Fulgusori Nov - Dec 2009 (56) - HRISTOS A INVIAT!
Raspunsuri - Pagina 10
simina_kin spune:
Hristos a inviat!!!
Felicitari cuscri !!!! Sa va traiasca micutul crestin!!!!bubu
Lumi felicitari si voua pt dintisor!!!
Eu sunt ofticata rau , mi-au iesit cozonacii (4 la numar) si Pasca absolut DEMENTIALE si-am dat la toata lumea, iar acu nu mai am decat niste colturi
Maya a facut febra , 38,7 rectal........este febra mare??? nu ma pricep.Cred ca de la dinti a facut.Nu-si mai scoate degetelele din gurita
I-am facut baita cu apa oleaca mai calaie si i-am pus un supozitor cu paracetamol , pe care la eliminat la 5 min prin kk (dar a scazut la 38.5)
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
mihamora spune:
Shtephy - in Spania.
Ma bag si eu la colebil,azi am toata ziua.
Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007
krelia spune:
bonsoir fete!
In timp ce ma uit la "The Fifth Gear" ...sa va spun ca ne-am adunat si noi de pe drumuri si am zis sa nu raman datoare cu urarea .....asa ca...
Va dorim si noi Paste Fericit si clipe minuate alaturi de toti cei dragi voua!
Diana, si mie mi-a placut povestea!
Lumi, peste 3 zile (aproape 2, de fapt ) se cere cinste dubla (odata pt cele 6 lunite si odata pentru primul dintisor). Super, sa va traiasca si sa fie fara dureri!
Mihamora, caldura placuta (daca pot spuna asa ..si felicitari pentru rezultate!
Monis, ce bine ca Iuli s-a comportat exemplar in masina. Chiar daca nu a dormit tot drumul. Sunt convinsa ca a fost atras de...nou ...ca Rares, ieri...la mall ....s-a uitat numai dupa lumini, fantani si culori
Raluci, deja ai un mic crestin! Sa va traiasca, sa fie sanatos!
Simina, sanatate rinjitei!...sigur e de la dinti (zise aia experimentata ....si cu copilul deranjat la stomac de aproape 1 saptamana)
Gata, am plecat la teveu inapoi......azi zic pas la bancuta.....
Pana una alta, va las cinstea pentru maine ..si retroactiv, spun si eu La Multi Ani pentru sarbatoritii de ieri si de azi!
NB si tuturor!
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai
Muhammad Ali
DianaR spune:
La multi ani Romanitza si Arcadia!
Azi mergem la Timisoara! Pupici!
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
Lidia74 spune:
Hristos a Inviat!
Va invit sa ciocnim un ou din cele vopsite de mama cu vopsea naturala, din foi de ceapa, asa cum facea bunica.
oua Pasti
DIANA mi-a placut povestea cu ouale...
laurairina13 spune:
Niatzaa!! cred ca tre sa se shar'uiasca colebil in grup, ca intru si io la rand
Nu mai zic de cantarit, ca ocolesc cantarul strategic de vreo saptamana..sa nu pun inapoi ce m-am straduit vreo 2 luni
Monisu, sa faci pozici cu Iulianu si veveritele!
Lidia, super outzele, da o pozica cu majoreta , ceva??Cand vedi si ochiu meu???
Io imping la carut poate adoarme mandra...care a primit de epulas vreo 3 rochitele, si care s-a comportat exemplar in vizite, si a si tras niste chiote de ras cu bunicii, de ne-a uimit pe noi parintii!!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici