Dezbatere (re)organizare bazaruri. - 2
Raspunsuri - Pagina 7
ancadragoman spune:
daaaaaaa
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
alexandrina spune:
Bun.
mamagiuliei te rugam sa consemnezi in regulament.
Te rog sa adaugi la locul potrivit si faptul ca donatorul trebuie sa stabileasca cum pretinde sa fie platita taxa de expediere in momentul in care doneaza produsele si aceasta va fi specificat la fiecare produs in parte.
Cu atentie la faptul ca taxa e per colet si ca sunt si colete care depasesc 1-2 kg.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
georgipuia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellinia Sunt de acord cu Laura. Doua zile in timpul saptamanii cu prelungire in caz de supralicitare si trei zile daca se incepe de vineri licitarea. P.S.: Si eu am pierdut unele lucruri care s-au pus in wk pentru ca nu am avut timp sa le vad. |
Votez si eu PRO... in we tare greu mi-ar fi cu netul...
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Selene_Bunny spune:
Eu votez dupa cum le este mai accesibil fetelor. Si eu, cand adaug lucrusoare, o fac, de regula, in week-end, adica sambata, duminica. Si stiu ca sunt fete care numai de la munca folosesc Internetul, deci sambata, duminica, ioc, e bine ca produsele sa fie vizualizate de cat mai multa lume.
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
carminabulina spune:
Incepanad cu vineri ora 00:01? Sa aveti grija sa scrieti intr-o paranteza L inceputa vineri.
adica daca peste 15 minute licitez, licitatia mea expira luni ora 23:59 (spre marti)
Gizas, mi se parea prea lung termenul de licitare si pana acum dar de acum incolo...
ana l spune:
Eu nu am mai trecut in paranteza licitare de vineri. Si asa nu mai avem loc la scris. Setam direct data in functie de ziua saptaminii in care facem licitarea.
copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carminabulina Incepanad cu vineri ora 00:01? Sa aveti grija sa scrieti intr-o paranteza L inceputa vineri. adica daca peste 15 minute licitez, licitatia mea expira luni ora 23:59 (spre marti) Gizas, mi se parea prea lung termenul de licitare si pana acum dar de acum incolo... |
Mai demult oricum dura 3 zile, oricand incepea.
Si n-o sa scriem ca a inceput vineri, important e cand se termina.
Acum mi-am dat seama de o bresa: si daca liciteaza cineva sambata dimineata devreme, tot n-apuca fetele muncii sa supraliciteze luni cand ajung la birouri. Hmmm.
Ar trebui sa fie incluse in regula si licitatiile care incep sambata pana la amiaza (ora 12:00).
No, cine are rosii, sa le-ncarce-n tun
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).