Bazar (6)
Raspunsuri - Pagina 48
ana l spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Serialbastre
Nu-mi era de licitatie, ca mai asteptam o zi, dar ma tot chinuiam sa ma lamuresc si cand sa ma mandresc ca stiu si eu procedura ... O seara frumoasa! Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009) |
Lasa , ca ai invatata procedura. NUmai ca am vorbit pe bucati amindoua.
copiii mei minunati, Edy & Daria
alex_andra spune:
am trimis 2 produse.
N-am specificat pt cine sunt.
Pentru ANDREI sau IONELA.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Poti ajuta si tu!
anna-mama spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui dandusa
sigur "K69 Ghete fetite, piele intoarsa, rosu inchis, cu siret, de primavara, nr 27, noi-30 lei de la Anuc pentru David" nu pot copia poza,sant pe chrome sau cum ii spune "O 47 Set colier ( la baza gatului) + bratara lemn, lucrat manual, natur/auriu, nou, 15 ron; de la valentina_22" diamantu' si safira' poarta-ma mami |
Gata, am descurcat-o si am actualizat.
e simplu, doar sa vrei!
anna-mama spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra am trimis 2 produse. N-am specificat pt cine sunt. Pentru ANDREI sau IONELA. Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) Poti ajuta si tu! |
2 produse noi
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5457462868243087762
Multumim frumos!
e simplu, doar sa vrei!
anna-mama spune:
citat din mesajul lui AnnaBaby Licitez L215 15 lei. Anna si Ioana (11.07.2008) asa creste Ioana povestea nasterii |
Actualizez.
e simplu, doar sa vrei!
carminabulina spune:
Dandusa am primit un pachet de la tine ieri, am si anuntat ti-am ofeit si o floricica albastra (uite ca asta ).
Alex-andra nasol daca de-abia saptamana viitoare primesc produsul (sacoul) eu l-am platit imediat de cum l-am castigat si imi trebuie fix sambata.
Imi pare rau dar il vreau, altfel voi fi nevoita sa cumpar altceva pentru sambata si renunt atunci la el . Asta si ca penalizare...
Eseea spune:
fetelor, Alex-andra si Carminabulina, dar voi sunteti din Bucuresti amandoua, ia vedeti poate va puteti vedea rapid undeva, sau sotii vostri, sau..gasiti voi o modalitate...sau, mai stiti, poate sunteti vecine de cartier , eu asa am descoperit cu o fata, ca stam la cateva strazi distanta
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
alex_andra spune:
citat din mesajul lui carminabulina Dandusa am primit un pachet de la tine ieri, am si anuntat ti-am ofeit si o floricica albastra (uite ca asta ). Alex-andra nasol daca de-abia saptamana viitoare primesc produsul (sacoul) eu l-am platit imediat de cum l-am castigat si imi trebuie fix sambata. Imi pare rau dar il vreau, altfel voi fi nevoita sa cumpar altceva pentru sambata si renunt atunci la el . Asta si ca penalizare... Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
am putina treaba acum. iti dau pm in juma de ora si rezolvam
vreau sa scot si eu de la bazar urmatoarele produse: Q92,Q30,Q31,B106,C30,C88,D43,D75.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Poti ajuta si tu!
ionik spune:
citat din mesajul lui kokiy Ionik ,nu cred ca-i graba ,bine ca ai anuntat ...s-a mai spus ca produsele pot sta pana intr-o luna la finalizate ,important e sa se anunte intarzierea achitarii lor... .................................................................................... De vanzare |
sarut-mana pt intelegere