Pufuleti de ianuarie-februarie 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Mai e vreo fata tehnicuta prin zona ca am si eu o problema. Cum pot decupa dintro poza doar persoana respectiva? Am incercat in Paint si iese dreptunghi. Ma poate ajuta cineva?
Marci mult

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

Asteptam primul Paste din viata printului

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Pai tot in Paint mai e un instrument care te lasa sa selectezi tu conturul formei respective, adica sa desenezi tu cu mana. Are forma de steluta optiunea respectiva. Sper ca am inteles eu bine ce ai vrut.

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Buna seara!

andrelina, am cautat azi in albumul tau de-am capiat poza cu patriotul si steagul sa i-o arat sotului si dupa ce am epuizat albumul tau mi-am adus aminte de albumul de pe webshot imi pare rau ca mama ta iti mai face zile din astea sarate! si amea mai zice din astea si ma doare dar o iubesc asa de mult ca o iert! uneori nici nu-si da seama ca ma supara. de ex o data, eram mai mica si i-am spus "camasa asta e stramba" la care ea "poate tu esti stramba"...n-am sa uit niciodata! ca pan la urma m-am strambat (de coloana, dupa cativa ani!) cred ca subconstientul..
nu a facut-o intentionat, asa-s persoanele crescute si traite in "epoca de aur", n-au nici o treaba cu psihologia...
Stiu ca ti-e greu, dar, again, lasa de la tine, la cat ai lasat si cu tati, si cu ai tai, si cu primaria, de-acu incepi sa te obisnuiesti Ai un pusti superb si merita toata atentia ta, deci n-o mai imparti cu altii, dai-o lui toata!

Am vazut aparitii noi: gen sagetutza (care dupa cum ii spune si numele, cum a aparut asa a disparut!!!) si analessya! mai des fetelor pe la noi!

ma intreb ce mai fac Baly si Aditzul ei, Amiss_zip...sunt multe colege care n-au mai dat semne...

Despre Miruna, ieri mi-a scris Dastefa si-mi spunea ca i-a zambit micutza pentru prima oara de cand e in spital si ca i-a luminat ziua!!! A botezat-o! Doamne-ajuta sa raspunda la tratament!

Am vazut poza de Ana scumpa si de patriot...

Am observat ca fetele care beau cafea reala si nu virtuala, au capatat coshuri! si eu care vroiam sa ma apuc si eu de baut! nu ma mai apuc!

ce mai era de zis...nu mai stiu...printzsa mea doarme de la 6.. imi vine s-o trezesc ca mi-i teama ca nu mai doarme la noapte! am fost toata ziua pe afara si cred ca de asta!

Aaaaaaaa...am cantarit-o azi, are 3800, a luat numai sapt asta 160 de grame!
Am trei zile fara LP si LM este din belshug!!!!
cred ca in sf s-a reglat productia!!!

VA DORESC TUTUROR SARBATORI LINISTITE SI PLACUTE!
SA FITI FERICITE!!!

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Aaaaaaaa...am cantarit-o azi, are 3800, a luat numai sapt asta 160 de grame!
Am trei zile fara LP si LM este din belshug!!!!
cred ca in sf s-a reglat productia!!!

VA DORESC TUTUROR SARBATORI LINISTITE SI PLACUTE!
SA FITI FERICITE!!!

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

Felicitari!!! Iti doresc sa nu mai ai nevoie de LP deloc.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

...Si eu pe aici... Va citesc in fiecare zi, pe bucatele, dar nu apuc sa raspund niciodata... Dupa ce ca ne tine in priza toata seara, incepand cu orele 18-19, mai nou pustiu imi da altceva de lucru: seara papa foarte mult!!! Mai mult decat ii pot oferi eu Asa ca dimineata, cand el papa mai putin, ma mulg si pun lapticul la pastrare in frigider ca sa am ce sa-i dau seara (cand papa din ora-n ora cate 100 ml cel putin )
Nu stiu cum va descurcati voi cu treburile casei (mai ales cele care nu sunt la primul copil), ca eu am zis ca o iau razna zilele astea, cand m-am straduit sa fac si eu curatenie mai temeinic in dormitor la noi Juma de ora treaba, o ora cu bebe si tot asa... Si din cand in cand cate o ocheada pe la voi sa vad ce mai faceti...
Noi vom merge la sora mea maine, sper sa tina vremea cu noi de data asta, ca sa stea si dl bebe la soare si la aer curat cu iz de gratar Asa ca va urez de pe acum sa petreceti frumos, alaturi de familie si prieteni si sa va bucurati de primul Paste cu bebeii vostri

Si pentru cine doreste sa ne mai vada, poze noi aici

fericita de Sebastian Mihai
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Buna seara fetele

Am intrat sa va fac si eu o urare

Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o promisiune la fiecare grija, o binecuvantare la fiecare pas. Fie Ca Sarbatoarea Invierii Domnului Sa Va Aduca In Case Lumina, Dragoste, Intelegere Si Sanatate!!! HRISTOS A INVIAT !

de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388
(povestea nasterii pisoiului)

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Si am si eu o intrebare .. bine hai 2

