Gravidute&Mamici de IASI (114)
Raspunsuri - Pagina 12
Anilansa spune:
Buna dimineata
POftiti la
... ca eu sunt zombi de somn
Asera Darius a tusit non-stop... nu stiu daca am prins 2 ore de somn
Iulia...
un galbenus de ou si faina alba, se face o turtita nu foarte tare ... si se aplica pe furung![]()
Inesa la ora 21.00 asera era la doctorul Stan la cabinet ...
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
iulia-stefy spune:
Ani, multumesc pentru
si pentru vesti.... Sanatate multa lui Darius. La Stefy si-a facut efectul bine Eurespal.... pastilute.... la voi incercati siropel....
Oana, ti-am lasat pe mess mesaj offline.
iulia-stefy spune:
Stefy ieri a tot facut febra, de aseara de la ora 20 si pana dimineata la 5 nu a mai facut deloc.... Rezultatele la analize au iesit negative....
alynta27 spune:
Salutare!
Poate vor fi vesti bune cu Miruna!
Lacra sanatate fetitei!
Ani daca e in regim de urgenta nu trebuie programare! Eu am mers ca imi facuse Matei febra si David era si el pocnit!
Vad ca iese soarele! Speram sa iesim cu baietii afara ca sunt doriti!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
iulia-stefy spune:
Am vorbit cu Mihaela, (Dastefa). Medicul lor spune ca nu e nici un chist, nici o malformatie, e de fapt o infectie, ceea ce au spus si cei din Iasi. Deci nu e nevoie de interventie chirurgicala... Se mai vede inca pata pe plaman.... Mai merge o saptamana pe tratamentul asta si vineri mai fac un tomograf. Sa dea DD sa fie bine si la sfarsitul saptamanii viitoare sa se intoarca acasa.
alynta27 spune:
Ce vesti bune!
Multumim Lacra!![]()
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
inutsa spune:
Huh, in sfarsit am ragaz sa scriu si eu
Vineri nu am mai plecat la Roman, in schimb am ajuns la dr Stan [Alina merci inca o data
]. Mi-a placut tare de el, e si medic si om pe deasupra. Mi-a explicat pe indelete, tratament de care nu am avut parte pana acum la cati medici am fost legat de stafilococ. Suntem pe antibiotic [Zinnat]; Betadina si Fucidin din plin. I-am pus si galbenus cu faina pe furuncul si azi dim parca mi s-a parut mai putin tare zona respectiva, i-o fi tras o parte din puroi.
Tot vineri am dat si analize din puroi, ca ii iesise putin, azi luam rezultatul.
Va spun voua ca poate o sa aveti vreodata nevoie, laborator deschis si pe week-end este Larmed, in Pacurari. Aici gasiti tel si adresa. Noi i-am recoltat vineri pe la 6 seara, de abia atunci a "spart" un pic buba; in alte parti erau inchise laboratoarele.
Acum sper sa isi faca efect tratamentul cu Zinnat si sa nu mai am parte de "surprize" din astea, mai ales ca o sa fim prin alte tari.
In rest, am stat mai mult in casa, am bucatarit la greu, papa si tort. Azi se anunta cald asa ca e zi de plimbari.
lacra ce mai bucur ca se intrevede luminita de la capatul tunelului
. Sa dea DD sa vina cat mai repede acasa sanatoase!
Bine ca Stefy e mai bine acum!
Inesa, fericita
de Bianca-Maria (14 iulie 2009)
mariussimiuc spune:
Helau! 
Eu sunt in treacat, de multa vreme n-am mai ajuns pe aici
, si am zis ca ar fi frumos sa va salut.
Sper sa mai vin...![]()

www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

iulia-stefy spune:
Ieri Miruna a implinit 3 luni. 
Va ofer o
fierbinte....
Inutsa, ma bucur ca s-a rezolvat.... Stiam eu ca Ani o sa va ajute....
Miha, mai treci mai des pe la noi....
Ralu? tu pe unde mai esti?