Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (6)
Raspunsuri - Pagina 14
catutza spune:
va ne vedem maine, abia astept sa va revad dar imi pare rau ca nu veniti mai multe.
Lavi , hai cu pozele sa te vedem de unde ia luat rochita?
Anda , super pozele am aseara
Morgano , doar atat? cum sunteti? ce fac fetele?
mara95 spune:
wwoww! ce rochiii!superb!
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
lavi02 spune:
'neata!
Anda in Spania au marimi doar de la 40-42 in sus (depinde de model), mie imi trebuie 36. Cica 36 si 38 se vor produce in urmatoarea "transa" pe la sfarsitul lui iunie. De la 40 in sus trebuie modificari serioase pana la 36 si mi-e ca se strica toata rochia. Modelele la ei sunt destul de complicate, au un fel de corset interior din material cu sarme, si apoi vine rochia de panza peste.
Asa ca mi-e ca modifcat de la 40-42-44 la 36 iese varza.
In plus, nu pot sa comand pe NV, sunt vreo 4 modele care mi-au placut mult on-line dar nu stiu cum arata exact in realitate pt ca culorile sunt Photoshopate, nu sunt chiar alea.
Ripley multumesc de link!
Catutza e un magazin la Razoare, vis-a-vis de biserica. Rochiile sunt in mare majoritate facute in Romania.
camelia_daniela spune:
Neata!
Morgano, sunt suuuperbe rochiile! Pe mine m-ar interesa, insa ai idee de preturi??? Poate ajung si eu la salonul din Bucuresti.
Lavi, ma bucur ca ai gasit rochie!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
Noki_Lara spune:
Guten morgen cu bateriile incarcate!
Anda- welcome back! ma bucur ca ti-a priit acolo, nici nu s eputea altfel! Sorry pentru problemele de la serviciu, dar ia si tu o pastila de optimism si gandeste-te ca oricand poate fi si mai rau.
Ieri am fost cu lavi si inca un familion la Cheia, la un gratarescu. Foooarte fain. Bufnita a reusit o performanata inegalabila: a picat cat era de mare in raul de munte si s-a udat de tot d ela gat in jos. Noroc ac am avut cu ce s-o schmb - haine de schimb si cheta de sosetele si cizmulite de schimb de la Lavi si respectiv cealalata prietena.
Morala: nu plecati niciodata intr-un day trip fara haine de schimb.
Amu ma duc la rapoartele mele de toate zilele...
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
lavi02 spune:
Noki azi dimineata cand o duceam pe Silvia la scoala mi se parea ca a fost vacanta, nu week-end!
Tare bine ne-a priit iesirea.
Morgano buna intrebare: Cam care sunt preturile la rochii de seara?
------------
Am trimis mail cu rochia achizitionata in contul comun.
Dati-va cu parerea, please!
corap spune:
'mneata
eu sunt suparata, ca iar ne-a murit un caine... a fugit pe sub poarta si a ajuns pe DN.
desigur, explicatii iar pentru copiii, iar discutii despre moarte, iar vaicarit andrei cu "mami, eu nu vreau sa mori niciodata"
in alta ordine de idei, bine-ai venit inapoi, anda
lavi, mie rochia mi se pare ok pt naseala, mai pompoasa e prea pompoasa (dupa gusturile mele)
si are si o culoare care e usor de accesorizat (adica ofera o gramada de posibilitati)
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day
lavi02 spune:
Corap imi pare rau pt caine!
Astept idei de accesorizare, adica le foarte astept pt ca nu ma pricep deloc la accesorii. (Valabil pt toata lumea careia i se pare OK rochia)
bb_alinus spune:
Corap, sorry pt catelus!
Lavi mie mi-a placut rochia dar te-as fi vazut in ceva mai primavaratic, mai colorat. Dar stiu, evening code mai ales la nuntile romanesti impune culori mai sobre. So, accesorii nu prea ai de ales, eu as pune argintiu sau negru evident. Poate te inspiri de la Accessorize, ca ma gandesc ca este si in Ro, din moment ce aveti Debenhams.
Noki, Lavi sa va fie de bine gratareala. Noi am fost la mare ieri si am profitat de soare, nu extrem de cald, dar fara vant. Am stat la cafele, prajituri, am mancat de fapt cu picioarele in nisip. Copiii s-au jucat in nisip ca sunt o gramada de atractii pt ei.
Help: missei i-a intrat ieri o aschiuta in genunchi si nu am reusit sa i-o scot ca nu ne lasa sa ne apropiem. E ramasa sub piele si nu reusim sa ii dam de cap. Idei ceva. Am tot citit pe net, dar nu am cum sa i-o scot cu penseta ca nu ne lasa deloc....
Edit: Anda bine ai revenit de pe taramuri canadiene! Inteleg ca ai fost in reperaj?
Alina (DPN 6.11.2010) si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
lavi02 spune:
Alinus, sora mea a venit cu teoria ca accesorii neaparat ceva veritabil sau f deosebit, nu gablonturi. Tu ce parere ai?
Eu m-as fi vazut intr-un rosu/caramiziu/maro, cam astea sunt culorile care imi stau bine. Vezi rochia caramiziu care ti-a placut tie de la Revelul din Tunisia. Sau cu bleumarin imi mai sta bine din ce am observat eu.
Acum m-am grabit sa cumpar rochia pt ca vine extrem de "la fix" pe mine, f rar gasesc rochii sa-mi vina "la fix" si mi-e frica de modificari.
Faina treaba cu marea, si mie mi-e dor!
Cu aschia: baga campanie de convingere ca daca nu te lasa sa o scoti i se infecteaza, se umfla si o sa o doara tare. Pana una alta dezinfecteaza la greu. Eu folosesc betadina care nu (prea) ustura.