Dezbatere (re)organizare bazaruri. - 2

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Anuc, multumim! am gasit pe mail lista de produse, dar fisierul in care presupun ca ar trebui sa fie pozele e gol, cu 0 la dimensiune. Crezi ca ai mai putea trimite odata pozele?

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anuc

Gata! M-am mobilizat exemplar si am facut poze, am listat, plus pus preturi. Am 2 fisiere, unul cu pozele si unul cu lista.Le trimit la adresa aia de mail cu bazar....(o caut ca nu mai stiu)?.

Alex-andra, cum fac sa-ti dau produsele?

Si in afara de imbracaminte, mai am o scoica si un balansoar, deci ocupa ceva loc :(

Sper ca in curand sa dau iama si in jucarii :)

La preturi, nu stiu daca am pus bine ptr ca nu am avut niciun reper. Daca e vreo problema, umblati voi la ele, fara frica, ideea e sa le dam cat mai repede, dar sa strangem si ceva banuti pentru Ledi.

Hai, va pup!

Mami de Ioana&Filip

Iti trimit pe Pm adresa mea
Balansoarul si scoica mi le poti trimite daca ai cutii la ele.
Nu de altceva, dar daca nu ai ,va trebui sa le trimit cu curierul si e destul de scump, vreo 30 de lei.

Cand imi trimiti pachetul, sa-mi faci si mie o lista cu produsele, ca sa stiu de ele, asa cum trimiti si pe bazar general, in caz ca intreaba cineva, sa stiu ce sa raspund

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Poti ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Alex_Andra, Anuc, vad ca sunteti amandoua din Bucuresti, poate va intaniti personal sa nu mai plimbati pachete pe la posta/curier. Cred ca ar fi mai simplu asa.

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Alex_Andra, Anuc, vad ca sunteti amandoua din Bucuresti, poate va intaniti personal sa nu mai plimbati pachete pe la posta/curier. Cred ca ar fi mai simplu asa.

Bazar umanitar DC

Perfect, nici nu observasem
Mersi , Laura

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Poti ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Da, draguto (ca s-o citez pe fiica-mea :)), sunt din Bucuresti. O sa-l trimit pe sotul meu cu tot la tine, ca umbla toata ziua prin oras cu masina.Trebuie sa vorbesc intai cu el sa vad cand poate si cu tine, bineinteles.

Sa vad cum trimit pozele pentru ca am incercat cu transfer.ro si n-am reusit. sunt vreo 50 de poze...:(

Mami de Ioana&Filip

Mergi la inceput

Da, Eseea, pastrez eu scoica si balansoarul pana se dau, desi sunt intr-o mare rascoleala cu toata casa. Sper sa le dam repede.

Mami de Ioana&Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Anuc, era doar o sugestie, ma gandeam ca si pt Andra e putin incomod...dar daca voi va intelegeti altfel..

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Nu, si mie mi se pare mai ok asa. Chiar ma gandeam ca e cam aiurea sa-i pun in brate Alex_andrei un sifonier intreg de haine si alte alea...mi-era jena oricum :). Lasa ca nu e foc daca le mai tin inca ceva timp pe balcon :)

Mami de Ioana&Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, nu se poate schimba putin licitarea si supralicitarea?

Adica:

Daca o persoana liciteaza azi, 17.04, la 10:48, licitatia se incheie pe data de 19.04, la 10:48.

Daca, insa, cineva supraliciteaza dupa 10:48, nu se poate prelungi licitatia cu o zi, adica sa devina 20.04 si sa se modifice ora in consecinta? Iar urmatoarele supralicitari sa urmeze acelasi principiu, adica data de incheiere sa ramana tot 20.04, doar ora sa se modifice?

Asa cum este acum supralicitarea, pe mine ma incurca tare mult. Iata cum mi-a explicat ana_l:

[citat] Selene, uite un exemplu:
lictatie pe 17 la ora 10:00. Termen final e 19.04. ora 10;00
daca mai supraliciteaza cineva produsul pina pe 18 la ora 9;59, termenul nu se modifica, ramine acelasi,a dica 19.04, ora 10;00.
in schimb, daca supraliciteaza pe 18.04 la ora 10:01, termenul se prelungeste cu 24 de ore, la fiecare supralicitare, adica 19.04, ora 10.01. daca supraliciteaza pe data de 18, ora 17:55, termenul devine 19, ora 17;55.
iar daca liciteaza in ultima zi, adica pe 19, termenul devine 20.

In cazul cu costumul de baie, cauti data primei licitatii, setezi automat 2 zile. Te uiti apoi la data la care a supralicitat ultima persoana, in cazul nostru mihaela770 care e 17.04, zicem ora 21:00.
daca sunt mai putin de 24 de ore pina la termnenul deja setat, de la data ultimei supralicitari, mai pui 24 ore. [/citat]

Mie mi se pare prea greu, sa stau sa calculez daca mai sunt 24 de ore sau nu mai sunt...

Am si actualizat gresit niste licitatii, eu mersesem pe principiul meu, ana mi-a spus ca nu e bine, dar nu e bine nici acum, ca tot n-am priceput...

Edit: mi-am batut capul si sper ca am reparat si ca acum e bine.

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Selene, suntem 2 pt ca eu nu mai actualizez supralicitatiile ca nu inteleg.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput