Dezbatere (re)organizare bazaruri. - 2

Raspunsuri - Pagina 44

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

eeee.....pai vezi cum esti mamagiulei....dai cu parul si apoi o bagi pe-aia ca-ti ceri scuze si imparti flori.....

si eu m-am simti jignita cad ai scris bolduit, ca sa inteleaga tot prostul, ca daca nu mai distribui, nu ma intereseaza copii. (normal, nu mi te-ai adresat direct mie, ca esti fata desteapta, ai facut-o la general, dar cu directie, ca sa pricep)
si eu m-am simtit jignita atunci cand mi s-a spus sa "donez si eu 2bani", desi eu , dupa ce ca platesc taxele postale, atunci cad trimit pachet, platesc si atunci cand primesc mai mult decat trebue, am platit o data pentru Robi 20 de lei, in loc de 6, pentru ionela 40, in loc de 22, etc si n-am facut caz din asta, am facut-o pt ca asa am simtit si-am vrut.
Si nu, nici eu nu sunt maritatat cu vreun miliardar.

Deci, da , mmagiuliei si pe mine m-a deranjat tonul folosit de tine si altele.

Ma deranjeaza teribil persoanele care lovesc in cei din jur si apoi se autovictimizeaza...

Asa cum tu te-ai simtit jiginita de mine si eu m-am simtit jignita de tine si tocmai de-aia m-am hotarat sa ma retrag din a distribui, pentru ca eu nu sunt genul care sa ma las calcata in picioare. asa cum s-a incercat pe aici, subtil, cu zambetul pe buze.

Cam asta ar fi.

PS: mamagiulei, eu stiu ca tu nu ma placi, am mai primit o data o bila neagra din partea ta si m-ai "certat" si stiu ca singurul motiv pentru care ma "suporti" si incerci sa -mi vorbesti frumos, desi nu-ti iese de fiecare data, este tocmai din cauza ca ma implic cu distribuirea. Asa ca, ar trebui sa te bucuri. Pentru ca, daca ii voi da lucrurile Laurei, vei putea sa te comporti normal cu mine, asa cum simti, nu o sa mai trebuiasca sa te prefaci ca ma placi.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

BAZAR UMANITAR

alex andra- eu cred ca a venit momentul sa terminati cu jignirile nu suntem copii de gradi...Daca ai sti cate produse are mamagiuliei acasa si cate colete a pus pe banii ei cred ca ai tacea... si nu ai imparti jigniri.

Si inca ceva parerea mea desigur - deoarece exista foarte multe produse licitate si castigate acum aprox.380 de produse ar fi cred momentul sa se regandeasca termenul pana la care se achita produsele eu cred ca e mult o luna cum e acum - se vede dupa nr de produse care stau in stand by.
Poate ar fi iar fair play una fata de cealalta atunci cand cineva stie ca nu poate achita sa nu supraliciteze aiurea si sa-si lase produsele licitate castigate si neachitate atata timp ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

