stelutele mele

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebeaca spune:

Din pacate sunt cam aglomerata zilele astea,mi-ar fi placut,dar a inceput alergatura pt reinoirea certificatului de handicap a lui Gabi,sper ca nu te superi.In legaura cu PM,nu stiu cum se activeaza.O sa invat cu timpul,acum sunt abia la inceput.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Pardon, nu maine, ci vineri dimineata ajung in Bucuresti.

Mergi la inceput

sper sa activez pm-ul

Mergi la inceput

am reusit!apropo,cristina mea e nascuta pe 14.06.2006.acum ramane sa vad cum imi impopotonez si eu pagina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Nu pot sa cred ca sunt mamici care cred ca boala se ia prin simpla atingere sau sa nu-si lase copiii in preajma lui ca raman si ei in urma, Dumnezeule mare! Asemenea tampenii nu cred c-am mai auzit vreodata Imi pare rau ca lumea e asa de rea si la greu va lasa deoparte, aici sigur gasesti multe prietene care-ti vor fi alaturi macar cu o vorba buna sau cu un umar pe care sa plangi la nevoie

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Buna,fetele!N-am mai scris de ceva timp dar baiatul meu are o stare de agitatie continua,nu doarme noptile,ziua abia daca doarme 2 ore.Am mai trecut peste perioade de-astea,sper sa revenim repede la normal.VA PUP DULCE,NUMAI BINE VOUA SI BEBEILOR VOSTRI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Multa sanatate iti doresc si tie si puiutzilor, Bunul Dumnezeu sa te mangaie asa cum stie El mai bine, grea incercare, dar cine a spus ca viata e numai lapte si miere...trebuie sa luptam si rasplata va fi pe masura.
Iti doresc putere sa treci peste toate, si pana o sa traim intr-o tara in care toti oamnenii sunt respectati si ajutati, iti trimit pupici,imbratisari si prietenia noastra virtuala.
multe

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
Madutz
sufletulmeu
days... iar sunt optimista
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

Mergi la inceput