-Va duceti in seara asta la inviere cu bebeii?? Ca eu as vrea sa ma duc .. Nu am cu cine sa-l las si chiar vreau sa iau si eu lumina
-Am o mare problema Yannis de la NAN1 s-a constipat .. RAAAU!! Nici nu stiu ce sa-i mai fac .. Da laptele inapoi de cat se screme .. mi se rupe sufletul .. Plange la fiecare partz Voi inafara de supozitoare altceva le-ati mai dat pt constipatie?? Ca eu nu as vrea sa-i dau asa de mult ca mi-e sa nu se invete cu supozitor .. Bineintele ca i-am schimbat laptele instant .. din prima .. nu am mai facut diversificare ca nu vreau sa trag prea mult de timp. I-am luat Humana .. sper ca de la asta sa nu ramana tot asa contipat

Poze

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

sa zic si eu doua vorbe!
azi am realizat ca sunt fericita! si cand ma gandesc ca inainte de bebe vroiam sa divortez imi doream o altfel de fericire si nu mi-am dat seama ca familia e atat de importanta si o sursa cu atat de multe bucurii. Bebe efectiv ne-a salvat casnicia.
Azi lejer, ne-am sculat pe la 11, sotul cumparaturi, dupa aia mic dejun in familie (bebe participa si el) la care e voie buna, glume, poante, rasete... putina munca prin casa (curatenie), apoi somnic toata lumea de la 14.30 la 16.30 - apoi pregatiri de pasti - salate, ciorba, miel la macerat, se trezeste si bebe, apoi stiri si cireasa de pe tort de pe prima, baie, pisici aristocrate ... de asta imi place mie de sotul meu, viata e usoara alaturi de el, nici un fortzoment, multa bunavoie... si bebe face o subtirica de se aude de la cativa metri (salata de rosii, castraveti si ceapa cred si cioco).
Si ce era mai palpitant - suntem topiti dupa asta micu, zice sotul ca "cand iti kaka un zambet, nu-ti mai trebuie nimic, ala esti"
si b) ieri pe la 1 noaptea imi trimite un coleg o chestie, sa ma uit pe ea, imi solicita ajutorul, ma suna si azi, ii zic - nu pot vopsesc oua - si mi-am amintit de mine ca nu aveam nici sambete nici duminici si lucram si noptile si serile cand ajungeam acasa eram tot job (familia mea intr-o camera si eu in ailalta cu jobul meu) si nici sarbatori nu prea aveam si acum sunt libera si ma pot bucura de 85 la suta din bani bucurandu-ma de copii, de sot (ii redescoper calitatile) si cum spuneam - sunt fericita, ceea ce va urez si voua!
Va pup si va imbratisez, Sarbatori fericite!

Caius
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">videos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

-Va duceti in seara asta la inviere cu bebeii?? Ca eu as vrea sa ma duc .. Nu am cu cine sa-l las si chiar vreau sa iau si eu lumina
-Am o mare problema Yannis de la NAN1 s-a constipat .. RAAAU!! Nici nu stiu ce sa-i mai fac .. Da laptele inapoi de cat se screme .. mi se rupe sufletul .. Plange la fiecare partz Voi inafara de supozitoare altceva le-ati mai dat pt constipatie?? Ca eu nu as vrea sa-i dau asa de mult ca mi-e sa nu se invete cu supozitor .. Bineintele ca i-am schimbat laptele instant .. din prima .. nu am mai facut diversificare ca nu vreau sa trag prea mult de timp. I-am luat Humana .. sper ca de la asta sa nu ramana tot asa contipat

Poze

Pediatra de la Medlife mi-a recomandat pt constipatie Humana mit Zucker (sper ca am inteles corect): se pune intr-unul din biberoanele de dimineata, cica ajuta. Sincer eu nu am mai luat pentru ca am remarcat ca, desi face o data la 2 zile, nu are nici un stress, nu se screme... so...

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Mai e vreo fata tehnicuta prin zona ca am si eu o problema. Cum pot decupa dintro poza doar persoana respectiva? Am incercat in Paint si iese dreptunghi. Ma poate ajuta cineva?
Marci mult

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

Asteptam primul Paste din viata printului

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

descarci programul FASTSTONE de pe net. deschizi poza cu el, edit, crop, save.

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Poze

Salut,
la intrebarea 1: se duce doar sotul sa aduca Lumina in casa (oricum el e lumina in casa ca io-s mai mereu nervoasa ). as fi vrut sa merg si eu putin dar mi-am amintit cat e de aglomerat si nu vreau sa risc; parerea mea e sa nu iesi cu BB asa mic in asa aglomerarie si mai e si rece afara!

2: nu prea stiu ce sa zic dar parca Alexutza trecuse pe Aptamil tot din cauza asta ca se constipa Yannis.
Eu am folosit Humana, ca asa ii dadeau in spital si am ramas pe Humana. In prima sapatamana se constipase putin, i-am pus o gamalie de supozitor si a facut imediat, apoi nu am mai avut probleme. Insa dupa asta i-am dat LP ocazional..

_

Mergi la inceput