Dezbatere (re)organizare bazaruri. - 2

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Selene am verificat toate produsele, nu erau bine, toate erau cazuri de licitatii cu supralicitare inainte de ultimele 24 de ore, adica nu trebuia modificat la ele nici ziua nici ora de finalizare.

Cand actualizezi nu e nevoie sa cauti data inceperii licitatiei, trebuie doar sa te uiti la data de finalizare sa vezi daca mai este timp 24 de ore de licitare, daca nu, de la data supralicitarii, modifici sa fie 24. S-a supralicitat azi la ora 7, data de finalizare e maine la ora 7.

Fetele dragele.

Regula aia e doar greu de explicat, cand o pricepi, iti intra in sange.
Ati citit cu atentie partea din manual care ii este dedicata? E un exemplu destul de dezvoltat.

Am muncit mult la ea, asa ca trebuie mult efort sa ne convingeti s-o modificam . Sau sa elaborati una mai eficienta.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu vreau sa spun ceva referitor la asta:

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

Citat:
citat din mesajul lui pisellino

nu am castigat lampa?ma si mananca anca vecina mea, ii placea asa tare, a spus ca a avut una la fel la copilasul astalalt si il calma era singurul lucru care functiona mai dati-mi si voi o palma fetelor cand vedeti ca supraliciteaza cineva de fapt la cat de ocupate sunteti...un nou capitol in cateva zile...albinutze dragi imi retrag cererea de palmuire
maine mai liciteaza si ea produse de bb mic inca nu stie daca e fata sau baiat dar le ia unisex a spus e o scumpica anca
pup fetelor noapte buna ma duc sa-l culc pe robi
multumim pentru inca o zi de ajutor

POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

daca vrei iti las tie lampa....pe 16 lei ca banutii sa se stranga...
un gest frumos...

35+ Matei ...

Pisellino, nu a fost deloc corect ceea ce ai facut.
Lampa era deja castigata de mamica respectiva - care, btw, are foarte mult bun simt, si ai sensibilizat-o sa cedeze.
Nu mi se pare corect !!!
Sa explic de ce : trebuie sa apreciem fiecare mamica ce vine la bazar si nu cred ca vecina ta ar trebui sa fie o exceptie de la regula. Pana la urma e bazar. Sunt si vor mai fi produse. Insa repet, mamica de mai sus are mult bun simt si a cedat, eu una nu as fi cedat mai ales ca ea l-a si castigat deja !!!

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina

Selene am verificat toate produsele, nu erau bine, toate erau cazuri de licitatii cu supralicitare inainte de ultimele 24 de ore, adica nu trebuia modificat la ele nici ziua nici ora de finalizare.

Cand actualizezi nu e nevoie sa cauti data inceperii licitatiei, trebuie doar sa te uiti la data de finalizare sa vezi daca mai este timp 24 de ore de licitare, daca nu, de la data supralicitarii, modifici sa fie 24. S-a supralicitat azi la ora 7, data de finalizare e maine la ora 7.

Fetele dragele.

Regula aia e doar greu de explicat, cand o pricepi, iti intra in sange.
Ati citit cu atentie partea din manual care ii este dedicata? E un exemplu destul de dezvoltat.

Am muncit mult la ea, asa ca trebuie mult efort sa ne convingeti s-o modificam . Sau sa elaborati una mai eficienta.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Ma scolesc, lasa asa.

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Mamagiuliei, lampa era mutata gresit la finalizate de mine. Adica nu stiu cit de gresit a fost mutata, dar eu am cascat bine ochii si am mutat ce era finalizat la acea data. A doua zi cind am citit ce scrisese Piselino, m-am uitat la finalizate si am vazut ca defapt era in lictatii, mai avea 1 zi pina la finalizare. Am anuntat pe forum ca e la lictaii, am anuntat si termenul. Apoi iar am vazut ca a supralicitat piselino.

Oricum mamica respectiva a facut un gest frumos. Nu multe ar face la fel.

Dar sa stii ca nici eu nu-s de acord cu renuntatul in favoarea altei persoane. Doar daca suma la care s-a ajuns mi se pare greu de suportat pentru buzunarul meu, atunci anunt concurenta ca ma retrag. Altfel nu o fac. Nu e vine numanui ca cineva nu-si urmareste obiectul licitat. Iar lampa aia avea ceva timp decind era la bazar.

