Gravidute&Mamici de IASI (114)
Raspunsuri - Pagina 10
michelle1981 spune:
Buna dimineata burtici si mamici din Iasi!
Ati putea sa ma ajutati cu niste idei, sfaturi.. Unde as putea gasi in Iasi magazine cu carucioare, patuturi si alte lucrusoare pentru bb?
Am citit despre micuta Miruna, ma la DD sa fie totul bine!
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">24+ cu
Poze
Anilansa spune:
Buna dimineata
iulia, mersi de cafea
michelle1981... in SIRAJ gasesti tot ce vrei si la preturi mai accesibile decat in magazin
Aly... pastilele sunt foarte naspa, e regim fara sare... Darius le-a luat binisor, dar fina noastra la acest tratament nici nu a deschis gura la ce amareala au in ele
Eu ieri am stat la bucatarie toata ziua ... si seara pe la 8.30 ma intreaba sotul daca nu am avut timp sa calc si niste haine ( blugi si tricouri), imi venea sa il strang de gat
Azi mergem pina la medic ca Darius a inceput sa tuseasca... speram sa nu intervina cu antibiotic
Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
ioana spune:
Michelle, mie imi plac tare mult magazinele Copilasul Tau, indeosebi cel de pe Aleea Tudor Neculai, langa centrul de joaca Stanley. Este de mari dimensiuni si gasesti tot ce vrei, lucruri de calitate, dar si preturile sunt pe masura.
Numai bine,
Ioana.
inutsa spune:
Neata!
lacra eu o sa iti dau tie banii pt Mihaela, ca acum multe pe cap si nu ajung la banca pt transfer. Asa ca daca o sa ii depui si pe ai mei o sa iti fiu recunoascatoare.
Doamne, cateter in jugulara? saraca, ca tare chinuita mai e...
Sanatate Stefaniei!
ella multam! Pt noi va fi vacanta, intr-adevar. Tati cu munca, noi cu relaxatul
alina poate nu va da antibiotic. Si pe mine ma enerveaza ca una-doua, ne da antibiotic.
Ieri am fost la dermato la policlinica Sf.Maria. Are o buba tare/furuncul. Asteptam sa faca cap si sa recoltam analize. Dar cred ca luni merg la spital caci am cam ajuns in panzele albe cu stafilococul asta; a facut recent alt furuncul urat de tot, chiar de Paste, dar nu eram in Iasi sa dam analize.
Ne-am intalnit si cu Darius ieri, tare tantos statea in brum-brum-ul lui, aka tricicleta
V-am si va urez week-end placut! Noi plecam iar la Roman, sa lasam masina in service pt pregatirea pt drumul lung ce ne asteapta.
Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)
oana_oana26 spune:
Iulia,
pentru nepriceputi ca mine care nu stiu sa fol mailul comun, pot sa indraznesc sa-ti trimit un PM sa vedem cum as putea sa-ti dau si eu niste banuti?
Multumesc
Inutsa,
pe infectii stafilococice Fucidinul face minuni, stiu cazuri de bebelusi la care a mers f f bine, se absoarbe bine prin piele, nu tre sa astepti sa sparga burbionul (adik capusorul furunculului), parca ati mai folosit, n-a mers bine?
Mamica fericita de doua buburuze
http://lb2f.lilypie.com/P2KQp2.png
alynta27 spune:
Salutare!
Lacra e bine ca au botezat-o! Stiu ca e cu regim!
De ieri trebuia sa-i d-au prednison, dar mi-e frica cu administrarea! Stiu ca e ff amar! Ma gandesc sa i-l bag in ceva...sa nu simta gustul!
Nasol ci anestezia generala, mai ales ca e asa micuta, draga de ea!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
inutsa spune:
oana l-am folosit si il folosim, tot degeaba. Am avut si clindamicina iv in spital mai inainte dar uite ca a revenit uratenia asta
Acum pun comprese cu rivanol sa faca "cap" si o mai dau si cu fucidin
Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)
oana_oana26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inutsa oana l-am folosit si il folosim, tot degeaba. Am avut si clindamicina iv in spital mai inainte dar uite ca a revenit uratenia asta Acum pun comprese cu rivanol sa faca "cap" si o mai dau si cu fucidin Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009) |
Imi pare tare rau ca tot chinuiti cu asta, germenii astia de spital sunt tare rezistenti. La bebele de care spuneam a mers tare bine cu fucidin, cred ca a facut 3 furuncule de toate dar au trecut rapid. Ma gandesc ca daca reusiti sa faceti analiza din secretie aflati la ce e sensibil "inamicul" si scapati dar asta s-ar putea sa insemne trat cu antibiotic. Of, tin pumnii sa treaca repede. Sanatate multa
Mamica fericita de doua buburuze
http://lb2f.lilypie.com/P2KQp2.png