Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (152)
Raspunsuri - Pagina 12
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mi_bebelina Hristos a inviat! Iaca ne-am intors si noi aseara de la Braila, eu de-abia asteptam sa ajung acasica la mine, Delia in schimb...nu prea. Acolo statea toata ziua afara, era foarte buna prietena cu pisica, a inceput sa manance mai bine...sa vedem acum cum ne reacomodam. Felicitari proaspetelor mamici! Nu am citit decat 2-3 pagini din urma, sper sa recuperez cumva ca am o gramada de bagaje ce vor a fi despachetate..... Deliutza Broscutza Deliutza micutza |
welcome home. Probabil miscarea/aerul i-a schimbat pofta de mancare.
Sa va arat poze de zilele astea: http://picasaweb.google.com/olteanu.mara/2010ApriliePaste#
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Alysh spune:
"Neata scumpele,
Va las o
si fug la calcat! Sper sa fie o zi mai usoara pe Vlad azi la gradi. L-a lasat ta-su, a plans, dar nu chiar a disperare, se pare. Acum asta e varianta lui Stef, dar cred ca-i mai bine sa-l lase el dimineata.
Si am o intrebare care ma "framanta": Nu gasesc pe nicaieri niste pantaloni de trening mai subtiri. Am cautat disperata Carrefour, Cora , am intrat chiar si la Z, aveau ceva acolo dar 60 de ron o pereche de pantaloni de trening mi s-a parut enorm. Deci, care, ce stiti, unde pot gasi pantaloni de trening pt gradi?????. Am bluzite de bumbacel o tona, deci are ce purta la pantaloni, dar la capitolul asta stam f prost si nu gasesc
ALI, mami de Vlady si
29+ cu
Luca
YLARI spune:
Alysh eu i-am cumparat treninguri (4 in total) cu cate doua perechi de pantaloni (asa este setul) din Carrefour si sunt 60 lei un set. Foarte buni, mie imi plac si ii recomand. Nici nu sunt scumpi dar arata bine si materialul e ok, Eva poarta la greu asa ceva.
Mi_bebelina ma bucur ca papa Deliutza mai bine.
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
aldaesme spune:
Adevarat a Inviat!
Salutare si de aici.
Au trecut si aici Pastile. Personal m-am simtit superb, am avut musafiri, in total au fost patru fetite in rochite si parintii din dotare. Spre seara au venit si din cei fara copii. Am dat ultimul musafir pe la 22.30 afara, e drept ca din cauza de copii mici primii au venit abia dupa 14.00 asa ca nu a fost foarte mult ocupata ziua. Am fost o tzar obosita dar nu din cale afara. Copila mea in schimb e intr-o perioada de egoism major, nu vrea sa imparat mai nimic cu nimeni decat in anumite momente, o sa treaca sunt sigura de asta
. Au cautat fetele oua de ciocolata, intr-o prima faza nu stiau ce vrem de la ele apoi dupa ce li s-a aratat ce se afla sub staniol nu mai stiam cum sa le oprim din cautat... Spre final s-au imprietenit si au facut o plimbare scurta in patru...tinandu-se de mana, tare scumpe au fost. Singura care nu a tinut cu noi a fost vremea, racoare, vant, ploaie din juma in juma de ora...tipic belgiana
. Pe cand au venit si burlacii copila noastra deja dormea asa ca am baut vinul ala...si apoi am strans ca deh...arata ca dupa 4 copii...Cred ca pe la 1 am ajuns in pat. Noroc totusi ca fata a dormit pana la 8 asa ca am facut ceva din somn. Ieri am fugit de acasa, am luat cozonac, pasca, drob, sunca si alte cele le-am impachetat si le-am dus la prietenul nostru din Eindhoven unde s-a dovedit ca de fapt ne dusesem noua mancare, asa ca am facut un picnic de sufragerie acolo la el o chetsie care a super incantat-o pe Lorelei. Si uite asa in graba mare au trecut si aceste sarbatori si acu cu voiosie inapoi la lucru, desi imi cam pica capul pe tastatura
.
Si evident mai este o tona de mancare acasa...cred ca o saptamana pachetul la servici va consta din tot felul de chestii din astea de Pasti ce noroc are Lorelei ca e la cresa si primeste si alta mancare
.
O zi buna,
Esme
mihaser spune:
Salutare!
Am vazut poze cu Mirci si iubitul lui var Matei, cu miss Victoria in Cuba, cu Robert in Ro si Mara in parc! Am vazut pe Naomi si surioara ei scumpa!
Dani bine ai venit acasa! Sa va traiasca printesa Andra Elena!
sa treaca depresia!