Si eu personal m-am intristat cind a venit cineva pe ultima suta de metri si a supralicitata tare si mi-a suflat produsul. Dar asta-i treaba la bazar cu licitari.

copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Buna
Cine preia niste produse de la Arad>?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Eu vreau sa spun ceva referitor la asta:
Citat:
citat din mesajul lui veronicach

Citat:

nu am castigat lampa?ma si mananca anca vecina mea, ii placea asa tare, a spus ca a avut una la fel la copilasul astalalt si il calma era singurul lucru care functiona mai dati-mi si voi o palma fetelor cand vedeti ca supraliciteaza cineva de fapt la cat de ocupate sunteti...un nou capitol in cateva zile...albinutze dragi imi retrag cererea de palmuire
maine mai liciteaza si ea produse de bb mic inca nu stie daca e fata sau baiat dar le ia unisex a spus e o scumpica anca
pup fetelor noapte buna ma duc sa-l culc pe robi
multumim pentru inca o zi de ajutor

POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI

daca vrei iti las tie lampa....pe 16 lei ca banutii sa se stranga...
un gest frumos...

35+ Matei ...

Pisellino, nu a fost deloc corect ceea ce ai facut.
Lampa era deja castigata de mamica respectiva - care, btw, are foarte mult bun simt, si ai sensibilizat-o sa cedeze.
Nu mi se pare corect !!!
Sa explic de ce : trebuie sa apreciem fiecare mamica ce vine la bazar si nu cred ca vecina ta ar trebui sa fie o exceptie de la regula. Pana la urma e bazar. Sunt si vor mai fi produse. Insa repet, mamica de mai sus are mult bun simt si a cedat, eu una nu as fi cedat mai ales ca ea l-a si castigat deja !!!

mamagiuliei scuze acum am vazut postarea ta, nu m-am gandit sa sensibilizez pe nimeni doar am scris pe forum nu am crezut ca o sa si citeasca, eu spre exemplu nu am timpul necesar sa citesc toate paginile de la bazar si mai sar peste ele, nu a fost cu rea intentie.
ca sa fie treaba buna si sa nu va suparati pe mine ii redau veronicai lampa nu e nici o problema. ii trimit pm sa-i zic ca cedez licitatia
scuze de am gresit dar nu m-am gandit ca e asa grav mai ales ca nu am contactat-o personal pe veronica, s-a oferit ea sa lase lampa

POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Nici vorba sa vrea cineva sa redai acum lampa, am si scris de vreo doua ori ca ai avut noroc sa nimeresti o persoana draguta
Daca asta ai inteles, imi pare foarte rau si-mi cer scuze. Nu a fost intentia mea sa te las de lampa, ca pana la urma, nu e a mea

Vroiam doar sa zic ca nu as vrea ca sa se retraga lumea - si asa putina - de la bazar, eu una sigur m-as fi suparat la asa o faza.

Mergi la inceput

adevarul e ca am gresit si nu mi-am dat seama. deci pana la urma ramane la mine lampa si o platesc cu 20 de lei deci merg umpic mai multi banutzi la david.am vrut sa platesc azi dar robi a facut ieri crize, azi a fost bine dar nu am vrut sa exagerez cu el ca a fost moale. sper ca maine sa fie mai bine sa pot iesi, ieri a facut o criza pe super neasteptate, se juca cu mama mea si a cazut dintr-o data a dat un cap de o scandura care ra pe jos la gradina mi-a stat inima
hai ca iar m-am lungit
pe scurt, nu am vrut sa supar pe nimeni, chiar nu am vrut

POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Buna

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

anca le iau eu, si-asa mi-e rusine ca nu ma implic deloc si voi il ajutati pe robi. asa ca sunt de acord sa le iau, chiar daca sunt pt robi sau nu pup

POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Buna

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

anca le iau eu, si-asa mi-e rusine ca nu ma implic deloc si voi il ajutati pe robi. asa ca sunt de acord sa le iau, chiar daca sunt pt robi sau nu pup

POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI

da-mi adresa ta sa iti trimita pachetul

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput