**Zmeurici de iulie-august 2009 (36)**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns theea spune:

Seara buna tufa

Giova am vazut flacai frumosi tare nici nu imi vine sa cred ce a crescut Edi

Chance felicitari pt sarcina sa dea Domnul sa ai o sarcina usoara si la termen

Blanca e super Eva si cu ochelari tare dulce

Clara dar ce mumos ai tu acolo tare dulce ,imi pare rau pt patanie

Bely sper sa nu fie nimic ,nici noi nu am facut nici o radiografie mai pus pe ganduri.Ea de facut pasi face tare bine dar ea nu isi duce piciorusele in gurita mai e careva ca mine?????????

Noi de sarbatori am stat acasa am avut invitati nasii fetei si a fost tare fain .Am mancat ca sparta nu stiu cand am sa ma apuc de slabit ca e de groaza cu kg astea.
Azi a fost super cald afara nu mi-a venit sa cred am stat in parc o multime iar seara am fost si noi pt prima data la piscina a fost o zi perfecta ar fi frumos sa fie si maine la fel .M-a prins si soarele ca pe tractoristi tare urat dar asta e.

Am atasat poze cu noi:http://picasaweb.google.com/alessiaesthephanie/Alessia67Luni#

O seara frumoasa si fara prea multe treziri va doresc

cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Buna dimineata!!! In sfarsit cer senin si la noi. Cand am vazut poze cu zmeurici in tricou sau rochite nu-mi venea sa cred. Eu fara geaca inca nu le-am scos. Nu pt ca le infofolesc ci pt ca nu era timp frumos. Poate azi.
Thea,Irina isi duce piciorusul la gura, dar de fapt la ureche ii ajunge si nu e bine nici asa, prea multa mobilitate. Tine-o pe spate si incearca sa-i duci tu piciorusul spre gura si daca ajunge pana acolo atunci e ok. Poate nu-i plac ei picioarele. Laura isi duce piciorul la gurita dar se stramba apoi.
E superba bombonica roz
bely mersi.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
Noi cu vreo 4 treziri...mor ca ma tine pe post de suzeta. adoarme si cand ii scot sanul se trezeste. am incercat sa-i dau iar suzeta, nu o vrea, ce naiba sa fac ma dor sfarcurile de mor la cat le suge si mai apasa si cu dintisorii pe ele.

la cat mai multe lunite zmeureilor:
Ingrid Cristina, Tudor Mihai, Balazs, Andrei daniel, Andreea teodora si Andreea

Ivanoiuadela! Multa sanatatea si fericire alaturi de toti cei dragi!

Theea pai tu vorbesti? uite ce papusa ai tu acolo. mor de fiecare data cand o vad.
moniland dar panglica aia nu e elastica? asa am vazut pe dincolo. el ii are pe cei de la Marco, dar tot mai buni sunt pe elastic, nu cu pe dupa urechi, ca cei normali, caci el si-i da jos.
Alinutza ma bucr ca Eric e cuminte si sociabil cu toata lumea. te mai relaxezi si tu putin cat stati la Iasi.
Elenada super p[limbarica voastra in parc. nu stiu ce sa zic cu nemancatul Anei. Ai incercat si borcanase?
Bely poate e totul ok, doamne ajuta.

Mie ieri mi-au ridicat masiona de spalat, nu stiu cand o termina. si cosul copiilor e plin de rufe, caci numai o tura de-ale noastre am reusit sa spal.
maine cred ca spal ceva cu mana.

fug sa-i dau fructele si sa plecam afara.
o zi frumoasa.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

'neata si de la noi!

Ce fac fetele? La noi se anunta o zi cu cer senin asa ca vom da o fuguta la biserica, daca tot e sarbatoare azi!