Fecian bafta la bb2...sa se prinda repede!
Ylari nu mai te necaji...eu am avut teste barza si abaia dupa o sapt-2 au iesit pozitive. Am aflat ca-s gravi pe la 6 sapt.
aelita nu mai baga in seama toate remarcile astea! Eu una sunt super invidioasa...ca si mie mi-ar mai place sa am o fetita
...La odiseea lui Cri e o mamica din Suedia care are 5 copilasi....si vroia sa aiba 6...Noi am ramas masca...dar la ei asa e...anormal e sa ai 2 copilasi decat.
alysh nici pe mine nu m-au lasat sa stau cu ei la gradi...si am inteles si de ce...sunt mai multi copilasi noi si toti ar plange dupa mama lor daca m-ar vedea pe mine pe acolo. Nu cred ca s-ar adapta mai usor daca ar ramane cineva cu el.
CamiM welcome back!
Laurita iti tin pumnii! 
Va pupam!
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui Alysh "Neata scumpele, Va las o si fug la calcat! Sper sa fie o zi mai usoara pe Vlad azi la gradi. L-a lasat ta-su, a plans, dar nu chiar a disperare, se pare. Acum asta e varianta lui Stef, dar cred ca-i mai bine sa-l lase el dimineata.Si am o intrebare care ma "framanta": Nu gasesc pe nicaieri niste pantaloni de trening mai subtiri. Am cautat disperata Carrefour, Cora , am intrat chiar si la Z, aveau ceva acolo dar 60 de ron o pereche de pantaloni de trening mi s-a parut enorm. Deci, care, ce stiti, unde pot gasi pantaloni de trening pt gradi?????. Am bluzite de bumbacel o tona, deci are ce purta la pantaloni, dar la capitolul asta stam f prost si nu gasesc ![]() ALI, mami de Vlady si 29+ cu Luca |
io am luat din Cora/carfur, erau la standul de copii, dar nu pe umeras, ci la laditza. 18 lei, cred, perechea. Si am mai luat mai demult, din Carfur sigur, de pe umeras- 2 perechi impreuna (mai subtirei, dar sunt super pt gradinita/in casa).
Nu mai stiu cine m-a intrebat: cred ca adriana: sunt in preaviz 2 sapt - ultima zi vinerea aviatoare. O sa imi programez dentist, shopping, orice in perioada asta
Si nici nu am chef de munca - dar asta s-a vazut de cateva zile - ca sunt muult mai activa pe forum, deja am trecut de 4000 de mesaje
o
aelita spune:
BEBELINA Bine ai revenit !
vai cat de frumoasa e MARA !!!!!!!! CLEO
MIHASER,a,nu,iubi,ca pe mine ma amuza ,nu ma atac eu din remarci asa de la oricine.![]()
20+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
Alysh spune:
Cleo, Ylari, merci de raspunsuri, o sa mai caut prin supermarketuri. Stiu de treningurile cu 2 perechi de pantaloni, dar acu, chiar cand am nevoie nu le-am vazut. O sa insist![]()
Mihaser, da, chiar azi mi-a povestiti o mamica cu fetitza la cresa particulara cat de mult a gresit ca a stat cu fetitza prima saptamana si fetitza s-a obisnuit asa si acum urla de durere ca nu mai e mami acolo.....Deci, nu stiu cum e mai bine, innebunesc
ALI, mami de Vlady si
29+ cu
Luca
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui Alysh Cleo, Ylari, merci de raspunsuri, o sa mai caut prin supermarketuri. Stiu de treningurile cu 2 perechi de pantaloni, dar acu, chiar cand am nevoie nu le-am vazut. O sa insist Mihaser, da, chiar azi mi-a povestiti o mamica cu fetitza la cresa particulara cat de mult a gresit ca a stat cu fetitza prima saptamana si fetitza s-a obisnuit asa si acum urla de durere ca nu mai e mami acolo.....Deci, nu stiu cum e mai bine, innebunesc ![]() ALI, mami de Vlady si 29+ cu Luca |
am un chef nebun de munca.
Alysh, fiecare copil e unic. Fiecare situatie e unica. Nu stiu daca e o regula sau o solutie perfecta - cred ca tre sa fii tu calma, si tare - pt ca te simte...
Mara si acu mai miorlaie lunea dim. (sa vad miine cum e...)- dar ca vrea in curte sa se joace, ca vrea pe strada la catzel, dar cum intram in gradi, isi smulge pampersii din mana noastra si pleaca cu ei la doamna Cornelia (ca si cum i-ar fi rushine ca a venit cu amandoi parintii...)
o