Dezbatere (re)organizare bazaruri. - 2

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Intrebare: Celalalt caz al lui Andrei bolnav de cancer, am inteles de la subiectul deschis de onitza ca au facut rost de bani de la CAS. Mai e nevoie de donatii? Sau il putem scoate de la bazar?

Si eu sunt de acord sa punem cazul lui Andrei cu probleme cu ochii la bazar. Trebuie sa vedem cum il trecem acolo, sa nu se confunde numele.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Multumesc mult de tot ,pai pe el il cheama Marius Andrei si il putem baga asa.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Si eu sunt de acord, atata timp cat se respecta regulile stabilite, nu vad nici un motiv de ne-acceptare.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Intrebare: Celalalt caz al lui Andrei bolnav de cancer, am inteles de la subiectul deschis de onitza ca au facut rost de bani de la CAS. Mai e nevoie de donatii? Sau il putem scoate de la bazar?

Si eu sunt de acord sa punem cazul lui Andrei cu probleme cu ochii la bazar. Trebuie sa vedem cum il trecem acolo, sa nu se confunde numele.

Bazar umanitar DC

Cred ca mai aveau nevoie de onorariul doctorilor, dar nu stiu ce presupune asta.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Poti ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Buna fetele ...
o propunere pentru recuperarea platilor postale ...banuiesc ca mai toate avem carduri si conturi in banca ,mi se pare mult mai rezonabil atunci cand platesc produsele sa virez si in contul donatorului taxa postala ...in felul acesta se mai scutesc ceva bani ...prefer sa virez 3ron in contul donatorului,decat sa platesc 7ron plata ramburs ... daca trebuie sa iau mai multe colete s-ar putea sa ma coste mai mult taxele decat produsele...

Eu trimit fara ramburs si nu cer sa puna cumparatorul bani in plus pe taxa postala in contul cazului ,mi se pare deajuns ca se cumpara produsele ...inteleg persoanele care au preluat produse pentru a trimite mai departe ,din cauza asta mi se pare o idee buna sa ceara 3ron in contul personal de la cumparator ...

Cinezee ,eu sigur am nevoie de ajutorul tau ...tot roscovana esti?eu una nu prea am timp sa ma intalnesc cu fetele din Bucuresti ,fac niste arogante si de multe ori tot cu posta trimit ...ai fi buna de curier intre noi astea din Bucuresti ...de exemplu acum trebuie sa-i dau ceva lui katty si lui Flowers ,iar de la arcadia tre' sa iau eu ceva ...sa-mi zici daca te bagi,ca tare ne-ai mai scuti de drumuri cu copii in brate

....................................................................................
De vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Am adaugat pe prima pagina a bazarului datele lui Marius-Andrei. De azi se poate dona-licita si pentru el.

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Laura mersi mult

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

Iulia inca sunt aceeasi culoare si la fel de nebuna cu aceleasi probleme

ce propuneam eu este asa : la un pachet 2 ..3 nu ar fi problema dar cand deja pachetele se inmultesc automat se simte la buzunar si numai al meu ca sunt somera la ora actuala dar oricui cu siguranta

nu stiu daca mai ai telefonul meu , dar pot sa fac treaba asta in continuare , trebuie sa gasim o formula , si sa profitam ca eu am posta la 5 pasi de mine

ideea este ca vreu sa fiu utila acestor proiecte din aceasta comunitate , ptr ca mereu mi-a placut sa fac un bine , se pot face oricand si oricum bine cuiva si fara a avea bani , bunavointa si putere sa fie

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Cinezee ,eu sigur am nevoie de ajutorul tau ...tot roscovana esti?eu una nu prea am timp sa ma intalnesc cu fetele din Bucuresti ,fac niste arogante si de multe ori tot cu posta trimit ...ai fi buna de curier intre noi astea din Bucuresti ...de exemplu acum trebuie sa-i dau ceva lui katty si lui Flowers ,iar de la arcadia tre' sa iau eu ceva ...sa-mi zici daca te bagi,ca tare ne-ai mai scuti de drumuri cu copii in brate

tocmai pe premiza de a scuti pe mamici cu copii in brate vreau sa fac asta si sunt ferm convinsa ca mai sunt si alte mamici ca in cazul vostru

exemplu : am ajutat zilele trecute o mamica [ are 3 copii din care unu inca este sugar]ce sta in voluntari luand niste hainute de la o alta mamica si am facuta cu drag

astept mai departe parerile si opiniile voastre chiar si cele contra , o discutie constructiva in opinia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Dupa supararile de azi dimineata, am putea avea libertatea de a alege si cumparatorul? Adica sa-l refuzam daca avem vreo suspiciune?

copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ana , nu, nu cred ca e ok asta.
Si asa vine lume putina la bazar, indiferent ce face dup`aia cu produsul pe care l-a castigat corect conform regulilor de la bazar.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput