stelutele mele
Raspunsuri - Pagina 2
bebeaca spune:
Din pacate sunt cam aglomerata zilele astea,mi-ar fi placut,dar a inceput alergatura pt reinoirea certificatului de handicap a lui Gabi,sper ca nu te superi.In legaura cu PM,nu stiu cum se activeaza.O sa invat cu timpul,acum sunt abia la inceput.
bebeaca spune:
am reusit!apropo,cristina mea e nascuta pe 14.06.2006.acum ramane sa vad cum imi impopotonez si eu pagina.
kitzy spune:
Nu pot sa cred ca sunt mamici care cred ca boala se ia prin simpla atingere sau sa nu-si lase copiii in preajma lui ca raman si ei in urma, Dumnezeule mare! Asemenea tampenii nu cred c-am mai auzit vreodata Imi pare rau ca lumea e asa de rea si la greu va lasa deoparte, aici sigur gasesti multe prietene care-ti vor fi alaturi macar cu o vorba buna sau cu un umar pe care sa plangi la nevoie
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)
bebeaca spune:
Buna,fetele!N-am mai scris de ceva timp dar baiatul meu are o stare de agitatie continua,nu doarme noptile,ziua abia daca doarme 2 ore.Am mai trecut peste perioade de-astea,sper sa revenim repede la normal.VA PUP DULCE,NUMAI BINE VOUA SI BEBEILOR VOSTRI.
mada23 spune:
Multa sanatate iti doresc si tie si puiutzilor, Bunul Dumnezeu sa te mangaie asa cum stie El mai bine, grea incercare, dar cine a spus ca viata e numai lapte si miere...trebuie sa luptam si rasplata va fi pe masura.
Iti doresc putere sa treci peste toate, si pana o sa traim intr-o tara in care toti oamnenii sunt respectati si ajutati, iti trimit pupici,imbratisari si prietenia noastra virtuala.
multe
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
Madutz
sufletulmeu
days... iar sunt optimista
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."