na, ca masurile de austeritate se aplica si aici. este cumva criza economica in bazar? nu zic ca nu ne este afectat buzunarul, dar macar acum ar trebui sa nu modificati termenul de plata pt. simplul motiv ca multe dintre noi (si sper ca nu mint cu nimic) platim cand primim indemnizatia/ salariul, care se da o data pe luna. produsele nu se pun la bazar o data pe luna, asa ca daca gasesc ceva care-mi place prefer sa licitez si sa stiu ca il pot plati cand vine indemnizatia (chiar daca vine peste 2-3 saptamani). daca se va micsora si timpul de plata, chiar ca se declara criza economica.
voi vreti sa ucideti bazarul? certuri, rafuieli, schimbari drastice de organizare etc. afecteaza disponibilitatea de a cumpara.
eu una gaseam sa cumpar lucruri si pe alt forum, la acelasi pret sau chiar mai ieftin. puteam sa-mi vand si eu lucrurile si sa castig ceva bani, pt. ca sunt in stare foarte buna/noua si ieftine. am preferat sa ajut copilasii si sa mai cheltui si bani pe deasupra cu trimisul pachetelor, fara sa castig nimic. castigul meu este ca stiu ca am contribuit cu ceva, ca am ajutat un copil, chiar daca cu 2 bani.
nu ma uit la vecina daca a platit 2 lei in plus sau daca nu a platit taxa, atat a putut ea si nu e treaba mea.
daca vreti sa se retraga oameni dispusi sa plateasca pt. niste lucrusoare si sa ajute si copii, spuneti asa. exista forumuri unde poti cumpara si fara sa ajuti un copil care are nevoie. tot aceeasi bani ii cheltuiesc.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Spre deosebire de tine Alex_andra,
eu nici nu trebuie sa tolerez pe cineva sau sa suport in lumea virtuala doar de florile marului.
Pur si simplu eu nu imi iau jucariile si plec. Cum ai facut tu.
Si cand am oferit o floare NU AM FACUT-O SA TE MITUIESC sau din escrocherie , pt ca ma repet, mie personal imi este atat de totuna daca userul X scrie sau nu scrie. Mie, personal, ma repet.
Insa niciodata nu imi este greu sa-mi cer scuze, daca asa simt ca trebuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mercedes

alex andra- eu cred ca a venit momentul sa terminati cu jignirile nu suntem copii de gradi...Daca ai sti cate produse are mamagiuliei acasa si cate colete a pus pe banii ei cred ca ai tacea... si nu ai imparti jigniri.

mercedes, uite ca nu tac, pentru ca stiu cate haine am eu acasa si cate haine am trimis eu si TOT PE BANII MEI, NU PE BANII ALTORA.

doar ca eu nu m-am autovictimizat si nu am spus in gura mare ca nu am bani.

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Dat fiind faptul ca m-am inteles cu Laura sa-i trimit ei produsele care sunt in bazar, precum si cele pe care urma sa le trimit pe mail, eu inchei discutia aceasta aici.
Nu o sa mai raspund mesajelor rautacioase si nici jignirilor, pentru ca aceasta discutie interminabila a coborat de mult timp sub nivelul meu normal, de dialog de bun simt.

Saptamana care vine o sa-i trimit Laurei baxurile de haine pe care le am, Laura, draga mea, iti urez mult succes cu ele.

Ce este licitat pana trimit, voi trimite eu catre cumparatori, ce nu, va intermedia Laura de acum inainte.

LE: mamagiuliei,seara, cand te bagi in pat, mandra de tine, toata, de cat de buna esti tu si cat bine faci celor din jurul tau,vreau sa fii constienta ca din cauza ta, eu am renuntat la distribuirea a sute de produse prezente si alte sute viitoare, destinate acestor copii, care au atata nevoie de oameni cu suflet.

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Pai daca se ia decizia ca termenul de plata sa se micsoreze cred ca vom fi si mai putine cumparatoare. Din pacate...
O luna este bine, e suficient, iar daca va uitati in critice nu sunt multe produse.
La cit de mare este inselatoria pe net nu ma mir ca intr-o zi sa citim de plati storno la ghiseu dupa ce s-a trimis produsul.

Zicea cineva in paginile anterioare sa nu se mai doneze orice lucru care ar avea destinatia cosul de gunoi. In unele albume, din pacate, sunt astfel de produse.

Cind am venit la bazar m-a nedumerit acea taxa bancara care se cerea. Am fost contra ei si am urmarit bazarul vreo luna fara sa am curaj sa cumpar ceva. Cel mai tare m-a enervat raspunsul ca asta e regula si 3 lei ii platesti. Pina m-am dumirit eu ca e o regula aiurea impusa. Am mers la banci, am platit la ghiseu si m-am interesat care e comisionul de retragere.
Acum iarasi e aiurea ce se intimpla cu PECU asta. Dar cel mai enervant e cind s-a scris: daca nu platesti, nu ti-l trimit; sau deplaseaza-te tu la mine ca eu nu vin sa ti-l aduc, etc. Astfel de lucruri tin la distanta potentialii donatori/ cumparatori.

