Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Eu am vazut multe case de moda prin oras pe Victoriei, ulta pe str cu fantani cum mergi de la casa poporului spre unirii pe partea dreapta., la yokko au iarasi multe modele misto.dar nu somptuoase, in magazinul victoria la ultimul etaj era un magazinas cu multe modele de la casa de mode din afara, cum urci scarile faci stanga si mergi pana in capat pe culoar.
Iti faci 2 tinute?una de zi si alta de seara?o toca, o voaleta ceva ca sa fii mai cu 'motz"

Succes.

Ile, mami de Victor si Andrei
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4310431289/" target="_blank">POZE MARE 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ile multumesc!
De la Yokko mi-am luat rochie de invitata, nu de nasa. Intr-adevar sunt frumoase dar nu somptuase.
Aoleu, 2 tinute? Nici nu m-am gandit la asta pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello!

Lavi, se pare ca avem cam aceeasi problema ... si eu voi fi nasa la inceputul lui iulie; si nu stiu ce voi face cu rochia .
Sora mea va fi nasa de 2 ori anul asta in iulie la interval de o saptamana una de alta. Ma gandeam sa apelez la vreo rochie de la ea, dar ar trebui sa mai slabesc putin. Ea isi face rochiile de nasa - isi ia material de la magazinul Picasso si si le lucreaza la o super croitoreasa. Eu ma gandeam sa ma incadrez in 10 - 15 milioane sau sa imprumut de la sora-mea ... de rochie

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

uh, lavi, complicat... eu prin city n-am vazut nimic care sa ma extazieze, decat niste carpe cu pretentii (bine, in afara de cele in afara bugetului)
pai cam doua tinute ar trebui, ma gandesc, cel putin la stilul nuntilor de pe-aici. desi stiu ca prin unele parti se merge cu o singura tinuta peste tot (prima data am fost shokata sa vad mirese in rochie de mireasa la primarie, da' mi-a trecut) - asa am vazut ca-i obiceiul pe la sibiu
eu am facut saptamana asta prima decoratiune de lumanare de botez (mi-a iesit ok date fiind conditiile vitrege in care am facut-o, cu ce aveam prin casa - inclusiv florile au fost ce aveam prin casa - ca a fost sor-mea nasha (bine, nu chiar sor-mea, ci sotul ei)si a uitat ca-i trebe lumanare. tasku l-am primit cu 2 ore inainte de botez, alaturi de o lumanare hidoasa albastra (sor-mea-i genul asta de-si aduce aminte in ultima clipa)

a, bulucel, imi pare rau dar nu am nicio sansa sa ajung la intalnire :( drum bun si o viata asa cum te astepti pe-acolo

saptamana viitoare imi duc copiii la revizie si am programul mega incarcat.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Cami

Corap am sa intreb mireasa, daca ea merge in rochia de mireasa la primarie merg si eu in cea de nasa.

La noi (Timisoara, ardeal & co) obiceiul este urmatorul: daca cununia civila e dimineata se merge imbracat la deux piece la civila. Daca e dupa amiaza si de acolo se merge "lant" direct la biserica se merge in rochie de mireasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Hello !

Sanatate multa bolnaviorilor! Uh, sa speram ca sunt ultimele raceli pe sezonul asta.

Cu rochiile si pantofii aferenti : eu m-am imbolnavit tot urmarind topicul asta si link-urile aferente, mai nou seara am sesiune de uitat dupa rochii de cocktail si pantofi .

Voiam sa le povestesc burticilor Crissy si Alinush ca experientele mele bat la fix peste ce spun babele : Cristi statea inca de la prima echo picior peste picior, ca printul (pozitie pe care si-a pastrat-o si la somn muuulta vreme), iar Ana cu piciorusele desfacute, ca o broscuta (idem, tot asa doarme si acum).
Apoi, in sarcina cu Cristi am consumat TOATE muraturile din 3 case, ba chiar primisem cadou si de la prieteni si nu ma atingeam de dulciuri (marele meu hobby), in timp ce la Ana am facut vanzari record la cioco si eugenii .
In concluzie, votez pentru 2 noi cavaleri de colectie .

In rest, ploua, ploua, ploua, si noi suntem dupa raceala, dar una mai usurica din fericire, multa treaba la serviciu... The usual stuff.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Lavi, vai ce imi plac rochiile din primul link pe care l-ai pus! Pacat ca nu am talie de asa ceva:)). Nu aveti Karen Millen in Buc? Mie mi se par ca rochiile merg tare bine la stilul de la noi ( mai sofisticat, ca cei de aici sunt mai mult pt carpe usoare ) iar pretul e in jur de 250 eur. .... Aaaaa stai ca acuma vad ca tu vrei ceva lung....
600-800 eur pt rochia de nasa mi se pare mult dar 180-380 pt cea de mireasa mi se pare super afacere....Eu pe a mea am dat 1000 eur....numai cand ma gandesc, si nici nu a fost un model prea sofisticat...

Maria si eu am un feeling ( dupa simptome) ca e baietel desi tot la nume de fetita ma gandesc!!!

Alina (DPN 6.11.2010) si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

Hello,

Lavi, tot de la yokko mi-am luat si eu pt nunta sora-mii, am vrut sa iti zic si imi scapa numele. Frumoase cele din link-uri. e o idee buna cautatul la magazine cu rochii de mireasa, da.

Alina, ti s-a scurtat DPN-ul? Parca era pe 17.

Am citit numai acum un pic din urma,o pagina, sunt cu multe treburi pe cap, dar promit sa recuperez.

In weekend a ajuns patutul pt Maya (cu scara, tobogan si castel de panza) si l-am asamblat singura, cu ajutorul bormasinii de invartit suruburi. maica-mea, care era in vizita, a ramas extaziata: parca te stiam mai fragila, mi-a spus N-am avut ciocan si ce a mai fost de batut am batut cu dracia aia pt snitele.

Miercuri vine acasa, de-abia astept sa-i vad reactia, ca nu stie, e surpriza.

pupici, somn usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

bravo tie! super tare!sa ne pui si poze!...desi n-am mai trecut de mult prin contul comun...

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_80

In weekend a ajuns patutul pt Maya (cu scara, tobogan si castel de panza) si l-am asamblat singura, cu ajutorul bormasinii de invartit suruburi. maica-mea, care era in vizita, a ramas extaziata: parca te stiam mai fragila, mi-a spus N-am avut ciocan si ce a mai fost de batut am batut cu dracia aia pt snitele.

Cam fiecare mesaj care-l scrii ma inspira intr-un fel sau altul

Mergi la inceput