Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (6)
Raspunsuri - Pagina 13
lavi02 spune:
Alinus nu mai, 180-350 a fost DIFERENTA de pret la rochia de mireasa intre pretul in Spania si la noi. In Spania tot asa a dat, in jur de 1000 EUR. Una era 950, alta 1050 parca, nu mai stiu exact pe care a luat-o. La noi cea de 1050 era peste 1300 EUR. catre 1400.
Karen Millen am vazut si eu pe site, merg ca rochii de invitata, nu sunt lungi.
Am sa trec si pe la Yokko, multumesc de idee! .
Pana una alta am fost azi la pasapoarte pt mine si Silviuta.
Coralia am vazut ca ai intrebat la aria de turism, costa vreo 260 RON bucata, platibili la CEC. Pt copii sunt obligatorii oriunde vrei sa-i scoti din tara. Pt adulti in UE nu.
Vezi ca la pasapoarte trebuie sa mergeti ambii parinti cu copiii la ei, unul din parinti poate fi inlocuit de o declaratie data la notar ca e de acord sa li se faca pasaport la copii = alti bani.
Iti mai trebuie certificatele de nastere ale copiilor si buletinele parintilor in original si chitrantele ca ai platit taxa, facute pe numele copiilor. Niciun formular, poza sau copie xerox, toate se fac acolo.
Miha bravo pt instalarea patului!!!
Maria am vazut subiectul respectiv dar majoritatea sunt on-line or eu vreau sa cumpar pe probate. Frumos topicul, in orice caz, pt clatit ochii.
bb_alinus spune:
Lavi da ne arati poza cu rochia dupa ce o alegi, da?
Cami si tu sa te pozezi, da?
Mihaela, mda, in urma ecografiilor (3) reiese ca DPN e pe 6 nov! Dar cum miss a venit dupa o sapt de la DPN ( pt ca in Fr nu asteapta mai mult de atat) si cum in Nl se asteapta mai mult....nu se stie
Unde vad si eu poze cu patutul?
Noi inca avem unul de 1.50m lungime dar ma gandesc ca la anul sa il schimb si am gasit ceva foarte fain, modulabil, ceva inventat de danezi parca: www.lifetime-kinderkamers.com. adica se pleaca de la un pat normal si poti cu timpul sa tot adaugi, dac il vrei mai inalt cu cabana dedesupt, sau cu acoperis de printesa, sau supra etajat pt 2 copii, sau....orice ca sa castigi spatiu!
Ma duc ca e nebunie aici cu toate anularile astea de avioane...
Alina (DPN 6.11.2010) si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
lavi02 spune:
Alinus & Crissy si eu am feelingul ca la amandoua e baietel :)
Noki vorbim la telefon pt programul de duminica, OK?
coralia76 spune:
Lavi multumesc! Am inceput zilele astea pregatirea pentru vacanta..asa ca umblu sa fac asigurari de sanatate si pasapoarte .Am fost la casa de asigurari pentru cardul verde si am si acolo ceva de umblat ....dar bine ca le/am luat din timp ca altfel era greu pe ultima suta sa le rezolv pe toate...
Am avut si noi ceva probleme de sanatate...copii unul dupa celalalt ne/au facut figura inainte de Paste,dar acum s/a rezolvat si e ok....
Sanatate bolnaviorilor ...am citit ca iar a dat racelile in copilasii colectiei !
Pupici
lavi02 spune:
Coralia, cardul ala in valoare de maxim cat acopera cheltuieli medicale?
Eu fac de obicei asigurari cu limita 30.000 EUR pt ca o cunostinta si-a rupt mana in Austria, avea asigurare de 5000, au dus-o cu elicopterul si factura a fost 12000. Nu mai stiu cum au rezolvat-o pana la urma.
Alta cunostinta si-a rupt piciorul in Franta si au adus-o in Ro sa o opereze pt ca la fel, nu-i acoperea asigurarea operatia acolo.
