Ati emigra in alta tara? (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Carmen, cum spunea bunica mea, nu pune raul inainte ca nu e bine. Vacanta frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Huh !!! Dumnezeule .
Carmen, era o gluma ... normal ca nu vrei a ajungi pe la doctori pe acolo, sau pe nicaieri ... cine vrea ? Ce-oi fi inteles tu din mesajul meu nu stiu .. in fine, vacanta placuta si de la mine, sincer, din suflet, fara ironie, fara gluma, fara nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmenbr

, nu e mama toata lumea norocoasa ca tine!

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

Ajutati-o pe Diana!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Carmen, daca ar sti soacra-mea ce-o mai laud, s-ar mai naste o data. adevarul e ca eu nu-s sweet cu ea, si nu-s cu nimeni, dar imi place sa fiu fair
anyway, scuze de diversiune, da' simteam nevoia sa mai destind atmosfera. ioa la discutii de-astea serioase nu ma bag, ca-mi muncesc prea mult neuronii si-asa obositi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Citat:
citat din mesajul lui Carmenbr
Sunt sigura ca nu o sa imi pice bine anumite chestii in Ro, dar sper sa le ignor cu gratie, sa nu-mi distrug vacanta. Pana la urma asa am trait 30 de ani, de ce nu as mai putea 1 luna. Doar sa nu am nevoie de sistemul sanitar, e tot ce imi doresc. Cu restul ma descurc.

Carmencita, simt asa o ezitare in "vocea" ta si o suflare de speranta ... ti-a bagat asa o indoiala in suflet discutia asta, ca te duci acolo si te sfasie sistemul si oamenii care misuna prin el .
Fa ceva si imprieteneste-te cu virusii ca aia sar primii, sunt educati in sistem ... si uite asa din sistemul microbian romanesc ajungi in sistemul medical unde "snitel" te prajesc aia

Buflea, pe bune ca nu am vrut sa fiu rautacioasa, tu mi-esti draga, m-ai facut de multe ori sa rad cand aveam nevoie ca eram intoarsa pe dos.
Dar ia tu si citeste mesajul tau si vezi ce intelegi..ca pe bune eu am inteles ca faceai misto. Si nu, nu sunt asa sensibila, dar sa ii prezici unuia ca ajunge pe mana sistemului sanitar din Ro si il fac aia snitel, nu e chiar o gluma "usoara". Serios acum, oricat iubesc eu Ro, nu ma vad inapoi nici la batranete cum zice barbatu-meu din cauza sistemului sanitar si a respectului pentru batrani. Hai mai, ca ai circulat si tu cu tramvaiul si stii foarte bine cum sunt tratati batranii, ca nimeni nu are loc de ei si tot asa...pe bune ca ies de aici din discutie ca imi stric postul aiurea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Sincer, sincer - eu nu va inteleg pe cele care luati apararea sistemului din Romania. Adica eu ma gindesc ca tot omul emigrant (minus cei plecati prin casatorie, sau citeva alte situatii speciale) a plecat pentru ca a avut pe undeva o nemultumire.
Buflea, cind ai pus acolo la loteria vizelor ai facut-o pentru ca... ce?
Carmenbr - la fel. Ce anume te-a indemnat sa emigrezi?
Ca eu am mai vazut la romanii emigranti (si am trecut si eu prin asta) idealizarea tarii-mama. De obicei trece la prima vizita.

Poate de raul soacrelor?

Nah, dar poate fi si asta un motiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Bine, iti explic ce glumeam acolo, de fapt asa este, faceam misto dar nu de tine ci in general de impresia ca Romania e o gaura neagra ... vroiam de fapt sa spun ca totul o sa fie ok, exact cum spuneai si tu, ca stii la ce sa te astepti, ca nu e Romania chiar in fundul pamantului si nu e atat de rea, sa sara toti microbii pe tine si familie, sa te scuipe lumea, sa te fure, sa te macelareasca, sa te sfasie, sa te faca din om neom ... si daca Doamne Fereste, se intampla ceva rau, sunt si acolo medici, exista si acolo medicina, rudele tale cu copii or cunoaste si ele un pediatru bun ... Doamne Fereste repet ... ce Dumnezeu, traiesc oameni si acolo, sunt si acolo medicamente, or mai fi copii cu probleme similare cu Eric si acolo. Numai ca am ales sa spun in tonul discutiei de aici, cum ca totul e rau si pute si cum ajungi acolo te prind aia si te prajesc pe toate planurile.

O sa fie bine, orice s-ar intampla, o sa existe o solutie pentru ca o sa ai oameni acolo care te iubesc si o sa te ajute, bucuria de a iti revedea familia, de a fi iar impreuna dupa atat timp o sa fie tot ce conteaza.

De fapt crap de invidie ca pe mine nu ma lasa barbatul sa imi trimit copiii acolo, in gaura aia plina de balauri si boii astia de la serviciu nu cred ca imi dau concediu de Romania vara asta.

Huh!!! Ce de explicatii ...am obosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Buflea, nu-i asa.In privinta spitalelor din Romania sa te fereasca Dumnezeu si daca mai vii si de afara...
Oricum, eu intrasem sa urez Sarbatori Fericite tuturor.

PS. Eu de ce nu vad pozele Conchitei ? Este vreo setare pe care nu o stiu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Hristos a inviat!
Pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

adevarat a inviat!

carmen are dreptate, daca ar fi avut si voce forumul.
nu conteaza cum "suna" vocea. chiar nu stiu daca vocea de 90 de ani nu suna la fel ca cea de 10 ani.)
nu prin tonalitatae vocii ne impunem punctele de vedere ci prin "ton"/
stiti vorba aia ca tonul face muzica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ce chestie , Carmen tremura la gandul ca se poate sa ajunga in vreun spital de la noi , iar eu abia astept sa-l aduc pe taica-miu din Canada la doctorii din Romania , ca sa aflu si eu ce are si sa-i dau un tratament bun. Idem cu unchiul meu , care desi are factori de risc nu primeste analize in America ,la fel si taica-miu.
Fiecare cu-ale lui

Chiar zilele trecute am vazut la Oprah despre sistemul sanitar din America , erau toti indignati ca daca n-ai bani nu esti tratat . Era asa , un tur al tarilor , din fiecare tara transmitea o persoana si povestea despre tara respectiva. Era din Dubai o doctorita care a spus ca ea nu intelege cum in America daca nu ai bani nu traiesti , iar Oprah si ceilalti invitati , publicul samd au spus ca da , nu e un sistem prea bine pus la punct pt. pacienti.

Din pacate inca nu s-a descoperit sistemul sanitar perfect , fiecare are hibele sale.

Oricum , daca vreti sa emigrati mergeti in Dubai : apa si electricitatea sunt gratuite , iar femeile sunt intretinute de sot

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput