Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (6)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Cami ai vazut ca sunt probleme cu overbooking-ul la Duni? La cele 2 hoteluri de 5 stele din complex. Voi unde aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

Revin cu detalii dupa ora 2, cand ii preia bona

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneata!

Am pus poze de la picnicareala in ocntul cumon. Enjoy!

Corapino- wooow, cum a dat uraganu' asa peste tine?

Intalneala- iarasi nu am cum sa ajung, ca am sedinta comuna la ora 15 cu prelungire tarziu in dupa-amiaza.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

helou
si noi p-acilea, m-am pus la curent cu noutatil evestimentare in materie de naseala:) Inca nu am apucat sa vaz poze, oricum parerea mea conteaza prea putin, ca io-s varza de bruxelle la moda.

Anda, bafta cu job-ul! SI sa-ti fie de bine plimbarea!

Bulucel, drum bun, sa aveti noroc de data asta si sa va fie bine. Si te asteptam sa ingrosi randul burticutelor cu bb2:)

Corap, nasoala faza cu catelul:(

Azi Stef e in prima zi de cresa am trecut pe la pranz si cica mancase tot, se pregatea de nani. DOamne ajuta sa-i priasca, sa putem sa intram si noi intr-un program normal, fara ajutor din partea bunicilor, care clacheaza, pe rand, din diverse motive:(

pupam toata colectia, inclusiv cea din burtici:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Lavi, super rochie, imi place ca e simpla si eleganta. Tocmai de asta se impune accesorizare, ceea ce va asigura tinuta perfecta

Imi era dor sa o vad pe Miru, asa m-am bucurat sa gasesc poze cu ea in album. Madau, sa-ti traiasca, e minunata si imi place ca macar ea rade in poze. Sper ca esti bine, fiindca ti-am pastrat aceeasi mina trista in poze:(

Vazut poze cu cei patru temerari care au invins ploaia. Bravo lor si jos palaria mamicilor curajoase

Vazut poze cu gratareala, salivat dupa excursii, poate comitem si noi una in week-end, numai sa tina vremea cu noi.

paaaaaa

Mergi la inceput

gata
i-am expediat
am fost cu ei la dr la control, si cum nu puteam sa-i programez dupa amiaza decat haaaat, peste o luna, si pentru ca voia anais cadou de ziua ei sa-i fac gauri pt cercei, si pentru ca si-au exprimat dorinta fierbinte de a veni la mine la serv., si pt ca eu si sefu' meu eram intr-o conjunctura astrala favorabila, am comis-o:)
bineintel;es ca io treaba = 0 dimineata
le-am facut lapte cu spuma, au mancat o cutie de bomb de ciocolata de la ziua unui coleg, au varsat suc peste o cutie cu dosare, am imprimat un top de hartie cu desene si au consumat doua pachete de lipiciosi.

in ansamblu le-a placut... mai voiau

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput

ups, si am uitat ce-i mai important: fi-mea are de azi o pereche de cercei (momentan verzi)

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Lavi, Andache, imi pare tare rau ca nu v-am vazut..., si eu eram pe punctul de a renunta, dar cand am plecat din Buftea am sunat-o pe Cristina si cata si erau si ele deja pe drum...mi-am zis ca nu ne va topi ploaia si kiar asa a fost.
Simon nu a fost prea cuminte, l-a cam tras pe Andrei de gluga doar sa-l sugrume, fetele s-au suparat ca nu erau bagate in seama de micii cavaleri, mie mi-a facut mare placere sa le revad pe fete si sa mai schimbam o vorbulita.
Maine aflu exact daca zborul meu spre turcia nu va fi anulat, in caz ca da, sigur ar mai fi o sansa sa va vad, daca nu...ne vedem peste vreo 5 ani! sau va astept in melbourne.

Am emotii foarte mari din cauza zborului foarte lung , plec pe 23 si ajung in australia pe 25, diferenta de fus fiind de 7 ore, plus vreo 8 ore de tranzit, 4 in istambul, 4 in dubai...mi-e frica de cum va reactiona simon, sper sa nu vomite, sa doarme si Doamne ajuta sa ajungem cu bine!
Internet nu voi avea prea curand, dar voi face tot posibilul sa va dau de stire.
Andache,( te intreb ca ai calatorit de curand peste ocean) am voie in bagajul de mana cu un uscator de par, aparat de epilat si produse cosmetice(lapte demachiant,pudra,rujuri)?? le-am pus in cel de mana ptr ca sunt cam greutze iar la cala nu ma dreptul decat 30 kg.

Cami, imi doresc enorm al doilea bebe, dar doar dupa ce ne linistim putin si ne revenim cu banutii.Este a 3-oara cand o luam de la o zero, dar aici speram sa fie ultima destinatie si cu mai mult noroc.

va pupik pe toate si sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Lavi, nu stiam de problema cu overbookingul la Duni. Eu am la casute (Holiday Village). O sa sun sa verific direct la ei, ca sa fiu sigura. Mercic de pont!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

buluci, nu ai voie cu NIMIC din ce ai enumerat tu, in bagajul de mana. o sa te puna sa le arunci la gunoiul de langa scaner. deci mai bine fa loc in geamantan. baga carti in bagajul de mana. si alea sunt grele, dar ai voie cu ele. aparat de fotografiat, laptop, bijuterii (singurele metale cu care ai voie la bagaj de mana), am impresia ca ai voie si cu incarcator de telefon. mie erau sa-mi confiste un strugurel ca nu citisera bine gramajul.
cred ca ai voie si o pereche de pantofi in bagajul de mana.
si simon are voie bagaj de mana.
iar tu poti si poseta si bagaj de mana separat de poseta.

Mergi la inceput