Am o intrebare (in special pentru fetele din "tarile calde" (Montana, Clara) si MQ care a experimentat ceva soare . Intrebarea ar fi cum va descurcati cu soarele si pielea bbilor? Ce folositi, daca folositi ceva? Mi-a putin groaza de vara din acest motiv; nu as vrea sa o tapetez cu creme (mai ales ca is pline de toate cele), stiind cat de important e soarele pentru sanatate, dar nici nu o vreau "prajita".
Sfaturi? Solutii?

Vazut tare frumoase zmeurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna, mamici de zmeurici!
Hristos a Inviat!
De cand ma chinui sa va scriu...tot citesc si citesc si cand ajung la partea de scris, ciuciu. Acum a adormit David in caurt si pana il mut in patut va scriu cate ceva.
Noi am ajuns cu bine ni Piatra dupa un drum de 7 ore jumatate, surprinzator David a suportat destul de bine drumul, a dormit bine, a si cantat a tras si cateva tipete, dar la un drum ca asta si eu as fi tras in locul lui...
Am facut de Pasti si un tur de forta pana la Suceava si inapoi sa-l vada si cealalta bunica care nu-l vazuse din octombrie, iar acum stam cuminti acasa ca avem putina febra, un 38.5, tuseste si are secretii si se cam ineaca cu ele. Nu stiu de unde a luat, ori de vantul de afara, ori de la prietena lui Smaranda care a fost racita saptamana trecuta si inca tuseste, ori de la al doile dintisor de sus care se incapataneaza si ne face sa asteptam. Sper sa nu se agraveze. Deocamdata ii dau oscillo, cand se trezeste o sa ne uitam si in gat sa vedem daca e rosu.
Ce se da la bebei de varsta asta pentru tuse? Stiu ca Stodalul e homeopat. Altceva?
A...de cand am ajuns in Piatra am avut primele 2 nopti din viata lui in care s-a trezit doar o singura data!!! Nu mi-a venit sa cred. Bineinteles ca nu a tinut mult minunea, dar important e ca am vazut ca se poate.
Azi a facut pentru prima data caca la olita, bunica e foarte mandra de el.
Ce sa va mai zic...aici e mai frig ca la Bucuresti, eram convinsa ca o sa se imbolnaveasca putin, nu stiu de ce simteam lucrul asta, dar oricum sper sa nu se agraveze mai mult decat e acum.
S-a terminat curatenia la apartament, trebuie de-acum sa comandam mobila, abia astept sa ne mutam la casuta noastra, ca la mama acasa nu mai incape niciun ac, nici n-am avut loc in dulap sa pun hainele lui bebe, traim in genti, parca suntem la hotel, nu mai ai unde sa arunci un ac aici.
Nu mai stiu ce si cui vroiam sa zic, sa incerc sa imi storc creierii..
Blanca, ziceai ca incepi sa aplici o strategie de scoatere a meselor de noapte. Ai inceput? Ce strategie aplici?
Noce, cum e Ct? Va simtiti mai bine acolo? V-ati obisnuit deja?
Pogos, chiar ma intrebam pe unde esti. Tudor e un scump si o sa inceapa el sa pape bine, o sa vezi, ca doar n-o sa bea laptic pana la 18 ani. Ii place lui mai mult la mami si vrea sa tina cu dintii de perioada asta. O sa fie totul bine. Pup!
Alinutza, ma bucur ca Ericutul e baiat de treaba si prieten cu toata lumea. Cred ca ai avut ceva emotii. Iti doresc nopti cat mai linistite.

A, sa vedeti ce urlete a tras David cand am ajuns la Piatra inainte de Pasti. Si trecuse doar o luna de cand nu-si vazuse bunicii, dar parca ii uitase cu totul. S-a speriat rau si urlete, frate, de nu se puteam apropia de el neam. Nici nu mi-a venit sa cred. Ce inseamna sa stea numai cu mine si Cristi toata ziua, trebuie neaparat sa-l ducem in lume sa se obisnuiaca si el cu alte persoane, ca e jale.
Gata, va pupacesc pe toate si sanatate la toti zmeureii si zmeuricile bolnave!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna fetelor

Eu abia acum imi beau cafeaua. piticii au adormit si ma bucur si eu de liniste desi am o groaza de treaba de facut dar lenea e cat casa frate.

