Moldovence aspirante sau gravidute(23)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

buna
Am venit si eu la cafeluta

6+
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui vanessa80

Buna dimineata! Va invit la .
PYSYPISI te asteptam si pe tine cu vesti.
Multi pt toate fetele.

26+

Buna fetelor
In sfarsit am reusit sa intru si eu pe la voi....
Am sarbatorit pastele super frumos,la parinti si la socri....
Am fost si la eco,bebe este bine doar ca are putin dilatat stomacelul dar mi-a spus ca poate sa fie pe motive fiziologice....in rest este f activ,eu ma simt f bine si pt asta ii multumesc bunului Dumnezeu.Despre sexul lui bebe tot nu stim ceva sigur pt ca este tare rusinoasa cred eu pt ca nu vrea deloc sa se intoarca cu fata la noi...Dr mi-a spus ca probabilitatea este maxima de fetita dar pana nu se intoarce cu fata nu putem sti sigur.
Cam asta pot sa va spun despre noi....
Va doresc la toate o zi cat mai placuta si sa veniti cat mai repede cu II liniute...

+20
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

doamne ajuta psipisi...
asteptam sa ne zici surprizaaaaaaaaaaaaaaa

ce ascuzi acolo la burtica

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

JOANN cum te simti?
PYSYPISI ma bucur ca sunteti bine si tu si bebe. Poate la ecografia de morfologie fetala o sa afli ce ai in burtica.

27+

Mergi la inceput

Citat:
PYSYPISI ma bucur ca sunteti bine si tu si bebe. Poate la ecografia de morfologie fetala o sa afli ce ai in burtica.
27+

Am facut acum ultima data eco de morfo-fetala,ca acum am 23 de saptamani(nu stiu de ce nu s-a actualizat la semnatura...)dar la fel nu a vrut sa se intoarca....Poate la sf lunii o sa ne arate...
Tu esti bine???
Bebe este activ???
Multa sanatate si pupici

+23

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pogonici1977

doamne ajuta psipisi...
asteptam sa ne zici surprizaaaaaaaaaaaaaaa

ce ascuzi acolo la burtica

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Doamne ajuta draguta
Si iti doresc si tie din tot sufletul sa vii cat de curand cu II liniute

+23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Salutare,
as vrea si eu sa ma alatur voua, celor aspirante moldovence.
Va citesc de apropae un an, acum mi-am facut curaj sa va scriu.
Incercam si noi din septembrie-octombrie sa avem un bebe. In ianurie am pierdut o sarcina in 6 saptamani. Nu stiu de ce, nu am nici o explicatie. Cu 2 zile inainte de a se intampla avortul spontan am fost la ginecolog. Mi-a spus ca e incert, ca ar putea fi. Eram f ametita si emotionata si nu am apucat sa intreb nimic. Am iesit pe usa, am platit 200 ron, dar mi-am dat seama ca am plecat fara nici o info.Nu imi era clar nici daca sunt insarcinata sau nu, nici ce sa fac in continuare, nici daca pot sa previn un eventual avort (i-am zis ca am dureri, mi-a zis ca ar putea fi si dureri premenstruatie, dar sa ma comport in continuare ca si cum as fi insarcinata).

Am trecut peste asta, imi doresc mult sa avem un bebe.
Ma ajuta mult tot ce scrieti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Citat:
citat din mesajul lui pissi78ro

Salutare,
as vrea si eu sa ma alatur voua, celor aspirante moldovence.
Va citesc de apropae un an, acum mi-am facut curaj sa va scriu.
Incercam si noi din septembrie-octombrie sa avem un bebe. In ianurie am pierdut o sarcina in 6 saptamani. Nu stiu de ce, nu am nici o explicatie. Cu 2 zile inainte de a se intampla avortul spontan am fost la ginecolog. Mi-a spus ca e incert, ca ar putea fi. Eram f ametita si emotionata si nu am apucat sa intreb nimic. Am iesit pe usa, am platit 200 ron, dar mi-am dat seama ca am plecat fara nici o info.Nu imi era clar nici daca sunt insarcinata sau nu, nici ce sa fac in continuare, nici daca pot sa previn un eventual avort (i-am zis ca am dureri, mi-a zis ca ar putea fi si dureri premenstruatie, dar sa ma comport in continuare ca si cum as fi insarcinata).

Am trecut peste asta, imi doresc mult sa avem un bebe.
Ma ajuta mult tot ce scrieti.

LA ce dr ai fost?

Dumnezeu ne va ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

Citat:

JOANN cum te simti?

vanessa ma simt bine, numai ca azi am avut un debit urinar ,in rest e bine multumesc

pissi welcome

6+
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Buna dimineata! Va invit la .
PISSI78 bine ai venit si multa bafta. Sa vii curand cu II.
PYSYPISI mai e putin pana la sfarsitul lunii si o sa afli ce comoara ascunzi in burtica.
JOANN e normal sa ai asa un debit.In trimestrul 2 va fi mai bine, iar in 3 o sa faci drumuri dese la toaleta.
Noi suntem bine. Pustiul e foarte activ.In timpul zilei are cam 2-3 reprize de antrenament, iar seara dupa ora 10 incepe distractia...Eu vreau sa dorm, iar el e foarte ocupat... Asa ca eu apuc sa dorm doar cateva ore pe noapte. Nici nu imi vine sa cred ce repede a trecut timpul. Am intrat in trimestrul 3...Maine mergem si la medicul de familie si la eco. Abia astept sa-l vad iar la eco.

27+

Mergi la inceput