Dezbatere (re)organizare bazaruri. - 2

Raspunsuri - Pagina 40

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

d-apoi te vad amarata(si pe buna dreptate)si ma gandesc si eu ca poate contribui inconstient la asta

deci asa ramane eu iti mai dau un pm in iulie cand ma intorc din concediu,cu ce-am mai castigat intre timp ok?

de David si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

d-apoi te vad amarata(si pe buna dreptate)si ma gandesc si eu ca poate contribui inconstient la asta

deci asa ramane eu iti mai dau un pm in iulie cand ma intorc din concediu,cu ce-am mai castigat intre timp ok?

de David si 23+

sigur ca e ok asa, doar eu am zis, nu mi mananc cuvintele niciodata,

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

ok, mamagiulei si nushulica va multumesc ca m-ati ajutat [cu ultimele voastre posturi]sa ma hotarasc sa nu mai preiau produse.

O sa raman pe aici in calitate de distribuitor/donator, cateva zile, pana se mai dau din haine, apoi ce nu se vinde, le retrag si le dau mai departe altora.

Probabil ca o sa mai raman in calitate de cumparator din cand in cand.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

ok, mamagiulei si nushulica va multumesc ca m-ati ajutat [cu ultimele voastre posturi]sa ma hotarasc sa nu mai preiau produse.

O sa raman pe aici in calitate de distribuitor/donator, cateva zile, pana se mai dau din haine, apoi ce nu se vinde, le retrag si le dau mai departe altora.

Probabil ca o sa mai raman in calitate de cumparator din cand in cand.

BAZAR UMANITAR

CE legatura a avut NUSHULICA in toata treaba asta, totusi ???

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

da eu nu inteleg de ce palavragim atata de luni de zile si nu se face regula clara:DONATORUL plateste si taxa postala!!!si gata!!!ca si asa 99%din fetele care donam oricum platim trimisul coletelor si nu mai comentam nik

de David si 23+

uite, mamagiuliei si legatura.

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Si-a exprimat parerea !!!
Atata tot.
Nu a impus nimanui nimic !
Nu a cerut redenumirea produselor
A spus si ea ce crede.
Cum am zis noi toate

Mai bine ajuta-ma si striga si tu catalogul cu fetele care au produse castigate de la tine, poate le scoatem din barloage

Mergi la inceput

Daria , imi pare rau, dar e prea tarziu.
Nu acuz pe nimeni ca-si spune parerea, fiecare spune ce gandeste.
iar eu am decis sa va respect parerea, va deranjeaza PECU, ok, nu mai percep PECU, dar nici nu mai preiau produse.

E foarte simplu.

Si nemaitrimitand atatea pachete, o sa pot ca banii aceia , contravaloarea taxelor postale, sa o pun direct in contul copiilor.

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

doamne fereste alexandra in niciun caz nu vreau sa te superi sau sa intelegi ca vreau eu acum sa facem o regula din asta!!!te rog frumos sa ma ierti daca asta ai inteles!!!

eu stiu f bine cati saci de haine ai distribuit tu si stiu si cata munca presupune asta,numai pozat,descarcat si toate alea cat iti ia plus ca ai si tu mandrutza ta de care trebuie sa te ocupi

daaaaaaaaarrr!!!!deci,dar!!!eu ma refer la donator !!! da,aici cred ca se poate pune o regula(bineinteles daca vor fi toate fetele care doneaza de acord)

stiu cati bani cheltui tu cu trimisul coletelor dar uite si mamagiuliei e in aceeasi situatie,si dansa preia saci de haine...

cel mai bine ar fi daca e regula atunci mamicile care doneaza sa stie de la inceput la ce se inhama si pe langa sacul de rufe donate sa dea si bani de trimis coletele

de David si 23+

Mergi la inceput

parca ne-am adunat aici toate - o mana de fete mai exact - sa ajutam si nu sa ne suparam ca la gradinita ... ca doar nu avem 3 ani ...
Ca daca era sa plece lumea ... la fiecare sicanare / suparare pe subiect NU ar mai fi ramas NIMENI.
Dar s-a scris, s-a explicat, s-au cerut scuzele de rigoare si am ramas sa ajutam

Eu zic sa ramai, nu pt mine, nu pt Nushu, nu pt pecu-nepecu, ci pt a ajuta, asa cum o faci tu

Mergi la inceput

deci eu la discutii din astea nu ma mai bag veci!nu vreau sa supar pe nimeni si nici sa fiu gresit inteleasa!!!

vreau doar sa intelegeti ca pe mine personal nu ma deranjeaza nici:
1. sa platesc pecu
2.in calitate de donator sa platesc tot eu costul postei fara sa cer acei bani in nush ce cont

dar vreau nici sa nu ne mai ascundem dupa deget si sa spunem raspicat in fata ca,chiar daca regula veche de cand bazaru'zice ca ,cumparatoul achita taxele,aceasta regula nu s-a respectat niciodata(sau ma rog ff rar)si toate cele care trimitem colete platim taxa!!!

singura care cere ca aceasta taxa sa fie virata tot in contul copiilor bolnavi (sau ma rog prima)este alexandra,dar ini nici un caz nu te acuz pt asta!!!nu ma intelege gresit!!!

de David si 23+

Mergi la inceput