Gravidute&Mamici de IASI (114)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Iulia , mersi de cafea... inesa... zicea de tiparul pt sacul de dormit

Ieri am facut mancare, Bors si mazare... si am luat teapa cu borsul de la alimentare ca nu a iesit deloc acru bors... parca e supa ... ei asta e, il papam si asa
Ieri a fost vreme naspa, asa ca am stat in casa ... sa vedem azi ce facem

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Buna dimineata! IULIA mersi pt .
A iesit soarele. Sper sa fie asa toata ziua.
Fetelor, unde gasesc o perdea frumoasa pt camera pustiului? Ceva cu masinute sau cu personaje din desene animate sau cu animalute. In Siraj nu am gasit.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!

Ani eu am in casa si bors pudra la plic, in caz de nevoie e foarte bun! Eu una nu mai sunt multumita de borsul din comert- ori e prea acru, ori deloc acru!
Vanessa am luat perdea din Praktiker! Acolo mi-au si cusut-o la dimensiunile care le-am cerut! Au modele pentru fetite si pentru baieti! La fel au si in Baumax! Perdele mai sunt si vis-a-vis de SiraJ! Si acolo iti coase! Magazinul respectiv e special de perdele! Incearca si la Mr. Bricolaje!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Ce zi am avut ieri... Am stat o ora si ceva la coada ca sa fac fisa de internare, cu Bia in brate, m-a bocit de numa-numai, era imbulzeala si ii era si somn; si mai erau niste persoane "maslinii" la ten care voiau sa se bage in fata mea, m-am luat la cearta cu ele, tare nesimtite mai sunt .
I-a pus flexula la spital, facem injectii dimineata si seara. Sa vedem cum va evolua uratenia de buba.

alina dnul fotograf face poze dar in poza nu-l prea prind. Are el un fix

lacra la tipar ma refeream, da nu mai apuc sa il fac acum.

vanessa in Proges vazusem anul trecut.

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte....

Am vorbit aseara cu Mihaela si Miruna e mai bine.... Nu are curajul sa se bucure, dar parca era mai optimista... E prima data dupa 4 saptamani cand o simt mai optimista.... Asteptam rezultatele de la tomograf de maine.....
Mihaela (dastefa) m-a intrebat de un homeopat bun in Iasi. Ii puteti recomanda pe cineva?

vanessa, vad ca ti-a raspuns Alina, deci nu mai repet....

Inutsa, deci cum e Bia? Cand ai nevoie de tipar da un semn.... Poate reusesc sa il scot zilele astea si ne intalnim. Nu te-am mai batut la cap stiind ca esti cu mica bolnavioara.... Cand vin, sper sa vin cu tot cu tipare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

iulia , mersi de cafea ... of nu stiu cand mai apuc sa ne intalnim.... speram ca Miruna sa fie bine
aly, eu inainte borsul il luam de la cineva, dar de data asta nu a umplut bors si am apelat la cel din comert, mare greseala ... bors magic nu am folosit pina acuma
inesa... cum mai e buba? tot asa arata?

Eu ieri nu prea m-am simtit bine, am avut o durere de cap ... dar cine sa te creada ... dupa amiaza ma scos Darius afara cu tricicleta de la 17.00-20.30 si tot nu vroia in casa chiar daca era mofturos ca nu a dormit prea mult dupa amiaza.

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Buna dimineata! IULIA mersi pt .
Fetelor va multumesc pt informatii. Sper sa gasesc ceva frumos in week-end sau saptamana viitoare. Tati mai are de pus parchetul si apoi e treaba mea, sa termin de aranjat camera pustiului.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Ma bucur ca e mai bine Miruna!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Deeeeeci, sa ma descarc aici
Am mers azi dimineata la injectie. A vazut dr furunculul si a zis ca nu crede sa fie nevoie de incizie, dar ma trimite la chirurgie pt control. Acolo dau peste un dr rezident : "Ati nascut la Cuza Voda, nu? Deci sunteti de 2 zile pe Genta si nu a spart furunculul decat putin. E tare zona, are abces. Da, deci nu ii mai dati sa manance si sa bea din momentul asta iar la ora 12 ii facem anestezie generala, ii incizam buba, scoatem puroiul, curatam" . NU-MI VENEA SA CRED. Aia de la chirurgie taie si spanzura in stanga si in dreapta.
Am "indraznit" sa zic ca microbul e sensibil la Genta, am facut analize doar, si poate continuam tratamentul si cu DD inainte poate sparge furunculul. "Nu, ca e tare zona si daca de 2 zile nu a spart, incizam". Imi venea sa izbucnesc in plans acolo. M-am dus inapoi la dr Stan si i-am zis ca nu vreau asa una-doua incizie, cum a zis doctorul ala rezident. Asa ca mergem mai departe cu injectiile si cu tratamente babesti, poate-poate cedeaza furunculul asta. M-am intors de la spital cu o durere de cap de-mi exploda...
De cand am inceput injectiile zona rosie s-a micsorat, are si un varf de cap dar nu a iesit puroiul. Daca pana acum eram oarecum relaxata in privinta bubei, caci ma gandeam ca o sa sparga cu ajutorul antibioticului, acum sunt destul de stresata. Mai sunt si contra cronomentru caci joi plecam la drum, iar buba tot tare e... Cosmar cu microbul asta dar si cu asa dr care te pun pe masa de operatie una-doua

lacra eu credeam ca esti ocupata si nu ai timp; in orice zi era bine, chiar daca Bia e bolnavioara. Caci sapt viitoare cu siguranta nu o sa imi vad capul de pregatiri. Cand poti, imi dai de stire
Ce bine ca Miruna e mai bine. Homeopat nu stiu dar as fi si eu interesata

alina asa si eu cu dureri de cap, dar vorba ta, cin'sa te creada caci bebe nu stie de asa ceva. Tre sa fii "on" tot timpul, iar "shut down" nu ai cum sa dai

Merg sa ma intind un pic ca acus mergem la injectie

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, celor ce poatra numele Sf. Gheorghe!

Va ofer o fierbinte si o prajiturica....

Iar pentru ca e bine, aseara a desenat cu pixul pe mobilierul de bucatarie..... Nu-i bai, spray-ul de mobila sa traiasca, ca nu a ramas nimic din desen.... ca ne manca tati.....

Inutsa, imi pare rau ca ai trecut prin asta. Si eu am trecut printr-o astfel de chestie, ca voia sa-i faca anestezie generala si bronhoscopie ca inghitise o coaja de samanta... si ca in povestea cu drobul de sare, medicii nu concepeau ca poate fi in scaun, musai trebuia sa fie in plaman.... si daca nu s-a vazut la radiografie... hai sa facem bronhoscopie... si am facut externare la cerere.... si nu am acceptat.... anestezia aia generala, are o groaza de efecte secundare.....

Ani, si eu am dureri de cap frecvente iarasi.... cred ca ma intorc la cura de argila,....

Ema, ti-a venit argila, sunt curioasa cat dureaza de cand ai comandat-o.... ca ma gandesc sa comand si eu iar....

Mergi la inceput