi si ceilalti
si cu toata lenea si nepriceperea lui la neste chestii... tot il iubesc si este'al meu!

grati, ce norocoasa esti! m-ai facut sa rad cu ozi a ta.... auzi tu... "si cu mama ce facem? "

domnu' sot a plecat saracul de la 5 spre spital ca este de garda. eu astept sa se trezeasca copiii, sa le fac bagajele si plecam spre mama.
ca m-am hotarat si-l las pe dimitrakis la mama saptamana ce vine... am realizat ca este vacanta si nu are cu cine sa stea in vacanta de iarna l-am carat dupa mine la birou dar atunci era mai "relax" la munca la mine acum.... nu as avea timp de el si dorintele lui....
si uite asa o sa mor de dorul lui si va fi asa de liniste in casa fara urletele lui sora-sa de bataia primita de la el, fara protestele lui zgomotoase ca nu-l las suficient la calculator sau televizor...
ceea ce ma bucura este faptul ca mama nu are computer asa ca... ia o pauza serioasa de PC. si sper sa stea toata ziua pe afara, in curte la er curat!!!!

tutoror si sa petreceti minunat !!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput