Dezbatere (re)organizare bazaruri. - 2
Anuc, pai lucrurile de la tine ( si de la toate fetele, bineinteles) sunt mana cereasca.
ideal ar fi cum ti-a scris Alexandrina. iti tb ceva timp, e adevarat dar poate te poti mobiliza totusi cumva, ca David chiar are nevoie de bani, destul de urgent se pare.
daca nu poti si nu poti, citeste acest subiect si poate poti "trata" cu vreuna din fete sa te ajute...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=150349
iti multumim mult tare de oferta.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
Raspunsuri
alex_andra spune:
Am primit un pachet de la YMCA.
Multumim
In we sper sa reusesc sa le pregatesc pentru bazar. Avand in vedere ca e pastele, nu stiu cum o sa reusesc, dar o sa incerc. Diseara, cand termin cu serviciul si cu programul cu eva, o sa-mi bag nasul in lucruri
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Poti ajuta si tu!
alex_andra spune:
Am desfacut pachetul de la YMCA. Sunt absolut superbe lucrusoarele
Cum reusesc sa vorbesc cu ea, le pun la bazar.
Daca mai e cineva care din diferite motive nu poate sa puna lucruri la bazar, mi le poate trimite mie.
Hai , ca incep sa capat experienta
Poti ajuta si tu!
Anuc spune:
Alex_Andra...cred ca tu esti salvarea mea! Pot sa-ti trimit tie lucrusoarele? Pliiiiiiz, pliiiiz, pliiiiz!!! Am incercat azi sa le fac poze, dar pana le listez, vor zace aici...:( si nu mai am nici loc de ele.
Balansoarul si scoica sper sa le dau eu aici, maine aflu. Cum am banii pe ele, ii trimit lui Ledi. Daca persoana nu le vrea, le fac poze si le dau la bazar.
Deci cum facem? Ma ajuuuuti? Dar vezi ca eu am vreo 2 genti mari de dat...deci nu e doar un pachetel :)
Mami de Ioana&Filip
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anuc Alex_Andra...cred ca tu esti salvarea mea! Pot sa-ti trimit tie lucrusoarele? Pliiiiiiz, pliiiiz, pliiiiz!!! Am incercat azi sa le fac poze, dar pana le listez, vor zace aici...:( si nu mai am nici loc de ele. Balansoarul si scoica sper sa le dau eu aici, maine aflu. Cum am banii pe ele, ii trimit lui Ledi. Daca persoana nu le vrea, le fac poze si le dau la bazar. Deci cum facem? Ma ajuuuuti? Dar vezi ca eu am vreo 2 genti mari de dat...deci nu e doar un pachetel Mami de Ioana&Filip |
Sigur ca da
Si le pot face eu poze, tu doar sa-mi dai descrierea si preturile.
Dar dupa sarbatori, te rog.
Poti ajuta si tu!
Anuc spune:
Sigur, dupa sarbatori. Poate pana atunci ma mobilizez si le listez, tot, doar sa ti le dau tie. La preturi o sa ma cam blochez, dar vad eu..
Esti un adevarat samaritean :)
Mami de Ioana&Filip
alex_andra spune:
citat din mesajul lui Anuc Sigur, dupa sarbatori. Poate pana atunci ma mobilizez si le listez, tot, doar sa ti le dau tie. La preturi o sa ma cam blochez, dar vad eu.. Esti un adevarat samaritean :) Mami de Ioana&Filip |
eh...mi-ar fi placut sa pot face muult mai multe
Poti ajuta si tu!
marius spune:
citat din mesajul lui ymca sa recunosc si public faptul ca alex_andra s-a miscat superb. le-a preluat, pozat, facut preturi, agreat cu mine, si cred ca a stat pana noaptea tarziu si toate astea intr-o singura zi! multumesc mult si voi reveni curand si in zona cumparatorilor! sunteti toate extraordinare si sunt extrem de miscata (ma rog, eu am ramas foarte emotiva dupa sarcini, asa ca plang si-acum, cand scriu asta) |
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
alex_andra spune:
Anuc, astept produsele de la tine
cele de la ymca au fost de un real succes
Poti ajuta si tu!
Anuc spune:
Gata! M-am mobilizat exemplar si am facut poze, am listat, plus pus preturi. Am 2 fisiere, unul cu pozele si unul cu lista.Le trimit la adresa aia de mail cu bazar....(o caut ca nu mai stiu)?.
Alex-andra, cum fac sa-ti dau produsele?
Si in afara de imbracaminte, mai am o scoica si un balansoar, deci ocupa ceva loc :(
Sper ca in curand sa dau iama si in jucarii :)
La preturi, nu stiu daca am pus bine ptr ca nu am avut niciun reper. Daca e vreo problema, umblati voi la ele, fara frica, ideea e sa le dam cat mai repede, dar sa strangem si ceva banuti pentru Ledi.
Hai, va pup!
Mami de Ioana&Filip
Eseea spune:
Anuc, adresa unde trimiti pozele e bazargeneral@gmail.com.
pana scrie andra, as avea o sugestie : scoica si balansoarul nu le-ai putea pastra la tine pana se vand, ca presupun ca nici Andra nu are ff mult loc ( a mai preluat produse si de la alte fete) ?
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...