Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (6)
Raspunsuri - Pagina 6
maria_alexia spune:
Noi ne uitam de vreo 4 zile la "Up in the air". Nu prea optimist filmul, Goerge Clooney e un agent specializat pe concedierea angajatilor - e de super actualitate tema, of course .
La ce program avem, reusim sa vedem maxim 30 de min odata la doua zile . Mai avem o portie si gata .
Lavi, am notat si filmul vostru , pare interesant, poate anul asta reusim sa-l vedem
corap spune:
Singurul film pe care l-am vazut anul asta (in afaa de cinema, ca acolo de bine -de rau vezi filmul dintr-o bucata) a fost 27 de rochii, pe care l-am vazut in aprox 8 reprize, am inceput in ianuarie si l-am terminat acum . bine, in vo 3 dintre ele abia am reusit sa caut locul in care am ramas anterior si gata, timpul s-a terminat.
up in the air l-am vazut la cinematograf. merge da' puteau mai bine. oricum dupa afis parea mai light.
Acu mananc verdeturi sa anihilez mielu' - am mancat o cutie de rucola de azi dimineata, am un castron urias pe birou si se cam uita lumea crucish
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day
Noki_Lara spune:
Ehehehe..."Up in the air" l-am vazut acum vreo luna si mi-a placut muuuuuult.
Cam pe aceeasi linie mi-a placut mult si "Duplicity", cu Julia Roberts. Dragut.
Iar "Complicated" cu Meryl Streep e suuper comedie.
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
maria_alexia spune:
Aha, deci 1 copil = infinit mai mult timp pentru filme... .
Noki, daca e comedie, atunci o notam la inceputul listei. Sper ca nu e cea care-o are pe afis pe Merryl Streep cu puiul inainte de portionare in maini , ma oripileaza.
Am trimis link la poze in contul comun. Poftiti la o felie de cozonac .
Mara, superbi puii tai, ff frumoasa poza de Paste!
madau spune:
Hello si de la noi....suntem la munte
Ne-a venit asa un dor de duca si am ajuns la Sinaia. Am tras azio tura de plimbare, am avut noroc si de vreme buna, am mancat si acum am zis sa amortizez si eu nitel netul de la hotel
Recomand si eu filmul ala cu Merryl Streep e super tare
Gata, fug
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
felicia74 spune:
evident ca eu sunt gica contra (m-am obisnuit, totusi), pe mine m-a plictisit up in the air cumplit. Am mai vazut si o comedie mult laudata pe forum (la subiect de specialitate), iarasi m-a lasat cam rece. Si nici Proposal cu Sandra Bullock nu mi-a placut (deloc, deloc). Deh, sunt o neinteleasa
In schimb, imi place Larry David, cu glumele lui mitocanesti
Filmul cu Merryl Streep il am in vizor, ca imi plac personaltatile mai ciudate.
Ilinca are inca tone de muci (repet, tone!), Tobradex-ul nu a ajutat-o, Olynth-ul asa si asa. Din seara asta am inceput aerosolii. Homeopata banuieste ca are polipi, asa ca vom face si o vizita la ORL.
In rest, nimic nou, astept doar concediul
felicia74 spune:
Xandra la multi ani!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
roxisialexia spune:
xandra,La multi ani!!! ce mai faceti?
miha80 multumesc ca te-ai gandit la noi
cata merci. unde ai pus pozele de la olanesti?
meemsy ce este cu contul tau de pe fb, l-ai sters? sunteti ok?
lavi, uite ce am gasit- http://www.helpic.ro/PRODUCT5.html ... pentru ca in curand incepe sezonul lor.si inca ceva interesant - http://casteconcept.ro/bugslock/#anwendung
ce mai fac fetele?
inuta esti o eroina, bravo tie!poate mai pui poze recente cu kinderii tai scumpi, mi-e drag sa ii revad.
mitza ce m-am bucurat ca ai revenit pe forum . cum a fost la rude ? a pictat alex si peretii?
noi vineri mergem din nou la orl, sper sa dea domnul sa fie bine..pentru ca nu stiu ce voi face. luni trebuie sa mearga amandoi in colectivitate si de pe 19 ma intorc la job.uff am niste emotii!
lavi02 spune:
Xandra la multi ani! Ce mai face Vladut?
Roxi mersi mult pentru link-ul la spray-ul contra capuselor, am vazut ca se gaseste la farmaciile Catena, am una langa mine.
Editez: Fetele-s bine, la bunici.
Bafta la dr!
Feli sanatate Ilincutei. Mai poti incerca cu ser efedrinat, la varsta asta deja e OK, cred.
xandra28 spune:
multumesc mult fetelor pentru urari!
vladut e bine, face ce stie mai bine: fite!
zilele-astea e si nepoata mea la noi asa ca l-am tinut pe vlad acasa, mai ales ca mai tuseste din cand in cand... vreau sa vina varaaaa!!!
fetelor, sa stiti ca va citesc dar nu mai am puterea sa tin pasul cu voi, asa ca nu prea mai postez.
pup colectia!