Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (6)
Raspunsuri - Pagina 15
bb_alinus spune:
Lavi, daca ai deja veritabil da, go for it, daca nu, cred ca mai trebuie sa te gandesti la vreo 1000 eur pt o parura completa si frumoasa si veritabila Eu merg la dineuri si sindrofii cu chestii neveritabile dar dragute ( zic eu). Un compromis ar fi Swarowski...dar pt stilul meu e cam briz briz.
Nu as pune aur la culoarea aleasa. Argint da, merge!
Fii mea e capoasa rau, daca e trebuie sa o fortam....
Alina (DPN 6.11.2010) si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
cristinamh spune:
alinus, daca e o aschie mica-mica, mai bine o lasi un pic. iese mult mai usor daca se infecteaza, si iese cu totul. daca te chinui s-o scoti asa, risti s-o chinui mai tare.
doar stai cu ochii pe ea, sa nu se agraveze.
si cand se va umfla un pic, atunci o mituiesti si tu pe missa, n-am vazut copil sa nucedeze la o oferta corecta , din punctul lui de vedere.
eu ma imbrac sa plec spre gradi, apoi spre parc. habar n-am cand ajung, in functie de trafic...
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii
camelia_daniela spune:
Lavi, imi place mult rochia! Eu zic ca merge foarte bine si parca e facuta pentru tine. Eu m-as gandi la niste bijuterii din argint sau o combinatie de semipretioase.
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
lavi02 spune:
Vine ploaia, ce facem???
Fug la gradi & after school si vad ce ati mai scris.
--------
Rochia - Cred ca sunt inselatoare pozele, rochia are reflexii aurii, nu argintii, sunteti sigure ca merge argintul? Mie mi se pare ca aurul/auriul...
Multumesc tuturor pt pareri!
lavi02 spune:
Culoarea rochiei cea mai apropiata de adevar e in pozele 3 si 4 in care eram in soare. In pozele 1 si 2 eram la umbra si pare mai spre gri, iar in pozele 5 si 6 era lumina becului din casa. Ea e cam maro cu reflexe aurii
madau spune:
Lavi foarte pe scurt ca trebuie sa fug....pantoful musai sa fie in asa fel incat sa nu se vada din rochie, adicatelea cand ii incalti, rochia sa vina asa milimetric pana la pamant, cat sa nu maturi cu ea ( sa se vada doar botul pantofului putin). Ca accesorii eu as pune o bratara ceva mai impunatoare pe mana (ceva gen "catusa"), cercelusi asortati si la gat nimic dat fiind ca are bretele si decolteu exact cat trebuie. Ar merge si ceva perle Swarovski daca-ti plac perlele, au o stralucire foarte aparte. Uite aici 3 modele de bratara, sa intelegi cam la ce model ma refer, nu se asorteaza, dar ca idee merg (chiar si nitel mai late) - http://ny-image3.etsy.com/il_fullxfull.83965919.jpg sau http://ny-image1.etsy.com/il_fullxfull.113177701.jpg sau http://ny-image0.etsy.com/il_fullxfull.123688116.jpg Una asemenatoare cu cea din prima poza mi-am facut eu pt o rochie cu care am mers la o nunta si a dat foarte bine, doar ca perlele sunt pe 5 randuri deci e mai lata
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
maria_alexia spune:
Alinush, si al meu e fff fricos, nu te lasa sa te apropii de "buba", si suntem patiti si noi cu aschia. Am pus apa oxigenata din greu si am strans pielea, cum storci un cos, sa iasa afara aschia impreuna cu mizeriile. N-a iesit tot, ca nu ne-a lasat, dar macar a evoluat bine dupa acea. Atentie sa presati in sensul de iesire a aschiei, noi ne-am "distrat" uitandu-ne cu lupa si cu lanterna la locul faptei.
Ceva poze noi nu ne mai aratati? Canada, gratareala, intalneala...
Lavi, eram tare curioasa de rochie, caci si eu sunt in cautare (dar pentru o ocazie mai micutza - intalnirea lui tati cu colegii, si vreau ceva scurt in principiu). Si mai ales de culori, caci suntem cam pe aceleasi zic eu .
Eu sunt in plina campanie de auto-convingere sa renunt la negru si maro, (la gri-cenusiu inca nu ), dar inca n-am gasit altceva care sa nu mi se para prea papagal. Gris-argintiu e cea mai deschisa nuanta pe care o pot accepta, iar bordo - maximul absolut de culoare .
Astept cu interes propunerile de accesorizare. As fi spus aur/auriu, dar ma indoiesc ca e genul tau.
lavi02 spune:
In parc nu mai mergem pt ca ploua.
---------
Madau multumesc pt sugestii!
In picioare m-am gandit sa-mi pun sandale si picioarele goale in ele pt ca va fi cald. In plus rochia acopera destul, merge ca sandalele sa fie mai golase.
Gauri in urechi n-am si nici nu-mi fac, deci de grija cerceilor am scapat
La mama lui Tudor, la care am mers dupa cumparaturi si in curtea careia am facut pozele am testat asa: argint - nu merge, perle albe - nu merg, gablont cu sarma aurie multa - nu merge.
Of! E mai greu de accesorizat decat pare, ca una e in poza si alta e cu ochiul liber.
Maria ba, mie imi plac culorile puternice, de regula culorile calde si ca bijuterii imi place aurul, dar bijuterii fine, nu mari.
Spor la cautari!
pozele din Canada ale Andei le gasiti la semnatura.
Anda[/red] f misto curcubeul la Niagara!!
maria_alexia spune:
Lavi, ma refeream la culorile noastre naturale (ten, par, ochi), in ideea ca ce ti-ar veni bine tie poate ma inspira si pe mine . Vreau neaparat sa scap de negru.
In genul rochitei tale, cred ca mi-ar placea bijuterii de genul www.silver4you.ro/catalog/bratari-argint-cu-chihlimbar-c-32_46.html" target="_blank">asta sau asta - nu-mi dau seama cum ar arata in realitate... Neaparat bratara, masiva, cum spunea si Madau, evtl si ceva colier minimal.
Gata, nu-mi mai dau cu parerea .