Am pus poze din parc.

Giova i-am dat o singura data Anei borcanel. A mancat atunci. Lui Matei nu i-a placut deloc. Asta ar mai trebui acum sa gatesc pt matei si Anei sa ii dau borcanele. O sa ii mai cumpar sa vad daca mai mananca. Ea manca inainte. Chiar nu facea mofturi. Nu stiu ce e cu ea. Are deja luna decand imi refuza supa de legume carnea ficatul oul. lapte sa curga iaurt branzica cu smantana si fructe cu branza. ar mana numai din astea cu cea mai mare placere. Eu tot sper sa isi revina. Incerc si eu tot felul de combinatii poate poate gasesc si una de succes.

pupici

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Buna fetele!
Vai Noce, ce spui tu acolo, ce nenorocire...Bietul copil. S-a intamplat pentru ca nu a fost in scaunel cu centura pusa? Asta am inteles din ce ai scris tu. Pupicei pentru Filip. Vrem si noi in parc, e tare frumos afara,doar ca fata mea doarme de 3 ore si nu da vreun semn ca s-ar trezi. O fii fost in oras azinoapte de e asa de obosita.Eu stau imbracata, si astept.
Tanimi,ma bag si eu in seama,, noua ne-a spus pediatrul sa nu o tin in soare pana la 3 ani, numai sub umbrela, iar daca se intampla si nu putem sa ocolim soarele, crema cu factor protectie 20. La carucior eu am umbrela si ma enerveaza ca trebuie sa o mut si sa o intorc de cate ori suntem in soare.
Si eu astept sa vad ce spun fetele din tarile cu vreme buna.

Badurox, ce face zmeurica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

La multi ani, ivanoiuadela!

Elenada vazut piticii la joaca. Se vede pe fetele lor ca le-a placut iesirea in parc.
Noce sanatate multa nepoticei tale

Noi azi am avut in meniu spanac. A fost a doua incercare, a mancat aproape 100gr si inca pe atata l-a imprastiat pe masa, scaun, hainute si tot ce a mai putut atinge. La fiecare aliment nou e mai mult joaca de-a mancatul decat mancat efectiv. M-ar amuza mai tare momentele astea daca ar veni cineva sa curete in urma.

Fetele, voi de unde cumparati incaltamine ortopedica pentru bebelusi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

VA MULTUMESC FETELOR PT URARI .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

buna mamicute!

la multe lunite zmeurici si la multi ani ivanoiuadela!!

vai noce, imi pare rau de ce aud. sanatate la mica puiuta.

uliiasi sper sa va mutati repede la casuta voastra. frumos in Piatra, am si eu un unchi acolo. de-abia astept sa mai ajung prin zona aia.
cat despre Tudor, aveti dreptate, nu o sa manance tzitzi pana la scoala cu toate ca el cred ca sta si-a propus
dupa ce mananca cele maxim 100 gr de mancarica vrea neaparat tzitzi. nu se poate fara. chiar daca i-am dat si apa, tot asteapta si "sursa".

mie mi-e ciuda doar ca parca a si scazut vreo 200 de gr. acum vrea doar in picioare iar in parc in leagane, tobogane...ma alearga pe unde e sora-sa. si dupa aia pica rupt. numai noaptea nu doarme cap coada.

alinutza ce bine ca eric e sociabil.

giova e nasol fara masina. mie mi-a facut figuri intr-o zi. se invartea butonul de programe singur. si deja dadusem in disperare. sper sa se rezolve repede.

pup you. astept sa se trezeasca praslea si sa mai mergem o tura in parc.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006) si de Tudor Petru (22.07.2009)
"Fara familie, omul pe pamant e ca o frunza care tremura in vant..."

Mergi la inceput