Gravidute&Mamici de IASI (114)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
vanessa80 spune:
Buna dimineata! Vin si eu la o .
INUTSA, IULIA-STEFY va multumesc pt raspunsuri. M-am mai linistit...Maine mergem la eco.
De acum incep sa cumpar necesarul pt bebe. Mai avem putintel pana la nastere si vreau sa fim pregatiti. Deja incep sa am emotii in legatura cu nasterea.
27+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alynta27/alynta27.jpg)
alynta27 spune:
Salutare!.
Lacra multumesc!
Ella botezul era fixat in prima sambata dupa Paste! Ori ele erau in spital cu o saptamana inainte de Paste! Tare bine e daca au botezat-o!
Miha gateste numai bunatati! A participat la concursuri culinare si a cules premii! I-am zis sa mai treaca pe aici, dar nu stiu de ce nu o face!
Ieri am fost cu baietii la medic! David e bine si a scapat de tratament! Insa Matei e inspre bine si pentru a se reface total are de luat Augumentinul pana la 7 zile, apoi 5 zile de Biseptol, aerosoli si Prednison- e prima data! Am inteles ca cel din urma e tare amar... Azi trebuie sa-mi i-au inima in dinti sa i-l dau! E mucos la greu si fornait! Oboseala m-a cam ajuns...
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
iulia-stefy spune:
Incercam sa strangem niste banuti sa ajutam, ca fiecare stie cum e sa ajungi la spital.....
Am vorbit cu Mihaela, dastefa si i-am cerut un cont.... a zis sa vorbeasca acasa, ca nu il stie si cand il am il trimit pe mail-ul comun.... e ok? sau il dau cui vrea sa puna banuti, sau ii strang eu sii ii pun..... cum credeti....
Alte vesti , nu mai sunt... ii dau Tienam, parca, daca am inteles bine, ca ei nu folosesc Invanz.... Asteapta tomografia de maine... si sa ii puna cateterul in alta parte, ca cel fixat aseara.... a iesit.... Ce chinuita e saracuta .....
sophie76 spune:
Buna dragi iesence!
Va rog sa ma ajutati cu o informatie, eu sunt din Botosani si saptamina viitoare tb sa ajung la Iasi la ca. prof. Iliev pt eco morfofetala, puteti sa mi explicati cam pe unde e cabinetul dl profesor?
Va multumesc mult pt ajutor!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alynta27/alynta27.jpg)
alynta27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sophie76 Buna dragi iesence! Va rog sa ma ajutati cu o informatie, eu sunt din Botosani si saptamina viitoare tb sa ajung la Iasi la ca. prof. Iliev pt eco morfofetala, puteti sa mi explicati cam pe unde e cabinetul dl profesor? Va multumesc mult pt ajutor! ![]() ![]() ![]() sophie |
Stiu ca este in Alexandru cel Bun! De la gara treci pasarela peste calea ferata si ajungi in cartier! Poate fetele care au fost acolo iti voi da detaliile! Eu ti-am dat un reper! Bafta la eco!
Alina-Mirela cu
![](avion.gif)
![](buggy.gif)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oana_oana26/oana_oana26.jpg)
oana_oana26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sophie76 Buna dragi iesence! Va rog sa ma ajutati cu o informatie, eu sunt din Botosani si saptamina viitoare tb sa ajung la Iasi la ca. prof. Iliev pt eco morfofetala, puteti sa mi explicati cam pe unde e cabinetul dl profesor? Va multumesc mult pt ajutor! ![]() ![]() ![]() sophie |
Iliev nu e profesor si sper sa nu ajunga niciodata. E cam ca in povestea cu pomul laudat, mai mult nu spun.
Cabinet are in Podu Ros langa farmacie.
Sarcina usoara
Mamica fericita de doua buburuze
http://lb2f.lilypie.com/P2KQp2.png
iulia-stefy spune:
Am vorbit acum cu Mihaela, Miruna are de ieri,cateter fixat pe vena jugulara, i-au facut anesteziie totala ca sa il fixeze. Astept SMS cu nr. de cont, ca duc munca de lamurire cu Mihaela, ca ii e cumva.... Acum manca putin.....micuta. Ne sa iasa bine la tomograf diseara.
Alina, Miruna a fost botezata in Joia Mare in spital....
Stefy de ieri acuza dureri de burtica si dimineata la trei avea peste 40 de grade..... si scaun moale.... ea care de obicei e constipata..... Astept ora 9 sa mergem la pediatra....