**Zmeurici de iulie-august 2009 (36)**
Raspunsuri - Pagina 7
CriPOD spune:
Blanca, zic si eu, poate nu scrie clar in instructiuni, dupa cum zici ca i-ai tinut capul cand dormea: cu spatele scaunelele convertibile nu se "aseaza". Se pun pe coltul din spate, inclinat, au semn de paralel cu solul, noi am pus "noodles" de piscina si prosoape rasucite in golul care se formeaza. Oliver n-a avut scoica niciodata si nu i-a cazut barbia in piept dupa prima saptamana sau doua. Poate asta e problema? Nu stiu daca am descris clar, intreaba daca nu. Iaca s-a poopuit smecherul, fug sa-l schimb.
La noi inca tot 20+ grade. nu pot sa creeeed!
Editez: daca insa vorbiti de chicco key 1, nu se poate instala cu spatele.
pepit
siacob spune:
Dau o tarzie, o felie de cozonac si Hristos a Inviat!
Am revenit la noi acasa ieri. Am petrecut alaturi de parinti zilele astea de sarbatoare...tare frumos a fost si vremea a tinut cu noi .
Am frunzarit paginile anterioare asa ca ii urez lui Chance sarcina usoara.
Am vazut pe Eva frumusica cum o ajuta ea pe mami la pregatirile de Pasti si of course pozele cu ochelarii .
Super tare ca si-i tine la ochi. Am vrut si eu sa cumpar doar ca Beatrice nici caciula nu prea tine pe cap decat cateva minute, cred ca nu ar suporta ochelrii. Poate mai tarziu...
Pogos o fi Tudor mai putin diversificat decat alti zmeurei, dar cred ca nu tb sa iti faci probleme de greutate. Cel putin in poze are niste obrajori numai buni de pupati.
Fug acum ca s-a trezit Beatrice. Poate reusesc sa va pun cateva pozici azi
bely spune:
Olá tufa
blanca superba Eva, ce bine ii sta in ochelari si ce cuminte e ea.. nu stiu daca Patri i-ar lasa
blanca000 spune:
Ooooo..fetele inca mai ciocnesc oua, mananca cozonac si beau un vinulet? Clar ca da..ca prea e slaba aici activitatea.
Mq da, eu vorbesc de Key1 Chicco..ufff...eu l-am primit cadou de botez de la seful meu si doar l-am schimbat din simplu in prindere Isofix...nu m-am gandit ca nu merge si cu spatele. Totusi J. la prins bine cu spatele,,,dar e drept asa, nu poate dormii Eva in el..cred ca mai ramanem o perioada pe scoica..insa, ma intreb, oare dupa un an il pot pune cu fata...? si atunci daca e asa cum va dormii Eva..caci capul tot ii va pica..mmm..
Siacob, Bely multumim . Ochelarii i-am luat cu potectie UV100% si asa am spus si eu la inceput ca ii da jos..ba chiar cand am probat ii smulgea de la ochi. Insa am puso apoi cu fata spre soare, ea instinctiv a inchis ochii..i-am pus ochelarii si hopa a vazut fata mea diferenta si nu i-a mai dat jos..chiar ii tine bine fara probleme.
Hai fetele..la apel..se poa'?
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
elenada spune:
Buna fetelor
liniste mare pe aici.
Blanca am admirat domnisoara cu ochelari. Superba. De unde ai cumparat ochelarii si cat ai dat pe ei. Imi pare rau acum ca nu i-am cuparat Anei ochelari cand am fost in Viena ca erau unii tare frumosi la H&M.
In seara asta Matei a plecat in patru labe prin inspectie in casa. A vazut el ca e mai simplu sa mearga in patru labe decat taras pe coate. Amandoi se agata de tot ce prins si se ridica in picioare. Nici nu stiu la care sa alerg mai intai. imi este teama sa nu cada si sa se loveasca. Cred ca oricat o sa ma agit eu ei tot se vor lovi.
elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
blanca000 spune:
Elenada..ti-am dat PM
Da' nu am vazuto eu pe Ana cu ochelari la ochi in pozele de la Snagov???...Ha???
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
elenada spune:
Blanca ai vazut-o cu ochelari dar nu erau ochelarii ei. ii furase de la verisoara ei care e cu 5 zile mai mica decat ea. Si eu am fost surprinsa ca a stat cu ei destul de mult. dar ii batea soarele in ochi si probabil ca de asta a stat.
Ai mei asa urla cand dau de soare. Nici nu stiu ce sa le fac.
elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
ClaraJ spune:
Salutare si de la noi fetelor,
Am fost si la noi la bunici de Paste. Stau la 45 de minute de casa noastra. Bryce a primit primul lui cosulet de la Iepuras. Bine, a fost un Paste neobisnuit, in special pentru mine, obisnuita sa-l sarbatoresc cu bucate alese si lumina din lumina. Insa, aici, e mai mult pentru copii care fug dupa ouale de ciocolata si primesc cosulete cu tot felul de cadoase. Da' las ca vine mami meu in curind si vom sarbatori cu intirziere. :)
In rest, mai nimic deosebit, crestem, crestem si suntem din ce in ce mai curiosi de tot ce se afla in jurul nostru.
BLANCA - ce haioasa e Eva. Ar fii trebuit sa petrecem Pastele impreuna, ca piticii nostri au fost imbracati cam cu aceeasi paleta de culori. Cred ca s-ar fii potrivit foarte bine.:)
Hai, va pupam si va atasam citeva pozici de la Pastele nostru.
http://family.webshots.com/photo/2295692560104756238HtPVLZ
Clara - mami lui Bryce Mihai - un copchil nazdravan -18.08.2009
siacob spune:
Neatza!
Haideti la
In sfarsit pot spune si eu ca Beatrice are program de noapte. Se trezeste de vreo 2 saptamani in jurul orei 5 si apoi definitiv la 7. Mai rarut mai baga o trezite pe la 2.30-3.
Blanca spuneai de Eva ca manaca putin. Beatrice mananca la 7 180 ml lapte, la 9.30 fructe cam 120-130, la 13 legume 120-150, la 17 iaurt si la 20.30 lapte. Si ne laudam cu fantastica greutate de 8.5 kg.
Elenada eu am vazut ochelari la mothercare.
Clara tare frumusel Bryce. Te rasfeti tu daca vine mama ta. Pana la urma vei fi mai castigata, sarbatoresti Pastele de 2 ori.
Am descarcat pozele din weekend, si cam asa ne-am petrecut timpul.