BravoSabina,Artu!!! Flori liliac-mai-iun'10 (63)
Raspunsuri - Pagina 17
murica spune:
DUMNEZEULE MARE, ce de emotii in ajun de mare sarbatoare!

Bine ai venit pe lume, micuta Sabina! Sa fii sanatoasa, implinita si norocoasa.
Felicitari Ioana, sa te refaci cat mai repede si sa fiti daruiti numai cu impliniri de la copii. 

Mama ce de floriceleeeeee!!!

Murica 34+ si
Evelyne-Maria
theophillina spune:
Ultima oara cand a intrat Artu pe DC vad ca a fost pe 29 martie (sper sa nu fi gresit), cand zicea ca-i e rau si atunci (adica luni) avea la semnatura 34+, poate o fi intrat de atunci in 35+
Theodora 27+
Stelios
Ioana5255 spune:
dragele mele,
Felicitri Artu
. Bine ai venit pe lume Sabina. Sa fii sanatoasa.
Va ultumesc din suflet ptr urari Scuze ca intru asa de tarziu, dar am avut muti musafiri azi, si apoi am reusit in sfarsit sa dorm 3 ore. Mary iti multumesc din sufle, ca ai postat mesaul lui Silviu. Fetele s-au nascut azi noapte in jurul orei 1, Ekaterina are 2 kg si IUstina are 1.750, asa cm am zis eco are eroare mare. Important ca fetele mananca singure, au toate organele maturate, dar vom mai sta in spital pana Iustina ia bine in greutate. stau un pic la incbator deschis. Eu ma simt bine, ma refac bine dupa peratie, am primit si papa. A, am uitat sa va scriu fetele sunt biviteline, am fost caz rar cu o placenta si 2 saci. Mi s-a spus ca Iustina s-a luptat ptr viata ei, avand insertia velamentoas pe cordon, ca am fost norocosi ca nu s-a intamplat nimic rau. Ii multumim lui Doamne Doamne ptr ca a avut gria de noi
Sabina
37+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - cateva zile
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
mamanati spune:
Inca o veste frumoasa!
Sabinuta, bine ai venit pe lume !!!Multa sanatate, sa cresti mare si sa-i bucuri pe parinti si fratiori!!! Mami, recuperare rapida!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
cu
30+
mamanati spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana5255 dragele mele, Felicitri Artu . Bine ai venit pe lume Sabina. Sa fii sanatoasa.Va ultumesc din suflet ptr urari Scuze ca intru asa de tarziu, dar am avut muti musafiri azi, si apoi am reusit in sfarsit sa dorm 3 ore. Mary iti multumesc din sufle, ca ai postat mesaul lui Silviu. Fetele s-au nascut azi noapte in jurul orei 1, Ekaterina are 2 kg si IUstina are 1.750, asa cm am zis eco are eroare mare. Important ca fetele mananca singure, au toate organele maturate, dar vom mai sta in spital pana Iustina ia bine in greutate. stau un pic la incbator deschis. Eu ma simt bine, ma refac bine dupa peratie, am primit si papa. A, am uitat sa va scriu fetele sunt biviteline, am fost caz rar cu o placenta si 2 saci. Mi s-a spus ca Iustina s-a luptat ptr viata ei, avand insertia velamentoas pe cordon, ca am fost norocosi ca nu s-a intamplat nimic rau. Ii multumim lui Doamne Doamne ptr ca a avut gria de noi Sabina 37+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica AlexandreiAMR - cateva zile Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase. |
Sabina, ne bucuram enorm ca ai avut putere sa intri pe aici! Recuperare rapida si multa sanatate la toate trei! Sa va ajute Dumnezeu si in continuare! Sa ia fetitele repede in greutate si sa mergeti cat mai repede acasa!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
cu
30+
Ioana5255 spune:
asa revin. trimit pe bucati, nu pre sunt invatata cu laptopul lui silviu.
ieri am avut iar o zi agitata, de data asta cu turistii, care au tot felul de probleme. silviu in trafic, eu cu fata singura acasa. agitatie, simteam iste contractii nu prea cudate, dar regulate. l-am bombanit pe Silvu sa vina acasa ca eu sunt singura cu fata si am contractii. vine el, agita-te suna la hotel in albena, rezolva, altii e la nisipuri, tot felul de probleme ca unul are camera nu stiu cum, ca altu si-a uitat voucherul, ca altul e ratacit in balarii, in fine chestii cu care suntem invatati. Apoi avnd in vedere ca avem biserica in fata casei ne-am dus doar la inconuratl bisericii. Eh, de data aia mi-a fost tare gre, ncepusem sa am contractii regulate cu dureri spre spate. Am fost fericita ca am reusit sa inconjor biserica, m-am pus un pic pe banca. Apoi am avut o grija sa ma duc la aprozar sa imi iau ce imi trebe. Fii-mea a vrut pepene, am ajuns acasa, i-am taiat sa pape, am mancat si eu o felie, apoi a vrut cozonac, am mancat amandoua. A venit si mama, si sora-mea iar Silviu a plecat dupa iepuras la Metro. Toate bune si frumoase, fi-mea s-a facut scrofita de la atata pepene, eram deja la al treilea schimb
Sabina
AMR - cateva zile
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
R.Cata spune:

