Dorm in aceeasi camera?
Raspunsuri - Pagina 2
Mirga spune:
Si eu am doi copii: o fetita de 6 ani si 4 luni si un baietel de 9 luni. De cind el avea 4 luni dorm impreuna in aceeasi camera dar in paturi separate. La inceput el dormea cu noi in camera dar ea a fost geloasa si l-a vrut cu ea asa ca am acceptat. Si e f bine. Mai sint nopti cind el e f agitat (dinti, nas infundat, etc.) si atunci il ducem in salon ca sa nu o trezeasca, desi nu cred ca ea il aude.
Eu cred ca e cel mai bine sa doarma impreuna in camera cel putin cit sint mici. E ca un fel de 2 tabere in casa: parinti si copii.
claucia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mirga Si eu am doi copii: o fetita de 6 ani si 4 luni si un baietel de 9 luni. De cind el avea 4 luni dorm impreuna in aceeasi camera dar in paturi separate. La inceput el dormea cu noi in camera dar ea a fost geloasa si l-a vrut cu ea asa ca am acceptat. Si e f bine. Mai sint nopti cind el e f agitat (dinti, nas infundat, etc.) si atunci il ducem in salon ca sa nu o trezeasca, desi nu cred ca ea il aude. Eu cred ca e cel mai bine sa doarma impreuna in camera cel putin cit sint mici. E ca un fel de 2 tabere in casa: parinti si copii. Mirga, o mamica fericita |
si la noi la fel, mi se pare cea mai buna solutie, Alessia mea, care are aproape 3 anisori, spune ca ea doarme n camera de "topii" si nu in camera de oameni mari. Isa are acum 7 luni siu doarme cu ea in caemra de cand avea 2 luni si un pic, cand s-au terminat colicii si doarme si ea mai bine noaptea, cu 2 treziri pt papa. Alessia nu aude nimic, nici cand mananca cea mica si nici cand plange daca este cazul.
Dorm in patuturi separate, cea mica are tarc si cea mare are pat apropae dublu. Nu stiu daca atunci cand o sa terminam cu tarcul la cea mica sa luam cate un pat de o persoana sau sa le culc in acelasi pat dublu...dar asta dupa un an si jumatate. INsa in aceeasi camera e cel mai bine, daca nu drmiti toti 4, intr-o camera, mie imi era mila de cea mare, care la 2 anisori dormea intr-o camera si noi 3 in alta camera.....desi ea dormea bine mersi. Pana la ora 2 dupa, venea la noi in camera. Acum, de cand doarme cu Isa in camera in camera de copii, nu mai vine si toata lumea este fericita.
pup
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009
sirimie spune:
Felicitari pentru BB2! Stiam ca urmeaza sa vina dar nu mi-am dat seama ca e asa mare
Vladut doarme singur in camera lui si Monica doarme in camera cu noi in patutul ei. Cind sint amindoi e de groaza, se scoala si Vladut dimineata la 6 cind se scoala Monica si Monica nici vorba sa mai vrea sa mai doarma daca il vede.
Eu zic ca e o faza trecatoare teama de intuneric.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
lorellay spune:
si ai mei dorm in camera lor...singuri...Codrin doarme singur de la 3 ani...pana atunci avea camera lui dar trebuia sa stea cineva cu el pe scaun pana adormea...
apoi a ramas singur..dar cu usa deschisa si lumina aprinsa pe hol
a venit Diana si ea a dormit cu noi in camera pana pe la 1 an..in patutul ei....am mutat-o atunci...din patut in pat...
Dorm in pat etajat..Codrin sus Diana jos..are un "gardut" la pat facut de tati...vad ca le e ok asa...
Au aceeasi ora de culcare seara ..22..mie nu prea-mi convine..mi se pare tarziu..dar daca la ora aia adorm ei ok..asta e..Dimineatza Codrin cand se trezeste vine langa noi in pat pana e timpul de plecat la gradi.Diana cateodata mai doarme pana pe la 9-10..cateodata se trezeste si ea la 8-8 jumate
Diana are 1 an si 5 luni..Codrin 5 ani