Nu stiu daca ati observat , dar lucrurile donate de anumite persoane sunt cautate. Probabil am vazut ce calitate are marfa anumitor donatori. Bravo lor ca stiu sa puna lucruri bune.

Mai bine inchidem subiectul asta si-l ascundem undeva sa nu fie vizibil.

Si haideti sa ne stoarcem creierii cum putem aduna mai multi banuti. Si cum putem face bazarul mai vizibil pentru toata lumea.

copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Nici eu nu sunt de acord cu modificarea termenului de plata al produselor; o luna mi se pare ok.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

ma bag si eu cu picioarele inainte
am luate niste produse si nu le-am achitat inca, nu am mai avut bani, azi vine logopeda lui Robi si tre sa-i dau salariul(saptamanal) si nu mai am bani sa achit, termenul de o luna este foarte bun pentru noi, nu stiu ce m-as face daca ar fi mai scurt.
imi pare rau ca va certati, eu stiu cat de mult conteaza implicarea fiecarei dintre voi aici, chiar stiu, inainte cand erau bazarele separate erau doar cateva mame si nu se adunau atat de multi bani, e o idee minunata bazarul unic, desi la inceput mi s-a parut greu de urmarit. nu sunt de acord nici cu PECU pt ca eu de pe vremea bazarurilor separate cand trimiteam colete la fete erau unele care imi plateau taxa(ancadragoman a platit si ramburs ) si erau fete care nu aveau de unde sa mai dea si taxa si trimiteam asa, imi era destul ca ne ajuta si cumpara si-mi era si rusine sa oblig fetele sa plateasca transport.
alex_andra imi pare tare rau ca renunti la bazar

POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Alex-andra
cu riscul sa iau avetisment
nu stii fata ce vorbesti
revino-ti, schimba "furnizoul" ca uite nu ti-a facut bine
NU sunt mandra de absolut nimic pt ca nu-mi sta in fire !!!

Am venit aici la bazar pt acesti copii, nu pt una ca tine.

Esti de toata jena si culmea, te declari VICTIMA si o intorci asupra mea
Orgoliul tau cel prafuit nu te-a lasat sa continui ce faceai si asta e mare pacat !!! Pacat pt copii.

In rest ... cand am spus ca nu am bani am si specificat ca imi cresc copilul singura si am vb in numele mai multor persoane - dar deh, tu probabil nu le citesti mesajele

(cand voi putea, voi scrie aici pe undeva pe forum cosmarul prin care trec, inca nu s-a incheiat - asta asa ca deh, sa o fac pe victima, unele fete o stiu si atunci poate intelegi si tu fata draga, de ce mi-a fost cam greu sa-ti raspund la aberatii )

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

mai fetelor,deja ati transformat chestia asta intr-un razboi personal,eu zic sa dati dovada de maturitate si sa gasiti calea de mijloc,nu conteaza cine a facut mai mult,cine are ai mult haine acasa,cine plateste mai multe taxe,eu stiu ca fiecare dintre voi a facut ce a putut mai bine si cat l-a tinut buzunarul!
eu zic ca nu este loc de rautati aici.....,de fapt nu-si au loc rautatile aici!
asa este fiecare avem acasa,probleme ,mai grave sau mai putin grave si poate intr-un fel sau altul ne afecteaza si ne fac sa actionam nu tocmai potrivit!
eu va admir sincer pe amandoua si sper cu toata convingerea ca veti gasi calea de mijloc pt a gasi calea de mijloc,pt a continua aceasta minunata treaba,in sprijinul copilasilor cu probleme!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Mergi la inceput