Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (6)
Raspunsuri - Pagina 16
lavi02 spune:
Maria la culori - eu zic sa vezi in care te simti bine. Mie de ex imi place tare mult griul si il port la greu iarna, dar obiectiv vorbind nu-mi sta prea bine mult mai bine imi vine maro inchis, rosu inchis, caramiziu si toate nuantele intre rosu si maro inchis. Cel putin asa mi se pare mie.
Rochia avand reflexe aurii, nu argintii eu o tin pe a mea ca merge aur, nu argint.
Oricum, ma bucur ca in linii mari am opinii favorabile si se pare ca nu trebuie sa purced in cautarea altei rochii.
Daca nu va place spuneti va rog, inca mai am timp si bani sa mai caut . Mai incolo s-or epuiza ambele
mara95 spune:
flavi , de obicei, plange ,dar ne lasa sa o oblojim, pentru ca altfel, "mergem la spital si facem injectii".succes total, deoarece, ea a facut o singura data injectii si i-a ajuns!
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
mihaela_80 spune:
Lavi, iti sta bine rochia, imi place. Nu te mai gandi la alta, e frumoasa! Mie mi se pare ca ar merge bine cu perle negre (de cultura nu sunt foarte scumpe), cu ceva metalic nu prea, fie ca e aur, fie ca e argint.
Parul ti-l lasi pe umeri sau il prinzi? Stiu ca am vazut mai demult pe un site niste coronite-tiare de seara, superbe, daduse link tot cineva aici pe forum. Multe erau simple si fine, frumoase tare, cred ca ti-ar sta bine, mai ales ca nu porti cercei.
Noki_Lara spune:
Deci nu v-ati mai intalnit. Of.
Lavi- zic si io ca tine ca nu argint. Da' trebe sa mergi prin magazine de accesorii ca sa vezi co cret ce si cum, ca altfel nu ai cum.
Aschie- am scos si noi saptamana trecuta una bucata. Cu forta, of course si amenintarea ca se infecteaza. A plans nitel si gata. eu una nu as sta sa se infecteze, mi se pare mai periculos. In termeni de cost de oportunitate, mi se pare mai avantajos s-o chinui 2-3 minute contra vointei ei, decat sa risc infectarea.
Anda77- sublime pozele. Mi-au placut ffff mult. Nu pricep de ce te luai pe Fb de vreme, ca mie mi se pare ca ai avut soare berechet. Imi place mult orasul. E f. european, asa. Batranel ca si continentul nostru si totusi american si hi tech.Vreau si io...
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
cristinamh spune:
seara buna,
ba da, ne-am intalnit. daca bulucelu plecase de la buftea, era culmea sa nu ma duc ca stopise un pic pe jos. catutza a venit si ea cu bia, ne-am cuplat pe drum. sper ca nu mai are tensiunea sarita, dupa cele cateva frane ale mele, dar noroc ca la mine in masina toti pasagerii poarta centura.
e drept ca ne-a si plouat, dar am stat intr-un foisor mare de lemn. copiii s-au jucat si noi am stat de vorba. simon cu andreiu meu, si fetele intre ele. clar, nu mai sunt bebelusi, de-acum se impart in cete.
cum a stat ploaia, am sters niste topogane. am adus acasa niste mici murdarici, dar a fost fain.
si macar ne-am putut lua la revedere, ca cine stie cand ii mai vedem.
descarc pozele si trimit cateva in contul comun.
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii
anda77 spune:
mie imi e rusine acum ca n-am venit. am luat copilul de la gradi din vatra luminoasa si ploua si am sunat-o pe lavi (asa, sa mai dau din vina si pe ea) si ea a zis ca vremea pe nustiuce site e oribila in continuare si ca ne ducem degeaba, o sa fie naspa si o sa fim singure acolo. doar cristina mh s-a dus si am tras noi concluzia ca se va intoarce din drum, apoi catutza, am constatat impreuna ca azi n-a intrat pe forum deci probabil a abandonat si o sa ne cerem scuze la buluci si gata. telefon sa sunam la buluci nu aveam ca doar stiu ca ea e pe picior de plecare, si-o fi inchis abonmamentele ca acum 3 zile m-a sunat de pe alt numar decat aveam eu in memorie alocat ei. si uite asa ne duseram la casele noastre.
indraznesc sa zic ceva: daca maine nu ploua, putem veni maine in bazilescu. oare mai vrea buluci?
lavi02 spune:
Eu recunosc ca m-am speriat de ploaie, deja luasem fetele de la after-school si gradi cu 2 umbrele, una nu vrea sa-si puna gluga ca-si strica freza, alta nu-i mai fraiera si vrea si ea umbrela... balamuc.
Asa ca am dezarmat total in fata perspectivei unui drum de 1 ora cu mijloace de transport la capatul caruia sa ne astepte alta ploaie si s=o luam indarat.
Bravo voua ca n-ati dat inapoi in fata urgiilor!
Daaar, bine zici, Anda, daca maine e vreme buna sunt deschisa la intalniri!
Miha ce vesti mai ai de la Maya, vine maine?
Parul am sa mi-l las liber si o sa-mi faca o coafura lejera. Imi sta mai bine sa-mi incadreze fata decat coc.
Cu umblatul prin magazine dupa accesorii aveti mare dreptate, doar ca ar trebui sa ma plimb si cu rochia.
corap spune:
hi, hi, hi, eu sunt cu copiii la serviciu ...
distractie mare pe-aici
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day