FELICITARI IOANA!!!!
FII BINEVENITA SABINA!!!!
Sa fiti amandoua sanatoase si fericite!

Ce de minuni au loC !!!!!!!!!!

Catalina,
36+ cu domnisoara Miruna
Ioana5255 spune:
eram la al treilea schimb, puneam copilului al doilea ciorap, de fapt ma chinuiam cand simt ca incepe sa curga ceva involuntar. ma ridic si zic mi s-a rupt apa, mama sare disperata, pici a facut f urat mi-a fost teama ca ramane socata, tipa mama mea naste, a pierdut dopul, s-a rupt apa, tati nu e acasa, mama era si ea in trepidatii numa eu umblam in k gol prin casa ca nu suport sa stau uda. Intru pe DC si va scriu, imi pun schimburi, chem salvarea, care m-a umplut de nervi, silviu a auns o data cu ei, el venind din baneasa salvarea nu stiu de unde. m-au dus cu 100 la ora, nu au ratat nici o groapa, la euroclinic nu au ratat nici un hop de simteam ca imi sar copiii din burta. Nu mai zic acasa, cand dau sa sui in salvare nu imi dau seama ca nu mai am putere in picioare, imi cedeaza picioarele si dau sa cad,ma sprijin, ma lovesc un pic la burta cu 3 babati langa mine. In fine la spital ma duc cu caruciorul. Ma urca sus la maternitate,
Sabina
AMR - cateva zile
Ioana5255 spune:
Ma urca la maternitate, silviu apucase sa sune din masina pe dr mea, care era internata la etajul 2 cu criza de rinichi, dar draga de ea sa ii dea Dumnezeu sanatate m-a operat. Ajuns sus mi-au facut toaleta, imi dau seama ca nu mi-am facut dus acasa, intreb daca as putea face unul, asistenta imi zice ca nu mai e vreme. Vine dr mea, ma suie pe masa, eram deja dilatata, gata sus la sala. Pe hol mama plangea, sora-mea, dragos o prietena de a mea erau jos si asteptau cu slviu in frunte. eu f relaxata pana la anestezie, i-au facut doar rahi ptr ca peridurala nu a prins. Am auzit copiii, dar cand sa mi-i arate anestezista m-a adormit (nu tiu de ce) asa ca am ratat momente importante. Apoi m-au adus la salon, nu am dormit toata noaptea de fericire. fetele sunt bine si atata de frumoase. azi le-a vazut si ale, era asa de fericita.
Va doresc din suflet un PAste fericit cu multa lumina si nasteri la termen. Va multumesc din suflet, ca ati fost alaturi de noi. Mai incerc sa ntru maine.
Felicitai Artu. Sabina sa fii sanatoasa, bine ai venit pe lume.
Sabina
AMR - cateva zile
nikolett2445 spune:
Sabina frumos,sa va dea Dumnezeu sanatate!
felicitari inca o data
Arturicii felicitari!
bine ai venit pe lume Sabina 

fetita mamei
NIKOL
33+
ANTONIA si DAVID
(15 MAI 2006)
AMR 6 saptamani