Gravidute&Mamici de IASI (114)
Raspunsuri - Pagina 3
vanessa80 spune:
Ma bucur foarte mult ca a scapat MIRUNA de operatie si sper sa se insanatoseasca cat mai curand.
25+
Celia spune:
Ma bucur ca sunt vesti bune despre Miruna. Insanatosire grabnica!
Sanatate multa si Dariei ! Parintilor, rabdare si putere sa treaca usor peste momentele neplacute.
Sper ca ati avut/aveti inca un Paste asa cum v-ati dorit.
vanessa80 spune:
Buna dimineata! IULIA multumesc pt . Am o durere de cap de aseara, ca nu stiu ce sa mai fac. Abia am reusit sa dorm cateva ore.
De la cate saptamani se poate intra in concediu prenatal?
25+
mihamora spune:
Buna dimineata!
Lacramioara - multumim de cafeluta
Ma bucur foarte tare ca Miruna a scapat de operatieSa dea DD sa se faca bine cat mai repede.
Vanessa - cred ca de la 28 de sapt se poate intra in concediu. Dar se poate lua concediu medical pana atunci
Alynta - foarte frumosi baietii tai , am vazut pozele, painea aia arata ca un cozonac. I-a placut drobul lui Matei? Faina masa de Paste, mi-ai facut pofta de ciorba.
Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007
aeperju spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulia-stefy Mesaj de la Mihaela (dastefa), dupa radiografia de azi dimineata: Am facut radiografie si Mirunica e mai bine. Merge in continuare pe tratament, dar am scapat de amenintarea operatiei. Am vorbit cu Mihaela si era mai optimista acum. M-a rugat sa va transmit multumiri din partea ei ca ati sustinut-o. O va face ea mai mult cand se va intoarce.... Ma bucur din suflet ca a scapat de operatie. Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006) Bazar pentru SEBI |
Ooooo! Multumim ! Doamne! Sa se faca bine cat mai repede.
Emma si Andrei (21.09.2007)
moldoveanca spune:
Hristos a inviat!Ce ma bucur ca a scapat Miru de operatie,Doamne Doamne are grija de ea si o sa fie bine pana la urma.Sanatate si Dariei,asa cum spunea si Celia vor trece toate cu multa rabdare ,putere si credinta
Noi am fost plecati la Sucevita si pe la celelalte manastiri a fost tare frumos acusi pun cateva poze
Lorym spune:
Vanessa sorry pt raspuns intarziat: este un magazin vizavi de restaurantul Cotnari de langa Tesatura, sunt mai multe in rand acolo. Apoi ar mai fi un magazin cu materiale vizavi de casa wanda ; mai vazusem materiale si in siraj.
ella10 spune:
Hristos a Inviat!!!
Nu am mai intrat de mult pe aici dar sa stiti ca v-am citit zilnic
Ma bucur mult ca Miruna este mai bine si sper si ma sa fie din ce in ce mai bine;Mihaela multa putere si rabdare iti dorescSanatate si Dariutei!!!
Noi am fost plecati la Durau de paste;la intoarcere ne-am oprit si noi pe la manastiri si la zimbrarie;am avut vreme frumoasa si ne-am simtit foarte bine
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008)