Eu n-am scoase cardurile alea, de-asta intreb.
coralia76 spune:
Lavi din cate am citit totusi cardul european nu acopera chiar toate serviciile medicale pe care le/aracoperi o asig privata...limita exacta a sumei acoperite nu o stiu ..sapt viitoare o sa merg direct sa depun actele si o sa intreb mai multe amanunte.Ma gandesc sa le scot copii;or si cardul si sa le fac si o asig medicala separat,asta in cazul in care merg cu amandoi...ca ma gandesc tot mai serios pe Cris sa/l las acasa..la cum baga el tot in gura...o sa fiu disperata sa/l tin doar in brate ca altfel enterocolita scrie pe fruntea lui .
anda77 spune:
am citit mai pe sarite din urma, vad ca toata lumea e bine, cel putin pe dinafara:)
incerc sa ajung luni in parcul bazilescu, dar nu cred ca pot inainte de 18. trebuie sa-l iau si pe nic de la gradi inainte, plus ca e cam departe. e un parc linistit, mie imi place bazilescu, am 2 prietene bune care stau pe-acolo si am mai servit.
eu sunt intr-o perioada de mari transformari unele mai placute altele mai putin placute, deocamdata focusul este pe gasirea unui job deoarece actualul imi acopera doar cca 70% din rata la banca. de mancat nu intrebati, noroc ca am parinti, dar nici ei nu sunt bogati. in fine, piata joburilor e proasta dar sper ca in cateva luni o sa reusesc. rata de luna asta o acopar din bijuterii, norocul meu este ca pretul la aur a crescut bine, daca n-ar fi de plans as simti ca e nitel hilar. de fapt ma amuza situatia, in facultate stateam atat de prost cu banii:) in fine, ma descurc eu ca-s mare.
am fost nitel pana in canada (btw, cred ca mi-ar fi mai usor sa ma angajez ospatarita acolo si as castiga si mai multi bani ca aici:)) si am pus ceva poze. sunt multe cu case, sa nu radeti, am o pasiune pentru imobile, ce sa fac. si in toronto casele sunt suspect de dragute, ma asteptam la ceva anost.
din pacate nu am reusit sa o vad pe ina pentru ca i-am dat email in penultima mea zi de stat acolo. my fault. au fost multe de facut, timpul scurt, plecarea spre canada in pripa (n-a fost prea calculat, ca de altfel ultimele mele calatorii, vad ca se naste deja un tipar) si am tot amanat...in fine, sper ca mai ajung in toronto, eu asa as zice, asa ca data viitoare programez cu grija si o invit pe ina la o cafea cu o luna inainte. te pup, cuscra.
lavi, degeaba ma sunai ca am avut tel inchis, prima data fara roaming. de ce? ei bine eu am plecat pregatita cu un adaptor care a functionat in priza din state, de la hotel. cand ajunsei in canada vad ca nu intra in priza nici cu forta. se pare ca adaptorul este europa catre uk, nu catre state/canada, dar prizele de la helmsley hotel erau facute in asa fel incat intrau si us si uk. in canada nu am avut astfel de priza smechera, fireste. vreo 2 zile am intrat in toate magazinele de electronice sa caut adaptor nou si nu am gasit nimic. erau in aeroporturi din abundenta, dar cine stia.. asa ca pe copil l-am sunat de pe tel.fix si io am stat 8 zile fara mobil, ca-n vremurile comuniste:)
lavi02 spune:
Anda, uraaa ce bine ca ai dat un semn de viata si ai revenit!
Sa-ti fie de bine plimbarea pana in Canada si inapoi!
bafta multa cu toate!
Coralia spor la pregatiri!
Eu am achizitionat azi o rochie lunga, produsa la Cluj, 50% matase 50% vascoza, culoarea pamantului, nu stiu cum sa descriu si un pic lucioasa, imi vine ca turnata. Dar nu stiu daca e suficient de pompoasa de nasa. O sa va pun poze sa va dati cu parerea. Daca nu, prinde oricum bine la dulapul omului. A fost 350 RON
Rochiile din primul meu link, cele care sunt 600-850 EUR aici, in Spania in magazin, sunt 275, toate. Un adaos "modic"
De fapt are Virgil o cunostinta cu magazin de rochii de mireasa si de seara si e foarte profitabil. I-a zis ca de la un pret in sus poti sa pui oricat ca tot se vinde
anda77 spune:
lavi, de ce nu-ti comanzi ce-ti place tie din spania? apoi orice maimuta de croitoreasa poate stramta o rochie aici, in caz ca nu curge potrivit. mai pui cost transport, dar ai rochie frumoasa.
Morgano spune:
http://www.macherie.ro/htm/gala/rochii_gala.htm
sa stii ca le-am vazut live, sunt modele superbe, bine finisate, tipa e o colega traducatoare si le aduce din state pe majoritatea, chiar se ocupa ok